Wyciekła 2 klasa do nowego dlc Do D4 jest nią warlok została w znaleziona w plikach gry ??tu masz linka https://www.youtube.com/watch?v=8NUtDksLnJg&lc=UgxbVceg5T_vNQkbasl4AaABAg
.
Komentarz do usunięcia.
Mam propozycję dla blizzarda. Niech przerobią warcrafta na extraction-hero-looter shootera (wszystko w jednym). To na pewno się uda, obiecuję.
próbowałem w to grać za dziecioka xxxx lat temu i mi się nie spodobało. W tamtym roku dałem drugą szansę no i cóż...kilka dni pograłem i do śmieci. Drogie, brzydkie i nudne. Na szczęście nie muszę tego oceniać przez pryzmat nostalgii.
Może gdyby zrezygnowali wreszcie z plastelinowej i pastelowej grafiki byłoby lepiej (wygląda to jak Spyro na PS1/2). Fajnie byłoby też dodać troszkę powagi w tytuł.
Wydaje się, że ludzie nie zawsze dostrzegają, iż świat podlega ciągłym zmianom, a nowi uczestnicy mają inne oczekiwania. Sam kiedyś grałem, jednak po dodatku Wrath of the Lich King zrezygnowałem. Osobiście rozważyłbym powrót, gdyby gra była dostępna na PlayStation 5.
Jak to szło, w WoW-a gra obecnie około 9 milionów graczy?
Nie wiem ile graczy gra obecnie realnie w WoW-a natomiast wiem, że WoW w swoim najgorszym czasie nie miał nawet miliona aktywnych graczy aby było to zaraz po 2020 roku, dzisiaj już pewnie wyszedł z tego dołka co nie zmienia faktu, że wierzenie w jakieś 9 milionów to czysta głupota i naiwność.
Obrzydliwa wizja. Nie dość, że chcą się wszystkim narzucać ze swoim badziewiem, to jeszcze chcą wszystkich odciągnąć od życia, spłycić je i uzależnić od niezdrowego trybu. Całe korpo Activision i cały Microsoft, archetypy zła tego świata. Okropność, oby się to skończyło jak najszybciej.
Przecież nie po to wróciłdo Blizzarda po 6 latach emerytury, żeby teraz wszystko spieprzyć. To zupełnie do niego nie podobne. Przecież Warcraft to uniuwersum wojenne gdzie trwa dowieczna wojna ludzi z orkami wzorowana na takich uniwersach fantasy jak: Might and Magic, Władca pierścieni czy też Warhammer. NIestety wciagu ostatrnich ośmiu lat od czasów Battle for Azeroth była ciągle reguarnie przesadnie ugrzeczniana na poziomie bajki Disneya z elementami typu Woke. Naprqdę uwierzyłęm, że jak on wróci to się wszystko naprawi i nawet jego wysytęp na Blizzconie 2023 było iskrą naszej nadzieji na powrót do korzenii. niestety jak sie okazało wzłaszcza po premierze dodatku The war within jego słowa okazały się być kompletnie puste i całkowicie wymigały się od obietnic. No niestety uniwersum, którego nawet mój starszy brat w czasach gimnazjum, liceum i studiów pokochał już nie istnieje. To co teraz widzimy to tylko zaledwie jego cień.