Można jej nie trawić, ale trzeba być głupcem aby mówić, że gra zawiodła, czy jest wydmuszką przez zlepek wielu systemów z masy różnych gier. Tak to nie jest poziom narracji ala wiesiek, czy rdr2, to nie są walki dopicowane jak w soulsach, ale czy to sprawia problem na w obliczu przyjemnej siekaniny wrogów i zadowolajacych walk z bossami oraz ogromnego pięknego świata z ogromną przyjemnością zwiedzania jak w absolutnie czołowych produkcjach ? DLa mnei ani trochę i wiele osób jak już zagra te 10+godzin to również dochodzi do tych wniosków. U mnie ponad 20h i ledwie obrzeża miasta hernand obszedłem, czyli może 15% pierwszego regionu, a z tego co już wiemy to kolejne regiony wcale nie ustępują zawartością i jakością. Za 300 zł to najlepszy deal wśród gier AAA w ciągu ostatniej dekady, bo gra naprawdę może być na 300-500 h. Gra na pewno nie zawiodła i nawet powiem, że przekroczyła je. Absolutnie nie żałuję zakupu. Wszystkie plusy i minusy wymieniane przez ludź powielają się i to prawda, ale zdecydowanie tych pozytywnych jest więcej. Jak nieco poprawią jeszcze skakanie i ogólne sterowanie, co już raz zrobili to będzie komplet.
Zacząłem na dobre w ostatni poniedziałek po skończeniu Death Stranding 2 pc, w siłowaniu na reke pokonalem strażnika od razu ale cztery patche do gry w miedzyczasie zrobiły swoje, kółko można to zauważyć kręci sie dużo wolniej.
Jest to dobra gra na ten moment 7 pewna choć może warto poczekać jak jest w artykule nawet na ostatnio ogłoszone nowości do gry z końcową oceną, ,wedlug mnie do KCD1/2 sporo brakuje do Wiedźmina jeszcze wiecej, a jak dosiadłem konia z owieczką tego dzieciaka Williama na plecach to stwierdziłem że to chyba gruba przesada.
A co do gry, to się zgadzam, takie 7/10, czyli według współczesnej skali ocen, taki średniak
Gorszy jest brak czytania ze zrozumieniem, chyba źle spojrzałeś albo doładnie nie doczytałeś lub zapomniałeś, co do reszty to każdy ma takie zdanie nawet AI na temat tej gry nie jesteś wyjątkiem.
Haha, nie ma dnia bez newsa o CD, wy macie jakąś tabelkę w excelu, że musi odchaczyć? Kolejny dzień zaliczony....
To przez interakcję z otoczeniem pomimo tego, że i tak nie jest ona jakaś ogromna.
Natomiast większość producentów gier jest tak głupia, że woli się bawić w miliony świecidełek i odbić w kałużach zamiast iść w tym kierunku co twórcy Cimson Desert.
Po 20 godzinach jestem w czwartym rozdziale i nadal mi się nie nudzi. Przy moim ustawicznym braku czasu to dobry wynik. Nadal mam ochotę grać. To oznacza tylko jedno-gra jest dobra. Nie musi powalać fabułą i niesamowitymi mechanizmami rozgrywki. Najważniejsze, że daje tony dobrej zabawy. Oby też za dużo nie nagrzebali w tych zmianach. Jedyna potrzebna naprawa dotyczy kamery podczas walki z bossami. Reszty nie trzeba. Bo po co rozmieniać dobry towar na marne.