Grubo.
A Sony za ulepszenie Spidermana do wersji ps5 sobie życzy 40zl 😂
Jakby chcieli za to kase to by była przesada. Ale i tak fundamentów które są do dupy nie naprawią, najwyżej poprawią troche.
Szacun, nie jedno studio za taką paczkę kasowało by 70 dolców, tym bardziej że niebawem wychodzi nowy dodatek.
Chętnie wrócę po wielu latach.
Hmm, no fajna niespodzianka, najbardziej jestem ciekaw, chyba mogę napisać - jesteśmy ciekawi, poprawionej walki xd
Może już nie będzie taka clunky.
No kurde. Akurat na koniec roku zacząłbym w końcu w to grać, a tutaj takie coś, inna walka itp itd. Ciężka decyzja, czy grać najpierw po staremu, czy od razu przełączyć się na na nowy wygląd(chyba że nie będzie wyboru) Bo coś czuję że może być gorzej ;D
Właśnie na żywo teraz widziałem zapowiedź i ogólnie świetna wiadomość, bo nie dość że gra ulepszona to jeszcze tak mnie korci ten dodatek co w nim tak naprawdę będzie. Żadne tam GTA, Metro czy inne pierdoły tylko właśnie ten dodatek do Wiesława Trzy jest dla mnie najważniejszą premierą!
A do tego jeszcze na Switch 2 będzie, więc pewnie dodatek również i teraz będzie zgrzyt. Bo ja tak lubię grać Wiedźmina 3 na Switchu i jeszcze go przez przypadek kupię 🤪
Mało czego tak się spodziewałem.
Fajowo, że to będzie też wersja na Switcha 2, bo tam od dawno planowałem znowu przejść :)
No i dobrze, Polacy pozamiatali Witcher 3 wiecznie żywy bo to rewelacyjna gra na miesiące z dodatkami, no i Blood of Dawnwalker to moim zdaniem początek fascynującej i super nowej sagi RPGów. Reszta gier to naprawdę meh na tym Gamesconie. Może jeszcze nowe Metro ciekawe i Nolaw a tak to syf i malaria.
Grubo.
A Sony za ulepszenie Spidermana do wersji ps5 sobie życzy 40zl 😂
Fajnie, że za darmo i w ogóle ale wg mnie zbędny ten remaster, nadal wygląda świetnie ta gra. Mimo to, może ten swietny tytuł sprawdzą nowe osoby dzięki temu :)
Naprawdę nieźle to wygląda 😁 Będzie grane.
Pewnie na potrzeby dodatku chcieli coś wprowadzić więc jak w dodatku to już wszędzie należało. Ciekawe czy wymagania znowu polecą w górę i co tam znowu namieszają.
Świetna wiadomość, tego mi brakowało głównie - poprawki w walce i rozwoju postaci. Warto było kompa zugrejdować bo teraz wreszcie dostanie do pieca.
Oby dodali coś dodatkowego poza młynkiem. Mają rozmach że za darmo, chociaż gdyby było płatne to complete edition wydany wcześniej to taki strzał w stopę. Jeżeli nie będzie więcej błędów i rozwiną walkę wraz z rozwojem w znaczny sposób to gra wtedy już będzie na totalne 10/10.
Po jakiego ch*? To ma 11 lat, a nadal wygląda lepiej niż wiele gier co teraz wychodzi. Już lepiej remaster/remake Wiedźmina 2.