Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Chcesz kontrolować auto z telefonu bez Google? Volkswagen właśnie pokazał, gdzie jest granica

Forum Motoryzacyjne
Dodaj komentarz
23.06.2026 14:37
Zalewany
1
1
odpowiedz
Zalewany
106
Konsul

Tymczasem mój gruz: wejście aux i uchwyt na telefon robią brrrrrrr

23.06.2026 16:30
2
1
odpowiedz
Jerry_D
85
Senator

Akurat zarządzanie samochodem z poziomu aplikacji mi zwisa i powiewa, ale to jest czyste skurwysyństwo.

23.06.2026 16:42
Ojboli
3
odpowiedz
Ojboli
168
Generał

***** VW?

23.06.2026 16:47
4
odpowiedz
1 odpowiedź
serious
24
Pretorianin

Dlatego nie warto zmieniać samochodów na nowe. Ja jeżdżę starym złomem i mam gdzieś te pseudo globalne ocieplenie. Przynajmniej wiem, że samochód jest mój i nie będę potrzebował jakiejś aplikacji, żeby korzystać z wszystkich jego funkcji.

23.06.2026 16:57
4.1
2
odpowiedz
pybek
3
Legionista

serious trudno żebyś musiał mieć apke kiedy twoje auto w ogóle nie ma funkcji które są w nowych autach

24.06.2026 11:03
Saroy
5
odpowiedz
1 odpowiedź
Saroy
55
Centurion

Absolutnie nie popieram takich praktyk, to absurdalne odsysanie pieniędzy z kieszeni klientów. Ale warto również zwrócić uwagę, że VW oraz BMW są w fatalnej sytuacji. Ogólnie, europejska branża motoryzacyjna jest dosłownie zabijana przez nieprawdopodobne ograniczenia i wysokie podatki ekologiczne, które nakłada UE. Dodatkowo, konkurencja ze strony chińskich producentów, z którą nie potrafi sobie poradzić UE, radośnie wbija kolejne gwoździe do trumny. Powoli stajemy się podległą kolonią dla gospodarek USA (głównie usługi) oraz Chin (samochody, surowce ziem rzadkich, elektronika i wiele innych produktów). Ale za to będzie zielono i drogo.

24.06.2026 11:11
5.1
odpowiedz
Beneksor
22
Generał

Saroy Chińską konkurencją bym się już nie martwił. Tamtejszy przemysł motoryzacyjny jest już właściwie bankrutem, bo dotychczas sprzedawali samochody z gigantycznymi stratami i skończyła im się kasa. Pekin właśnie zakazał sprzedaży samochodów poniżej kosztów ich produkcji, co oznacza, że ceny chińczyków za chwilę wystrzelą w górę jak rakieta.

Forum Forum Motoryzacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl