Ok pożyjemy zobaczymy, ja nie twierdzę że to
prawda szczególnie dzis, ale DLC to fakt jesień 2026 też pozostaje tylko tytuł, cena, data premiery.
Kiedyś jeszcze Blizzard, a teraz to już tylko Redzi mają takie inicjatywy które łączą firmę i ich gry z graczami.
Tynwar i jego "kiedys to byly czasy, teraz to nie ma czasow" nigdy nie zawodzi. Dareczka to juz nawet nie komentuje, bo oderwany od rzeczywistosci rowniutko.
Firma ktora od zawsze robi gry nastawione glownie na multi, albo nawet 100% multi (i od zawsze byla w tym wrecz pionierem i populyzatorem)... dalej robi gry multiplayer.
More news at eleven.
btw. Wiekszosc najpopularniejszych gier na Steam to multiki (w tej chwili w top 20 sa cale 3 singleplayery, a to i tak ze wzgledy na dwie duze bedace niespodziewanymi sukcesami premiery ostatnio. Bo bylaby jedna.). Na konsolach zreszta tez chyba.
Ludzie uwielbiaja gry multiplayer. Deal with it albo znajdz sobie znajomych do grania (w co szczerze watpie).
Blizzard Bad! Z drogi sledzie, karawana was rozjedzie!
kek
wyjątkowo nie multi, ale remake warcraft 3
Oczywiscie ze multi. Co prawda single w Warcraft 3 ma troche wiekszy sens i jest troche bardziej rozwiniety niz Starcraft (gdzie juz wogole te kampanie sa niszowe. Chyba ostatni raz jak Blizzard postawil na single i sie mocno przejechal, ba tak naprawde ilosc ludzi szukajacych single w RTSie jest znikoma) ale i tak w stosunku do calosci playerbase #nikogo. Zawsze tak bylo, i mozecie sobie plakac do bolu.
Najlepsza rzecza ktora powstala dzieki Warcraftowi 3 jest DOTA lol.
Oderwanie od rzeczywistosci ziutkow "trugamerow" z gola zawsze bawi. Reszta swiata nie ma problemu z zabawa w multi. I ogarnia ze Blizzard jest firma robiaca gry multiplayer (z mniejszym lub wiekszym sukcesem (jak kazda), i paroma kolosalnymi). Od zawsze.
Grałbym, skoro Resident miał piłę to czemu Wiedźmin nie miałby mieć Płotki jako kontrolera?
Ja na ich miejscu zapowiedziałbym dodatek i później siedział cicho żeby ludzie rozkminiali czy to faktycznie wyjdzie czy to był tylko żart na prima aprilis xD
Z jednej strony byłby to genialny ruch, ale z drugiej musieliby ubrać tą zapowiedź w coś trochę śmiesznego, pasującego do "fool's day", co na dłuższą metę mogłoby zaszkodzić dodatkowi, wzbudzić jakieś pierdoły na giełdzie itp. Oni przede wszystkim chcą tym projektem zarobić kasę i zwrócić uwagę na Wiedźmina 4.
Ja to biorę za znak, że prawdziwy dodatek faktycznie może się zbliżać. Chyba nie robią tego typu żartów w każde prima aprilis, a tutaj widać, że włożyli w to trochę pracy. Gdyby niczego nie przygotowywali, to trochę z dupy byłby ten żart - nagle teraz przypominają nam o Wiedźminie 3. Trolują nas, ale myślę że nie robiliby tego, gdyby nie mieli w rękawie czegoś prawdziwego.