z premierą ps6 mogą jak dla mnie czekać nawet do 2030 roku. ps5, a tym bardziej ps5 pro, nie jest jeszcze w pełni wykorzystane.
Sprzedadzą się bo skalperzy mocno zawyżali ceny ps5, a i tak schodziły więc próg bólu jest dosyć wysoki.
Ja wtopiłem kupując PS5 😢 i teraz muszę się opanować i powstrzymać 🙈🤡. PS5 kupiłem w w miarę sensownej cenie, tak mniej więcej rok po premierze, może ciut później, z zamiarem, że będę grał więcej na konsoli ... i od tego czasu zagrałem na niej we dwie gry - resztę ogrywam na PC a PS5 gdzieś tam leży w kącie się kurzy ☠️
Widocznie PCMR nie pozwala mi grać na czymś innym niż PC 🤣😁🤡
Konsole po $1200? Ale pomyślcie, w zamian możecie poprosić GPT żeby was pocieszył i wygenerował grafikę ze się usmiechacie pomimo podwyżek
1000 dolców to lekką ręką i to na obecną chwilę. Myślę że spokojnie będzie drożej
$1000 to na dziś, przed kolejnymi podwyżkami, a potem na końcu vat do tego. Nie wydaje mi się żeby nowe playstation wyszło w tak gorącym okresie, bo to jedynie proszenie się o kłopoty. O grach na nową platformę to już nie wspominam nawet.
To jest chyba oczywiste bo wszystko poszło w górę więc ten news to klikbait
Czyli w Polsce to 1000 euro plus marża, więc spokojnie cena premierowa na teraz 4999 zł - ciekawe kto za tyle kupi.