Komentarze do wiadomości: 35 minut z realizmem naukowym The Expanse: Osiris Reborn. Nowe RPG rzuca wyzwanie Mass Effect

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.04.2026 13:51
Darkowski93m
1
odpowiedz
Darkowski93m
197
Generał

Coś tu jest nie tak z chowaniem się za niskimi osłonami. Przecież postaci wystaje dosłownie cała głowa. Czemu ona się nie schyla? W starusieńkich Gearsach było to zrobione dużo lepiej.

23.04.2026 14:36
Mówca Umarłych
1.1
Mówca Umarłych
142
Pan Milczącego Królestwa

Darkowski93m Najpewniej wysokość niektórych niskich osłon, albo to celowy zabieg albo niedopatrzenie projektantów.
Przyjrzałem się trochę i chyba przy skrzyniach oraz przy osłonach w sekcji w przestrzeni kosmicznej wyglądało to całkiem dobrze (czasem wystaje tylko czubek hełmu).
Przy barierkach/zaporach wewnątrz stacji postać wystaje bardziej ale żeby się za nami całkowicie schować musiałaby chyba leżeć albo naprawdę mocno się skulić ;-)

To chyba efekt wizualizacji pancerzy, zwłaszcza hełmu.

post wyedytowany przez Mówca Umarłych 2026-04-23 15:07:30
23.04.2026 14:45
Darkowski93m
1.2
Darkowski93m
197
Generał

Mówca Umarłych
Ja wiem, że może się trochę czepiam, ale jakoś mnie to od razu zakłuło w oczy. Może dlatego, że gram obecnie w STALKER-a 2 i tam niektórzy przeciwnicy czasami robią podobnie. Chowają się np za drzewem w taki sposób, że jedyny element jaki zza tego drzewa wystaje to ich głowa xD

23.04.2026 14:31
DGT
2
odpowiedz
DGT
14
Chorąży

Wygląda to lepiej niż bardzo dobrze, ale za to dialogi brzmią trochę sztucznie, sam nie wiem. No i mam nadzieję że będę jednak mógł grać mężczyzną, a nie kobietą?

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl