"Wyjatkowo duży dystans", co za debil pisze te artykuły? Jak ktoś będzie chciał kupić 2 gry co wychodzą w podobnym czasie to kupi, debile
Rock* i Larian to jedyne firmy, które mogą liczyć u mnie na preorder.
W USA sezon letni zaczyna się pod koniec maja. Ale to pewnie wiecie.
Rock* i Larian to jedyne firmy, które mogą liczyć u mnie na preorder.

Gdy już ruszą pre-ordery należy się spodziewać, że będzie podobna sytuacja, jaką teraz mamy z RE: Requiem na PS5 - ludzie wyczyszczą stany magazynowe z pudełkowych kopii gry :)
Szczerze, zacząłbym się uważniej przyglądać temu, co dzieje się w temacie GTA 6 w okolicach 26 maja. Nie tylko dlatego, że jest to poprzednia data premiery gry, ale jest to również bodaj data pogrzebu Bonnie z duetu Bonnie i Clyde. Wspominam o tym dlatego, że jak się ogląda trailery, szczególnie drugi, inspiracja historią Bonnie i Clyde'a w fabule GTA 6 nasuwa się sama. Sądzę zatem, że Rockstar posłuży się tym dniem jako datą symboliczną i wykona jakiś jawny ruch. Strzelam, że może być to trailer 3, start pre-orderów. A może jedno i drugie.
Szkoda, że w tym samym czasie, gdy konsolowcy będą się zagrywać w GTA 6 to osobm grającym na PC (w tym mnie) przyjdzie poczekać do połowy 2027 roku, aby móc ograć już dawno ograną grę. Pocieszeniem marnym jest to, że wersja PC dodstanie ulepszone efekty wizualne i dodatki na premierę.
No straszne życie się niektórym załamanie, a nie masz innych zajęć do roboty?
Jeżeli R* zrobi z GTA6 to samo co z poprzednimi częściami, to na PC nie dostaniesz ulepszonej wersji, tylko wręcz okrojoną. Tak było z poprzednimi grami, gdzie wycięto z wersji PC niektóre mechaniki gry i inne elementy. Dopiero po latach moderzy poprzywracali je w wersji PC.
Takie brednie to tylko fanboj Sony może wypisywać, na konsolach cały czas nie ma tej aktualizacji:
"Wyjatkowo duży dystans", co za debil pisze te artykuły? Jak ktoś będzie chciał kupić 2 gry co wychodzą w podobnym czasie to kupi, debile
No właśnie chodzi o to, że jak w podobnym czasie wyjdzie GTA 6 to drugiej gry już nie będzie chciał kupić. Albo kupi za rok na wyprzedaży.
GTA to ogromna marka, większość graczy wybierze zapewne GTAVI i będzie w nie grać, a inne gry oleja nawet jeśli mogą sobie pozwolić na zakup. Ponad miesiąc odstępu między tymi grami to odpowiedni dystans aby gracze kupili Wolverine, przeszli i zakupili GTAVI. Nie widzę tu nic głupiego, a gość z komentarza wyżej pisze o jakichś swoich fantazjach nierozumiejąc rynku.
Mnie bardziej ciekawi czy Rockstar wykorzysta PSSR 2.0 na PS5 Pro i wobec tego o ile lepsza będzie ta wersja od innych.
Człowieku na premierę zejdzie z 30mln GTA vi to jest skala nie do porównania z niczym innym
Od kiedy ilość graczy świadczy o tym, która gra jest lepsza ? Tym gorzej dla GTA, bo tyle osób na niego czeka, a kiedy zagra grając wcześniej w RER:R na 99% stwierdzi, że ten ostatni miażdży tego pierwszego. Będzie oczywiście ciężko się pogodzić fanom, ale prawdy nie da się oszukiać. Można oszukiwać samego siebie i tak pewnie będzie u tych fanów, ale prawda jest jedna - RE:R to na 99.99% będzie GOTY. Tylko Tomb Raider ma z nim szansę, ale czuję, że i on polegnie i mówi to największy fanboy TR na forum
Argument z tym, że ilość graczy nie świadczy o tym jak dobra jest gra to w ogóle już wyższa szkoła. W takim razie taki Concord to gra dekady.
A prawda jest taka, że używasz tego argumentu, bo wszelkie liczby jakie osiagnie GTA6, zmiażdzą liczby 3 ostatnich Residentów razem wziętych. Także musisz zastosować jakąś pokrętną logikę, by samemu sobie udowodnić rację xdd
Nie zdeklasuje bo ja residenta nie tykam, zreszta co ty porwnnujesz? Gre na 9 godzin z grą na dziesiatki godzin...
Raczej 15 idąć główną ścieżką fabularną bez subquestów. Ja np tak gram
Ja to nawet zauważyłem z dwa tygodnie temu a wy jak mówicie dopiero o tym teraz to...
Pudelko wezme od razu w przedsprzedazy bo pozniej moze byc problem. Tylko nie w mediamarkt. Pamietam jak zrobili mnie w wuja z wersja deluxe RDR2 ktorej wcale nie dostali.
Ciekawe ile osób kupi preordera jak tylko będzie się dało. Jak będzię do 200 pln to biorę i nie czekam bo szybko nie stanieje :)
No to nie biorę :) Ale myślę że uda mi się kupic do 200 PLN na premierę na PS5 digital wersję :) Niech tylko dadzą możliwość )
Skoro Crimson kosztuje 180 pln to tutaj niech się wyłamią i niech dadzą cenę o 20 pln wyższa