Komentarze do wiadomości: Biorę pod lupę szczegóły Forzy Horizon 6 i zapowiadam nową zawartość do Assetto Corsy Rally. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
23.01.2026 21:38
GreedFire
1
odpowiedz
GreedFire
44
Pretorianin

Dalej mam wrażenie, że dźwięki w TCM są lepsze niż w FH6, ale być może za mało próbek słyszałem.
Jak nie zmienią progresowania i tego chorego FOMO to ja podziękuję. Mam nadzieję, że jakiś rozsądny tuning będzie możliwy. Skoro carx street potrafi to czemu nie forza?

23.01.2026 21:47
Stoopki Frieren
1.1
Stoopki Frieren
2
Legionista

GreedFire Naprawdę tak ciężko zrobić podstawowy research

23.01.2026 21:50
GreedFire
1.2
GreedFire
44
Pretorianin

Stoopki Frieren research czego? Powiedzieli tylko, że będzie to inaczej wyglądać, nadal nie wiesz jak. Może być tak że wespniesz się w 5h na szczyt a dalej to będzie już standardowa FH5. Więc tak, polecam Tobie zrobić research jak udostępnią materiały.

post wyedytowany przez GreedFire 2026-01-23 21:50:32
23.01.2026 21:45
2
odpowiedz
Fitnesiak&Gamer
20
Konsul

Czyli gryonline nie placi ci za te materialy? Wtf??

Motoprzegląd to fanowski cykl, który powstaje wyłącznie dzięki wsparciu Czytelników. Jeśli podobają Ci się treści, które tworzę - może postawisz mi kawę? Albo małą dolewkę oleju... ;)

23.01.2026 22:09
BE_WANTED
3
odpowiedz
BE_WANTED
118
Wymiatacz

Jak zwykle świetny tekst. Kawa postawiona.

Odnośnie FH6, to pokładam w niej wielkie nadzieje i również liczę, że tego nie schrzanią. Poprzeczka jest wysoko, w końcu zdecydowali się na Japonię, czyli uderzenie w klimaty Gran Turismo.

23.01.2026 23:29
4
odpowiedz
Seyonneq
20
Legionista

Ja mało samochodowy, ale w FH pojeździć lubię. Pytanie pewnie trochę ignoranckie, ale co w tej Toyocie GR GT takiego wyjątkowego?

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl