Bardzo możliwe. I przy okazji nawet może miał czelność dobrze się przy niej bawić.
HETRIX22
Dzisiejsze realia są takie, że ludzie żyją tym jak ktoś coś spożywa, kupuje, śpi, chodzi, gra, rozmawia itd. itp. oczywiście 99% całej tej papki jest robiona dla pieniędzy bo gdyby ktoś z dnia na dzień odciął to całe finansowanie (co zostało zaplanowane już kilkadziesiąt lat temu i ma swój cel który cały czas jest realizowany) to nagle to wszystko by znikło i nawet nie byłoby kogo oglądać.
Subskrybuję jego kanał, lubię jego podejście do gier i branży, czasem obejrzę jakiś gameplay - wszak prawo tego nie zabrania. Aczkolwiek rozrywki z tego "Gowa" nie oglądałem, późno już było i nie mój target ta gra.
Gdyby ta gra miała coop, to jeszcze to miałoby jakiś sens. A tak to całkowicie niepotrzebna odsłona.
Przy okazji, czy istnieje jakaś metroidvania na dwóch graczy? Bo nie wydaje mi się. Sons of Sparta mogło być pierwszą tego typu grą, która wymagała by od gracza ścisłej współpracy i odblokowania umięjetności, żeby dostać sie do niedostępnych wcześniej obszarów na mapie. W sumie to nie głupi pomysł i mieli go na wyciągnięcie ręki, ale to trzeba się najpierw postarać.
Dobra to jest gra, w ogóle? Na screenach wygląda specyficznie, a dla mnie raczej biednie.
Widzę że już i tak niestety nie da się kupić. To dlatego tego nie znam.
W każdym razie to chyba i tak jednostkowy przypadek Metroidvanii z coopem. Jakoś w tym gatunku to nie jest popularny tryb rozgrywki.
A szkoda, bo coś czuje że jakby ktoś wpadł na ten pomysł i zrobił to dobrze, to rozbiłby bank.
Może Ekipa Josefa Faresa z Hazelight zrobi kiedyś taką grę?
Całkowicie bezsensowna decyzja. Bardzo dobrze, że żądają zwrotu kasy.
Gracze niech się cieszą, ze ta opcja nie jest sprzedawana oddzielnie :P.
A poważnie, jaki problem dla twórców było od razu dać opcję grania we dwóch?
Reklamowanie tej gry jako gry dla 2 graczy to jakby reklamować pierwszego MGSa że gracz ma niewidzialność i nieskończoną amunicję.
Co do samej gry to gdyby kosztowała połowę z tego jak ją wycenili, to można by się zastanawiać czy ta cena jest jakkolwiek adekwatna. Gra nie jest zła ale krótka i branie za nią 30 dolarów wygląda po prostu na spieniężanie hypu na remaki.