Sprawdziłem - jak dla mnie gra jest zbyt losowa, a interaktywność ogranicza się do wyborów i docelowego klubu na końcu sezonu. Po co zbiera się pieniądze skoro one na nic nie wpływają?
Nie ma to jak zdjęcie do artykułu wygenerowane przez AI👎
projekt raczej skierowany do fanów tetryków i uniwersum ekstraklasy. Choć nie powiem, czapka papszuna jako artefakt dający +1 do skilla mnie rozbawiła ;)
Widać, że ejajowane - gra jest strasznie losowa i ta losowość dostarcza mnóstwa błędów jak np. będąc zawodnikiem laliga walczę o puchar polski :)
I jak również podtrzymuję to, że jest to "gra" dla fanów tetryków i programów na kanale tetrycy (specyfika żartu). Gdyby tetrycy po zrobieniu prototypu w ai podrzucili pomysł komuś ogarniającemu, to taki generator kariery powstałby również w 4 dni, również z AI, ale core działałby jak należy. W sumie to ktoś ogarniający zrobiłby to lepiej w jedno popołudnie.

Gra roku już znana. Moja najlepsza kariera->
Ktoś zaczyna w ogóle od 1OVR i mógłby się pochwalić, do jakiego OVR udało mu się dojść na poziomie normalnym? Wiem, że to nie symulator z prawdziwego zdarzenia, ale jest w ogóle szansa dojść do rodzimej Ekstraklasy grając praktycznie od zera?
Już w drugim podejściu, zaczynając z 0 OVR w drużynie, w lidze okręgowej dostałem się na jeden sezon do ekstraklasy, pod koniec swojej kariery (miałem około 20 OVR i blisko 40 lat na karku).
Po prostu trzeba mieć szczęście, żeby wylosowało się odpowiednie wydarzenie które z automatu daje nam ofertę klubu z ekstraklasy.