No boli. Obie części są wyśmienite, to jedne z najlepszych gier w jakie grałem. Pewnie w końcu doczekamy się remaku, restartu albo nawet trzeciej części, tylko pytanie czy ja tego dożyję, bo teraz gry potrafią produkować po kilkanaście lat...
Genialna seria. Co prawda 'Human Revolution' było lepsze, ale i MD uwielbiam i wycisnąłem z niego wszystkie soki (trzy przejścia gry). Boleję nad tym, że nie otrzymaliśmy finału trylogii.
mówimy o korpo które płakało iz mniej niż 10 mln kopii nie zwróci kosztów produkcji TR z 2013 roku.
Szkoda że najpierw Square pocięło Rozłam, a potem uwaliło kolejną część.
Moja ulubiona seria gier a dalej nie uruchomiłem tej części. Mam kilka powodów ale kiedyś to w końcu ogram bo graficznie to gra wygląda jakby była wydana dzisiaj więc nawet nie czuć tych 10 lat.
Square w ogóle było zawiedzione wynikami sprzedaży takich marek jak je nabyli i potem finansowali, dlatego oni powinni odpuszczać sobie takie zakupy. Bo firma która ma taką markę jak Final Fantasy i ona sprzedaje się grubo ponad normę, to wiadome że takie mierne wyniki jak Deus Ex ich nie zadowolą i powodują jeszcze podejmowanie głupich decyzji.
Aczkolwiek to co powstało to nasze, bo jak mówią lepsze to niż nic tym bardziej że to bardzo dobre gry.