Faktycznie dobry film, byłem w kinie i nie żałuje, ale czy powiedziałbym, ze ten film był jakiś niezwykły? Był naprawdę spoko, ale mnie osobiście jakoś mocno nie zachwycił. Po prostu kolejny solidny film ze Spider-manem. Uważam, że poprzedni film z kilkoma Spider-manami był lepszy i ciekawszy.
Na sukces tej produkcji pewnie wpływ miało też po prostu to, że obecnie w kinach nie ma innych naprawdę dobrych filmów.
Gdzie są ci wszyscy ludzie którzy twierdzą że ludziom znudziły się już filmy superbohaterskie, bo jest już taki przesyt? 😂
Może to nie był najlepszy film że spider manem, ale sam film był bardzo dobry 🙂
Zaskakujące jest dla mnie ile tych samych filmów można wypuścić i nadal tyle zarobić, coś jak gry Pokemon, które od ostatnich 173 gier to jest ta sama kiszona a ludzie nadal to kupują. Też się na tym wszystkim wychowywałem i też to lubię ale nie przejada się to kiedyś? Przecież to jedno i to samo od tylu lat.
Bo są odgrzewane kotlety, które nie są dobre. Ale ten jest.
Film bardzo dobry. Od początku do końca przyciąga, żarty są lekkie, i w sumie jest ich dosyć mało, ale działają. Dobre sceny akcji,niektóre sceny rewelacyjne. Podobała mi się scena podczas bujania się na sieci, normalnie czuło się, jakby się tam leciało razem z pajączkiem. Naprawdę przyjemny film, nie nudziłem się nawet przez chwilę. W sumie Spider-Man, to chyba jedyna seria, na której byłem największa ilość razy.