Zmienili kilka cyferek w "excelu", dajac "cyfrowa gotowke" do wydania na "cyfrowe dobra" a radosc u fanatoli steama jakby kolesia z raka wyleczyli XD
A w dzisiejszych czasach takie gesty zyskują na wartości.
Liczy się gest, jak na przykład zbiórka Łatwoganga.
A w dzisiejszych czasach takie gesty zyskują na wartości.
Oh wow XD. Doslownie cult cargo panstw 1 swiata. Czekanie na "gest" od celebryty czy corpo, ktore zbija miliony/miliardy. Najlepiej oczywiscie gdy "gest" poprzedzony bedzie wplata od szaraczka. Dla dobra wszystkich!
Steamowi fanatole sa jednak specjalni.
Napisałem do supportu, mój status wysyłki to "przedmioty zapakowane" i nic się nie zmienia od 5 maja.
Czy dostane coś czy nie to drugorzędna sprawa. Od kupienia codzienie sprawdzam status wysyłki ale cierpliwie czekałem aż coś się zmieni, ale ten news mnie uświadomił o problemach i dlatego do nich napisałem. A sam gest wiadomo super, już kilkukrotnie sie przekonałem że support steama to wspaniali ludzie.
U mnie przedmiot zapakowany od 6 maja, 12 maja utworzono etykietę GLS i paczka czeka na odbiór prze kuriera w Holandii, faktycznie też napisze może coś dostanę:D
Wiadomo ale większość łyka, a jak nawet nie ustawka to Valve nie musiało nic robić, a zrobili sobie darmową reklamę i tylko o to im chodzi, a samego gracza mają gdzieś.
Dla tych co piszą że nic ich to nie kosztowało czy coś, może to prawda, ale realnie nie musieli nic dawać, mogli to chrzanić, a tak coś dają, imo spoko. W sumie przypomina mi się ta akcja, gdzie bodajże na zawodach z fify niezwiązanych z bezpośrednio z EA był jakiś zamach czy coś, EA wpłaciło na pomoc a ludzie płakali że co tak mało, mimo że nie musieli nic dawać. I tu nie bronie EA, ale niektórzy myślą jak prezydent pewnego państwa, to jest dej, dej, dej.