Myślę, że Half-Life 3 i trzeci dodatek do Wiedźmina 3 będą lepszymi grami niż GTA 6 i ten Crimson Desert.
Preorder zakupiony nic tylko czekać :) :)
Narazie jawi mi się ta gra jako taki dom lalek dla chłopców - coś ładnego, dużego, ale bez większego sensu i do rzucenia po chwili zabawy - no, ale okaże się za miesiąc.
W 2015 roku to było ok. Teraz nie przeskoczy powyżej przeciętności
Z jednej strony gra trochę kusi. Z drugiej to jakoś tak mam złe przeczucia co do niej po opublikowanych dotychczas materiałach. No i malutki minus, że nie można stworzyć własnej postaci.
Ja pierdziele. Jak wy pompujecie ten balonik przeciętnego RPG. To jest MMORPG przerobione na singla. Myślicie że ktoś uwierzy że to gra wybitna?
Poza tym obecnie definicje są na tyle niejasne że ludzie się zastanawiają czy wiedźmina albo Horizona można nazwać RPGiem. Więc zakładam że to będzie takie samo RPG akcji jak tamte wspomniane gry.
Jakaś fabułka, rozwój postaci i akcja.

Nie dla wielu. Poza portalami hajpujacymi grę nikt specjalnie się produkcją nie przejmuje.
Portalami i grupką ludzi którzy się nie nauczyli "never preorder"

Gdzie nie spojrzeć tag RPG się przewija
Akurat po dobrej dekadzie bez wiedźmina za to z innymi świetnymi tytułami pozostaje jedno pytanie.
Czy CDP odrobiło lekcje. Bo to już nie jest 2015r gdzie graficzka i przytrzymaj LPM by wyciąć wrogów wystarczy.
Niestety najpewniej będzie to single player MMO, więc fabuła i questy będą do bani. Oczywiście chciałbym się pomylić, ale wątpię.