Wątpię, biorąc pod uwagę,że Gothic Remake to świeży temat, więc nawet nie mieliby czasu za bardzo jakiegoś trailera zrobić jeśli dostali " zielone światło". Chyba,że zapowiedzą pracę nad remakiem " Nocy Kruka" , pokażą sceny z oryginalnego G2 pomieszane z remakiem i dadzą jakiś tekst w stylu - " Journey will be continued"... czy coś w tym stylu : ) .
Za wcześnie dla mnie na Gothica 2, prędzej dodatek do odświeżonej jedynki.
Też czekam na nowe materiały o Darksiders 4 i może jakaś niespodzianka biorąc pod uwagę ile THQ ma marek u siebie.
Szczerze jak na mój gust to wolałbym, żeby po prostu zrobili całkiem nową i pełnoprawną czwartą odsłonę gothica niż remake arcanii.
Tak, niech wreszcie ogłoszą Darksiders 4, bo wtedy Gunfire zajmie się Remnantem 3.
Oby. Najlepszy RPG w jakiego grałem od BG3. Nie traktuje gracza jak idioty.
Chciałbym Gothica 2, remake mimo mojego wielkie sceptycyzmu bardzo mi się podobał, szkoda że trochę więcej rzeczy nie dodali, niby coś chcieli ale mało a to co dodali wyszło im okej.
Raczej nie będzie zapowiedzi G2. Chociaż już sama gra jak i aktor zaspoilerowali że prawdopodobnie będzie tworzony.
Prędzej pochwalą się wynikami sprzedaży i ewentualnie nowościami w poprawianej grze.
Sukces sukcesem ale błędców masa, wczorajszy hotfix pomgół walczę z grobowym zombie do spółki z Diego.
Z pokazu: zapowiedź nowej gry Alkimii (Gothic 2 Remake ?) dopiero za rok.
oo, świetnie, może nie ma zapowiedzi G2R, ale jednak dobrze, że najpierw popracują nad G1R, a dopiero potem skupią się na G2R, o ile to jest ta gra, którą zamierzają zapowiedzieć w następnym roku.
Tym razem na pewno pójdzie im dużo sprawniej i szybciej, bo już mają ustalony kierunek koncepcji remake, już mają jakieś doświadczenie w tworzeniu gry i co więcej mają już jakieś assety z G1R, które można wykorzystać do G2R, więc to tylko przyspieszy pracę. Dlatego G2R powstanie zdecydowanie szybciej niż G1R.