Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: 18 minut gameplayu z Wiedźmina 3: Pieśni przeszłości. Nowy dodatek będzie znacząco różnił się od poprzednich

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
26.08.2026 20:49
NOWAHUTANACZASIE
1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

Tu jest lepsza jakość nagrania
https://www.youtube.com/watch?v=EekdpXum1eM

26.08.2026 20:57
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
toyminator
103
Legend

Ciekawe jak szybko się da przyzwyczaić. W sensie ktoś skończył Wieśka dawno temu, a teraz wskakuje do dodatku i ma drzewko trochę inne, tamto trochę inne. Mnie osobiście szlag trafiał, jak gra się zmieniała,i trzeba było wszystko od nowa ogarniać.

26.08.2026 21:01
2.1
odpowiedz
SkyOnFire
25
Konsul

toyminator Za to trafia sie doskonała okazja żeby przejść grę jeszcze raz, zwłaszcza że poprawią grafikę, walkę, rozwój postaci dla całej gry a nie tylko dodatku, no i tyle czasu minęło że fabuła zdążyła się prawie zapomnieć

26.08.2026 21:04
2.2
odpowiedz
toyminator
103
Legend

SkyOnFire No bez przesady. Ja dalej pamiętam większość fabuły jedynki i dwójki.
Trójkę mam przed sobą. I się dalej zastanawiam, czy najpierw grać po staremu, żeby zobaczyć jak to było, a potem przeskoczyć na nowy system, i sobie porównać.

26.08.2026 21:01
3
odpowiedz
kamix51
5
Legionista

Chyba nie chcą mi powiedzieć że będę musiał przejść przez 100h gry aby zagrać w nowy dodatek tylko dlatego że nie mam już sava?

26.08.2026 21:04
Troprzem
4
odpowiedz
Troprzem
84
Konsul

Kraina między Kovirem a Kaedwen? A Jaskier nie pochodził czasem z okolic Kerack?

26.08.2026 21:05
Irek22
5
odpowiedz
Irek22
181
Legend

Rockstar przez prawie 3 lata nie pokazuje gameplay'u z GTA VI, a kiedy te wypływają, to chce je usuwać z sieci i grozi pozwami, a CDP Red sam pokazuje 18-minutowy gameplay dodatku do Wiedźmina 3 trzy miesiące po oficjalnej zapowiedzi i dzień po pierwszym zwiastunie. Różnica podejść właściwie nieporównywalna.

Przy całym rozczarowaniu, jakim był/jest dla mnie Wiedźmin 3 i mojej krytyce wobec tej gry, takimi zagrywkami, jak ta powyżej, CDP Red zdobywa lub utrzymuje sympatię i zaufanie graczy. A Rockstar niech się wali.

post wyedytowany przez Irek22 2026-08-26 21:07:55
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl