Szacun że wreszcie podajecie czy gra ma j. polski
Do Luto wraz z darmowym tygodniem do zgarnięcia, twórcy wypuścili rocznicowego patcha dodający chociażby j.polski.
Nawet na karcie epica jest o tym wzmianka.
Nie, dziękuję, nie znam i nie słyszałem o tych grach - czyli kity, a nie żadne hity.
Nie wiem, po co te rozdawnictwa gier, jak praktycznie to sam szrot, śmiecie.
- Epic marnuje hajs na jakieś indyki co tydzień,
- Amazon marnuje hajs na kompletne noname'y, ale lepsze dają do beznadziejnej chmury
- GOG i Steam czasem coś dadzą ale też nic ciekawego.
Po co więc te rozdawnictwa skoro nikogo te tytuły nie interesują? Dla swojego ego?
Dla mnie to przepalony hajs. Jak zachęcasz klienta do odwiedzenia sklepu to raczej pokazujesz mu najlepsze produkty a nie wciskasz mu do łapy jakieś śmiecie.
Będę krytytkował, bo to po prostu żenująca ta oferta rozdawania.
Rozdawanie jest po to by zachęcić do odwiedzania sklepu.
Jak łowisz ryby to dajesz dobrą przynętę by coś złapać, tak?
To dlaczego sklepy mają oczekiwać że masa ludzi przyjdzie zrobić u nich zakupy jak przynęta śmierdzi stęchlizną?
Bo przypominam że oni nie dają tego z dobroci serca, tylko naiwnie sądzą że ludzie rzucą się na jakiś syf.
A potem odbija się to na pracownikach i wielkie zwolnienia lecą bo nikt w tych sklepach nie kupuje.
Na GOGu coś czasem dadzą lepszego, ale dalej to biedusia i lipa dla jakiegoś promila graczy.
Jeśli oferta Luna jest lipna, to niech mi usuną i zmniejszą cenę abo, bo tu wyboru nie oferują, a skoro wpychają mi ten syf, to niech dadzą coś lepszego niż jakaś gra dla promila promilu graczy.