Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: DLSS 5 jest już dostępne na RTX-ach 50. NVIDIA zapowiada też wsparcie dla starszych kart

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
04.09.2026 10:29
Sarafan
1
1
odpowiedz
Sarafan
45
Konsul

Ciekawe czy rozszerzenie wsparcia na RTX-y 4000 nie jest przypadkiem efektem wcześniejszego wycieku i demonstracji przez moderów, że technologia może działać przyzwoicie także na tych kartach. Niezależnie od tego dobrze, że planują oficjalnie wydać DLSS 5 na starszych GPU. Szkoda, że tak samo nie będzie z Multi Frame Generation.

post wyedytowany przez Sarafan 2026-09-04 10:30:46
04.09.2026 10:35
Ku'gath
2
odpowiedz
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

Na razie pobrałem sterowniki ale to później oblukam bo trzeba w trybie awaryjnym ładnie wyczyścić. Nawet nie wiedziałem, że mam takie stare stery (może z grudnia) u siebie ale wszystko działało dobrze to nawet nie myślałem.

post wyedytowany przez Ku'gath 2026-09-04 10:36:19
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl