Komentarze do wiadomości: Assassin’s Creed: Black Flag Resynced nie pójdzie w ślady Valhalli. Znany informator ma dobre wieści dla fanów pirackiej odsłony serii

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
17.04.2026 08:40
😍
1
1
odpowiedz
DarkPictures
19
Chorąży

Oj platyna wpadnie na ps 5 jak w każdym assassin's Creed nigdy mi się ta seria nie znudzi oby Ubisoft znów dowiózł dobrą grę a ja nie długo będę grał w Star Wars outlaws oby to była też bardzo dobra gierka.

17.04.2026 09:36
JakubOrion
1.1
JakubOrion
46
Pretorianin

DarkPictures Star Wars Outlaws mam i chwale fajna gierka :) nie gramy kolejnym znudzonym raz jedi tylko przemytniczką :) polecam !
Ja lubię gry Ubisoft mam w planach Assassin's Creed : Shadows kupić.

post wyedytowany przez JakubOrion 2026-04-17 09:38:38
17.04.2026 09:48
2
odpowiedz
lis22
97
Generał

Czyli, co? Wróci durna synchronizacja, dzięki której będzie trzeba powtarzać całość od nowa, jeśli zostaniemy odkryci a mapa będzie zawalona stronami, nutkami, piórkami, itp.?
W ub. roku wróciłem do Black Flag i gra jest zbyt archaiczna jak na dzisiejsze czasy i wolałbym, żeby zostało to zmienione + Mirage to najsłabszy AC ostatnich lat, nie ma już powrotu do tego, co było.

17.04.2026 09:49
Shadoukira
3
odpowiedz
Shadoukira
118
Chill Slayer

Podchodzę do tego remaku z bardzo dużą dozą ostrożności, bo choć bardzo lubiłem tę część AC i świetnie pływało się w niej statkiem, to obecna kondycja Ubi budzi moje obawy.

Niech w końcu pokażą nam jakiś gameplay, to wtedy się okaże, czy to jest faktyczny remake, na który warto czekać, czy prosty skok na kasę, gdzie Ubi poprawi jedynie lekko grafikę i będzie chciał za to 250 zł... albo i więcej.

Szkoda że legendarny ACII nie doczekał się jakiegoś porządnego remaku, bo chętnie zobaczyłbym Włochy w ładniejszej grafice i z ładniejszymi animacjami, bo co jak co, ale ACII graficznie się już zestarzał. Gra jest super, ale już trąci lekko myszką, ale co się dziwić, w końcu to 2009 rok. Chętnie zobaczyłbym Florencje, Rzym itd. w takim wydaniu jak zaserwował nam AC Unity i z tym parkourem.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl