Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Darmowa gra o piłce nożnej szturmem podbija media społecznościowe. Polski Piłkarz Simulator to istna kopalnia memów, w której nikt nie jest bezpieczny

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
05.08.2026 19:32
animatiV
1
odpowiedz
animatiV
118
PCMR

Sprawdziłem - jak dla mnie gra jest zbyt losowa, a interaktywność ogranicza się do wyborów i docelowego klubu na końcu sezonu. Po co zbiera się pieniądze skoro one na nic nie wpływają?

post wyedytowany przez animatiV 2026-08-05 19:33:18
05.08.2026 20:21
Pshemeck
1.1
odpowiedz
Pshemeck
67
Semper Invicta

animatiV To gra raczej dla zaznajomionych z "Uniwersum polskiej piłki". Ludzie zaznajomieni i zajarani niższymi klasami rozgrywkowymi znajdą tam sporo smaczków. To gra dla naprawdę wąskiej grupy ;)

05.08.2026 22:48
2
7
odpowiedz
2 odpowiedzi
LokalnyRzezimieszek
19
Generał

Nie ma to jak zdjęcie do artykułu wygenerowane przez AI👎

06.08.2026 08:36
2.1
odpowiedz
Paprykarz
56
Konsul

LokalnyRzezimieszek Nie zesraj się xD

06.08.2026 14:03
MarioAleWLewo
2.2
odpowiedz
MarioAleWLewo
9
Chorąży

Paprykarz No właśnie dobrze, że się zesrał i powinien robić to każdy, komu zależy na tym, aby nie robić z serwisu ostatecznego śmietnika.

05.08.2026 23:05
3
odpowiedz
4 odpowiedzi
Kadrion
55
Pretorianin

projekt raczej skierowany do fanów tetryków i uniwersum ekstraklasy. Choć nie powiem, czapka papszuna jako artefakt dający +1 do skilla mnie rozbawiła ;)

Widać, że ejajowane - gra jest strasznie losowa i ta losowość dostarcza mnóstwa błędów jak np. będąc zawodnikiem laliga walczę o puchar polski :)

06.08.2026 08:37
3.1
odpowiedz
Paprykarz
56
Konsul

Kadrion To raczej nie kwestia AI tylko brak osobnych opisów do każdej ligi.

06.08.2026 13:45
3.2
odpowiedz
Kadrion
55
Pretorianin

Paprykarz czyli coś co zrobiłby przeciętny człowiek potrafiący w kod tworząc projekt :) - nawet taki jak ten, z ciekawości.

06.08.2026 16:21
3.3
odpowiedz
Paprykarz
56
Konsul

Kadrion Bzdura, mało to gier pisanych przez ludzi co we wczesnych wersjach miały różne babole? Nawet we wielkich grach AAA różne babole językowe się zdarzały. A my tutaj mówimy o gierce która została udostępniona po 4 dniach od pomysłu xD

06.08.2026 16:51
3.4
odpowiedz
Kadrion
55
Pretorianin

Paprykarz po 4 dniach od pomysłu i została wygenerowana przez człowieka, który się na tym nie zna - to jest taki istotny detal :) Więc tak, podtrzymuję - człowiek, który by do tego usiadł zapewne zrobiłby puchar [wstaw kraj ligi, w której gra zawodnik] i miałby eleganckie, proste rozwiązanie w kilka minut tak istotnego z punktu kariery piłkarza elementu:) A tak to bardzo fajny pomysł, który mógłby się na dłużej przyjąć ma po prostu gówniane wykonanie, gdzie statystyki praktycznie na nic nie wpływają, a "gra" raczy nas głupotami typu - zostajesz królem strzelców, topowym zawodnikiem ligi, największą gwiazdą topowego na świecie klubu i dostajesz opcję "trener nie lubi polaków, co robisz? Powrót do kraju (losowy klub e-klasy) / zostaję mimo wszystko (100% szans na brak gry w przyszłym sezonie).

I jak również podtrzymuję to, że jest to "gra" dla fanów tetryków i programów na kanale tetrycy (specyfika żartu). Gdyby tetrycy po zrobieniu prototypu w ai podrzucili pomysł komuś ogarniającemu, to taki generator kariery powstałby również w 4 dni, również z AI, ale core działałby jak należy. W sumie to ktoś ogarniający zrobiłby to lepiej w jedno popołudnie.

post wyedytowany przez Kadrion 2026-08-06 16:55:28
06.08.2026 13:51
kęsik
😉
4
odpowiedz
kęsik
177
Legend
Image

Gra roku już znana. Moja najlepsza kariera->

post wyedytowany przez kęsik 2026-08-06 13:58:54
06.08.2026 17:34
5
odpowiedz
2 odpowiedzi
Tuesvan_NPC
3
Pretorianin
MAX

Ktoś zaczyna w ogóle od 1OVR i mógłby się pochwalić, do jakiego OVR udało mu się dojść na poziomie normalnym? Wiem, że to nie symulator z prawdziwego zdarzenia, ale jest w ogóle szansa dojść do rodzimej Ekstraklasy grając praktycznie od zera?

06.08.2026 20:47
5.1
odpowiedz
Paprykarz
56
Konsul

Pablo X6 Przy 1 ovr i normalnym rozwoju nie ma szans

07.08.2026 15:56
animatiV
5.2
odpowiedz
animatiV
118
PCMR

Już w drugim podejściu, zaczynając z 0 OVR w drużynie, w lidze okręgowej dostałem się na jeden sezon do ekstraklasy, pod koniec swojej kariery (miałem około 20 OVR i blisko 40 lat na karku).
Po prostu trzeba mieć szczęście, żeby wylosowało się odpowiednie wydarzenie które z automatu daje nam ofertę klubu z ekstraklasy.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl