No właśnie się nie porusza jak człowiek i ta cena za ten bubel, co za bezsens, to jest tylko dla bogatych chorych ludzi erotomanów co na Discovery łażą z taką lalą do knajpy i udają że ją karmią a w domu ja przebierają i gadają do niej itp. ale tam u skośnych to pełno takich
Jakbym miał pieniędzy na takiego robota to wolałbym sobie kupić wypasiony komputer, zapas gier i też spędzić czas w samotności ale przynajmniej bez nudy i cudacznych wynalazków jak ta dmuchana lala z fancy funkcjami.
No właśnie się nie porusza jak człowiek i ta cena za ten bubel, co za bezsens, to jest tylko dla bogatych chorych ludzi erotomanów co na Discovery łażą z taką lalą do knajpy i udają że ją karmią a w domu ja przebierają i gadają do niej itp. ale tam u skośnych to pełno takich
Jeśli zależy Ci na premium love-doll, to zapłacisz 50 razy mniej niż za to coś z prezentacji :P Premium Love-doll koszt pewnie coś około 10k (często mniej) a to coś z artykuły kosztuje około 600k, masakra xD
"Otwór"? Ba, przecież to cudo to przyszłość! 3000W na udarze!
# Ponieważ to są gry-online, zaznaczę może od razu że to żart i w raczej oczywisty sposób bardzo kiepski pomysł
# żeby komuś (CJzSanAndreas'owi chociażby) nie strzeliło coś do głowy...
Via Tenor
Nie zamorduje właściciela w nocy ? xD
Strach się bać, za 15 lat będzie dzień sądu z Terminatora.

Niemadre połączenie dwóch produktów dwóch prawdziwych produktów. Robot humanoidalny wygląda tak ->
Takie to były już u nas 40 lat temu, w filmie Alternatywy dokładnie to pokazują. Chinczyki dalieko za Polakami.
Jakbym miał pieniędzy na takiego robota to wolałbym sobie kupić wypasiony komputer, zapas gier i też spędzić czas w samotności ale przynajmniej bez nudy i cudacznych wynalazków jak ta dmuchana lala z fancy funkcjami.
To za prymitywne jest na pomoc.
A za cenę tego można wynająć człowieka do pomocy.
Hahahah my plujemy a oni myślą że to deszcz XD Ale sami sobie na to zasłużyli, z ich mega toksyczną społecznością (z nielicznymi wyjątkami)
mam wrażenie że tam też pisałeś... bo skąś kojarzę ten avatar... też uciekłeś z ppe? :)
I tak tańszy od żony i nie płacisz przez całe życie.
Czekamy na poziom rodem z gier scfi. :)
A jesteśmy na nich skazani, bo demografia siada i ktoś będzie musiał pomagać i leczyć starych ludzi.
Moya posiada wbudowane kamery w oczach, dzięki którym śledzi otoczenie
Komunistyczna partia chin lubi to.
Aha... czyli kolejna odsłona konfliktu wschód-zachód. Kto pierwszy zrobi lepszego s[e]xbota. Cóż nie żebym był zdziwiony. Może lepsze takie automaty niż wyścig na atomówki.
Można będzie sobie kupić takiego robota i zaprogramować według własnych upodobań. Taka robot-żona będzie chodzić jak w zegarku.
Tylko żeby kobiece androidy nie były zbyt realistyczne xD
Trzeba odkurzyć markę Izera i stworzyć naszego, polskiego, konkurencyjnego robota. Prawdziwą, słowiańską waifu. Nie będą nas chińskie androidy grzały w nocy.
A miłe lalki robią tak, jak dołożą trochę automatyki będzie już wogóle cudnie: https://www.youtube.com/watch?v=bWbAWI_P5cQ&t=31s
A żeby nikt mnie nie posądził o seksizm: https://www.youtube.com/watch?v=lWt3SZpnCUI