Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: Assassin's Creed: The Rebel Collection

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
30.08.2026 09:21
zvr
1
odpowiedz
zvr
73
Pretorianin

GRYOnline.plTeam

Kupiłem, bo chciałem w końcu zaliczyć Rouge. Nigdy ta część nie siadła mi na dużych konsolach, ale na Switchu w miarę podeszła. Jak dla mnie jedna z gorszych odsłon serii. Ciekawa historyjka, fajny bohater, ale rozgrywka tak nudna i powtarzalna, że ciężko było mi wytrzymać te 12 godzin. Graficznie bieda straszna, jak to na Switchu, ale na małym ekranie nie razi to tak bardzo. Koniec końców zapłaciłem chyba 50 zł za kolekcję, więc nie żałuję, ale raczej nigdy już do Rouge nie wrócę.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl