W dodatku już było widac iz nacisk jest na feminatywy i redzi sami powiedzieli iż V to kobieta powinna byc.
Tak się dzieje, jak zatrudniasz bardzo mocno lewicowych pracowników.
Akurat tutaj kwestią może być trend wśród graczy i pośród powstającego contentu w socjalach, tego z żeńską wersją V jest podobno więcej.

Czysty przypadek, natomiast do dzisiaj nie rozumiem tej głupoty dlaczego randomowa V została podmieniona skoro ta z pierwszego gameplayu była wręcz idealna i nawet sama w sobie miała sympatyczny wygląd.
Też to zauważyłem. W pierwszych materiałach przed premierą okładka była z meskim bohaterem, na materiałach też był w większości męski bohater. Po premierze zmienili okładkę i teraz już w żadnym materiale nie uświadczymy męskiego bohatera. Wiadomo było że pójdą w tą stronę. W Cyberpunku 2 już pewnie od samego początku będzie nacisk na damską bohaterkę jestem tego pewny.
A nie było tak, że ona była dwustronna? Na jednej głównej był męski V, ale można było sobie ja odwrócić i tam była damska wersja. Miałem taką w wersji Xboxowej.
Przecież lewica otwarcie nienawidzi mężczyzn, czego się spodziewaliście? Równouprawnienia? XD Tolerancji? XDDD
Problemy trzeciego świata.
To raz.
Dwa, uzywaja zenskiej wersji poniewaz wyrazistosc stylowy i wygladu meskiego V sa na poziomie betonowego kloca. Koles wyglada ganerycznie do bolu, zenska wersja jest duza bardziej "cyberpunkowa".
Zamierzone czy nie, nie wiem (przypuszczalnie tak, bo taka stylowa i wyglad wlasnie mialy trafic do generycznych chlopcow, takich jak wyzej mamy w paru komentarzach) i malo mnie to obchodzi. Lepiej sie oglada trailery z femV.
Skoro nie ma to jest szansa że w ogóle się nie pojawi. Może się zdarzyć, że jak ktoś odgrywał rolę danej postaci a odszedł po produkcji gry to w następnej grze po prostu tej postaci nie ma.