Dajcie sobie spokój bo wstawiłem link do filmu z poprzedniego wycieku to skasowaliście ten komentarz.
Jak chcecie zobaczyć bezpośrednio te "wycieki" to wejdźcie sobie na PPE bo tam się nie cackają i dają bezpośrednie linki, a tutaj jakiej biedaczki odsyłają na X do komentarza zamiast bezpośredniego gameplayu.
Jak już chcecie brać udział w tej akcji z leakowaniem to dawajcie linki do filmów. Na co mi taki news, który odsyła do jakichś postów na X. Typowe pismaczki, chcemy kliki, ale nie tak, żeby ktoś nam coś mógł zarzucić. Do bycia prawdziwym dziennikarzem potrzeba odwagi.
Niech ktoś w końcu utrze nosa temu złodziejowi. Rockstar powinien wyłożyć grubą kasę (którą mają), żeby gościa znaleźć, a potem dojechać.

Nie oczekujcie od gola że będzie dawał linki bo mają nda podpisana z lipca bo byli na pokazie gry.
Btw ciekawe czemu te wycieki sa tylko grane Jasonem. Czyzby w tym buildzie nie dalo sie zmieniac postaci jeszcze?
Może będę jednym z niewielu, ale przez te przecieki coraz bardziej chcę zagrać w GTA6 :x
NIe daj sobie zaburzyc obrazu rzeczywistosci sekcjami komentarzy ze srednia wieku 16 lat, wiecznym bolem dupy i najbardziej plusowanymi komentarzami w stylu "nie zesraj sie" i "gry video prawem a nie towarem - korpo mnie dojezdza".
No i cały ten zachwyt nad systemem tankowania wyleciał do kosza, jak się, okazało, ze zatankować można bez wysiadania z samochodu, wciskając przycisk. Na reddicie już płacz, że rujnuje to immersję i po co to w ogóle dodawali w takim wykonaniu.
Wiedziałem, że to będzie kolejny zrobiony na odpierdziel, niczemu nie służący system, no ale połowa internetu już miała mokro na myśl ile to dodaje immersji do gry xD
Dla waszej wiadomości Cyberleek ma nową strone i jest głosowanie przewyższające inne głosy . Kolejnym filmem ma byc Historia Jasona i Lusi ;] i to ma juz 7000 głosów .
Materiał kończy się w momencie wejścia do klubu ze striptizem. Cyberleek zapowiedział, że opublikuje ciąg dalszy dopiero wtedy, gdy stworzony przez niego memecoin osiągnie 3 mln dolarów kapitalizacji rynkowej. Znani twórcy internetowi apelują do graczy, by nie ulegać szantażowi i nie przesyłać oszustowi żadnych środków.
"Gracze" to jednak debile. Tzn. nie ci apelujacy. Ci co wplacaja.
Ale na plus to to ze moze jesli go zlapia to dowala mu pranie pieniedzy i 30 lat dostanie.
No zajebiście wygląda to tankowanie paliwa, pełen realizm i imersja, widać postaranko 🤦🤦🤦 brawo R*
Dziwne, że nie ma animacji tankowania.
To zdecydowanie jest ubisoftacja GTA 6 do tego gryzie się to z bogactwem innych interakcji i animacji. Dziwna decyzja mam nadzieję w finalnej wersji będzie inaczej.
[link] XD