Przecież ta gra to piątka na innej wyspie. Auta przeniosą z poprzedniej części i pora na csa:)
Lemingi i tak kupią to DLC, zachwalając pod niebiosa.
Polaczki zapłacą bo to najgłupszy naród w Europie, golony z każdej strony.
DLC nic nie warte są w tej grze. Wszystko i tak możesz zdobyć po prostu grając lub nie dostaniesz z 20 samochodów z 600 XD
Spodziewałem się tej ceny. Albo poczekam na promke albo kupie kiedyś gamepasssa na miesiąc i se pogram. Mimo tego że jaram się że japonia to ścigałki mnie nudzą dość szybko(FH5 po 30h) więc tyle kasy nie dam.
Na islandii wychodzi 402,78 pln
[link]
Cóż te DLC wprowadzą? Znów hot wheels jak w poprzednich częściach? To już robi się nudne.
Nie poszła wcale w górę cena Forza 6, przypomnijcie sobie ile kosztowała Forza 5 na PlayStation 5 podstawa 299 złotych+2 dodatki za drugie tyle czyli 600 złotych bez kilku złotych,a dodam że w podstawie mieliśmy na mapie od początku znaczniki do wyzwań z dodatków i nakłanianie do zakupu w ten sposób,także wiedząc że dziennikarze nie grają w gry a o nich piszą proszę o robienie dokładnego reserchu (przepraszam nie wiem jak się to pisze) i pewnie będzie podobnie odnośnie wymienionej wersji Deluxe będzie dostęp do późniejszych dodatków i przepustek,a ceny które wymieniacie są z PC lub X-klocka i trochę odbiegają od cen z PlayStation 5. Pozdrawiam serdecznie.