nie no bez jaj, serio ktoś myślał że W4 wygra z GTA6? Z całym szacunkiem do wiesia bo uwielbiam 3 ale hype na gta w internecie to inny lvl xD wystarczy porównać liczby jakie zrobiły trailery gta6 xD
Tylko GTA zawsze będzie wygrywało bo ktoś głosuje tylko na te trzy litery GTA natomiast taki Wiedźmin to głosy od fanów na gry, uniwersum i to co gra sobą reprezentuje w porównaniu do takiego GTA które nic sobą nie reprezentuje.
I zajebiście. Kupiłem w preorderze bo tania i ładna, bez większych oczekiwań. A dostałem jedną z najlepszych gier jakie w życiu ograłem i pewnie zbyt szybko nie zagram, chociaż kto wie patrząc że tak szybko po BG3 znowu coś tak świetnego wpadło.
Tak sobie myślę, że nazywanie Verso postacią drugoplanową to mocna nieznajomość gry.
Te nominację do GJA wyglądają dużo sensowniej niż te z TGA. Natomiast dominacja Ekspedycji jak najbardziej oczywistą i zasłużona, to jest GOTY 2025.
Gra roku na konsole
Zwycięzca
Ghost of Yotei
Słaby rok na konsolach, jak Yotei wygrało :P
Żeby ten dziadowski obskur tak dominował, to aż się w pale nie mieści. Przecież ta gra jest tragiczna i zbyt wyhajpowana.
A co w niej jest tragicznego? Poza - w pewnym sensie - opowiedzianą historią?
Przegrywa, ale darmowa reklama, a konkretnie efekt medialny tego przedsięwzięcia jest niezaprzeczalny. Do tego 2% mniej od gta jest b. dużym sukcesem.