Komentarze do wiadomości: Assassin’s Creed: Hexe i Far Cry 7 to zaledwie wierzchołek góry lodowej. Tak szef Ubisoftu widzi przyszłość czterech wielkich marek

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.02.2026 20:42
Maverick0069
1
odpowiedz
Maverick0069
116
THIS IS THE YEAR

Czyli H*j DUPA i kamieni KUPA.

20.02.2026 20:52
NOWAHUTANACZASIE
2
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
23
Konsul

Via Tenor

Hexe na papierze zapowiada się super, jest mega potencjał. No tylko współczesny Ubisoft to zero oczekiwań co do ich nadchodzących tytułów. Jakichkolwiek.
A wręcz można postawić pytanie ''co sknocą tym razem?''

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-02-20 20:54:20
20.02.2026 20:56
Drzesaru
3
odpowiedz
Drzesaru
81
Konsul

Hexe opóźnione? I dobrze, bo to ich ostatnia szansa na uratowanie tej marki. Shadows to mocny przeciętniak nieszanujący własnej serii. W ogóle nie czuć, że to Assassin's Creed. Niech sobie wezmą więcej czasu i ugotują coś dobrego, bo mają potencjał i weterana serii. Najbardziej jednak mnie niepokoją magiczne moce i opętywanie kota. Oby to przemyśleli i usunęli.

Far Cry 7 musi być czymś kompletnie innym, bo seria stoi w miejscu. Nigdy mnie za bardzo nie obchodziła fabuła w tych grach, ale dobrze by było jakby była dobrze napisana, ale priorytetem dla mnie jest rozgrywka, która potrzebuje świeżości.

Powrót Raymana w edycji na 30 lecie jest udany, choć ten nowy soundtrack... Częściowo tylko się udał. Czekam na pełnoprawną część 4 w 3D. Moja ulubiona seria platformówek ma szansę na udany powrót jeśli się postarają. Nie wiem czy Michael Ancel jest konsultantem przy części, która dopiero powstaje, czy był tylko do wywiadów do edycji na 30 lecie, ale mój ulubiony Rayman to trójka, przy którym prawie nie pracował, bo robił inne rzeczy, więc jego brak niekoniecznie oznacza złej gry.

Co do Prince of Persia... nie łudźmy się. Ubisoft zabił tę serię w styczniu. The Lost Crown choć świetny, to się nie sprzedał podobnie jak The Rogue. Skoro gry się nie sprzedały to czy powstanie nowa gra w 3D? Wątpię.

20.02.2026 21:09
Polterghost
4
odpowiedz
Polterghost
66
Pretorianin

AC Jade nadal maja w zamrażarce.

20.02.2026 21:41
😍
5
odpowiedz
serious
17
Pretorianin

Czekam na wszystkie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl