No fajnie, fajnie. Specjalnie na czerwiec zmienią nazwę na CDP Rainbow :)
Btw nadal unikają tematu, udają że nic się nie stało, takie zamiatanie pod dywan zawsze się źle kończy :D
Według mnie lepiej było zmienić było na CD Projekt Red oznaczało Łódź i przywiazanie do miasta pracującego Łodzi i teoretycznie do komuny bo nie bez kozery CZERWONA ŁÓDŹ istnieje w polskiem nomenklaturze jak i samo logo CD Projekt RED to ŁÓDZKIE fabryki na czerwonym tle.
"Mnie chodzi o co innego, ja chcę, żeby stawiali domy, żeby budowali fabryki, robili ulice, urządzali komunikacje, przeprowadzali drogi! Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz".
Cyber D Project Red - a cyber-strzyga (połączenie punka77 i wieśka) jako maskotka
No fajnie, fajnie. Specjalnie na czerwiec zmienią nazwę na CDP Rainbow :)
Btw nadal unikają tematu, udają że nic się nie stało, takie zamiatanie pod dywan zawsze się źle kończy :D
Największy problem polskich graczy, że jakieś studio na 30 dni ustawi kolorową flagę w tle na Facebooku, problemy pierwszego świata i od lat te same komentarze. Gdy wpadnie tu ktoś z maszyny czasu, nie będzie wiedział, czy to 2016 czy 2026
Problemy pierwszego świat to właśnie te community lgbtrgb+-, ludzie myślący że nie są ani mężczyzna ani kobieta, i inne wynalazki, ludzie którzy widzą i mówią o tych absurdach to nie problem,
A poza tym takiego czegoś nikt na świecie nie lubi, nie tylko polscy gracze
https://www.gry-online.pl/forum/jak-stracilem-resztki-szacunku-do-cd-projekt-red/z8e3cd36
Normalny człowiek, to wchodzi tu o grach rozmawiać, a nie na cykliczne dysputy o tym jak zdjęcie w tle w mediach społecznościowych zwiastuje koniec czasów. W ogóle to jest taka dziecinada, że aż szkoda komentować takie jaranie się, że firma A ma poglądy B - a na premierę W4 pewnie będziecie brać dzień wolny albo: mame, jestem chory i muszę grać w W4. Efektem stada nawet po sobie te same frazesy powtarzacie o krajach arabskich i żarciki o lgbtrb+. Znudzicie się kiedyś czy to już stały defekt mózgowy?
Myślą, że są dyskutantami, ale są właśnie antydyskutantami, bo zamiast swoich refleksji, kolportują słowa innych ludzi. Na szczęście jest na tej stronie przynajmniej paręnaście osób, które własne spostrzeżenia cenią wyżej niż rolkę z TikToka.
Cheers.
Zabawne jest to, że większość komentujących nie umie nawet poprawnie napisać nazwy. Piszą ProjeCt a nie ProjeKt. Elita forumowa xdd
No i to jest dobra nazwa. CD PR. CD bo kiedyś byli wydawcami płyt z grami na polski rynek, a PR ponieważ mają najlepszy marketing w tej branży
Skoro ''wkrótce wejdzie w życie i 'zacznie obowiązywać, gdy tylko zatwierdzi ją sąd', to znaczy że to nieprawda że 'CD Projekt to już nie CD Projekt'. Jeszcze nie. Tak się stanie dopiero po zatwierdzeniu zmiany przez sąd.