Same śmieci sa teraz dodawane, ludzie nawet nie myślą aby podnieść jakość swojej gry.. wrzucają gry z grafika sprzed 20 lat i myślą, ze gra jest super ... valve juz dawno powinno zrobic jakies wymagania co do gier...
I tutaj pojawiasz sie ty hieno cmentarna, ja nie pisze o sobie a ponadro na steam są też gry w ktore nawet byś nie grał bo sie do tego nie nadają i sa liczone w tysiącach.
No i niestety mamy śmietnik, gdzie ponad połowa tego co jest wrzucane to są tytuły będące zlepkiem tańszych i droższych assetów, gdzie nawet mechaniki dobrze nie działają, ewentualnie wprost coś co chyba jest projektem jakiegoś dzieciaka na szkolny projekt, ewentualnie studenta na zaliczenie.
A do tego żałosne klony popularnych gier. Jeszcze żeby Steam się jakoś za takie badziewne pseudo gry zabrał, ale widać się nie opłaca podobnie jak nie opłaca się innym.
A i samo valve się zmieniło, są kilka razy bardziej pazerni niż byli....
Kto pamięta prezenty na święta, co można było wygrać w nich gry? A teraz?...
Nie będę udawać, że jedyną przeszkodą w takim konkursie jest parszywe państwo i podatki. W USA mają tak idiotyczne prawo, że od wartości wygranej trzeba zapłacić podatek. W Polsce z kolei mamy prawo, wedle którego jeśli kupię samochód za własne pieniądze, od których państwo mi już ukradło sporą część w postaci podatków i wszelkiej maści składek, to jeszcze muszę zapłacić podatek od WZBOGACENIA SIĘ. No bo jak coś kupuję własnymi pieniędzmi, to się wzbogaciłem, logiczne.
W naszym kraju też musisz zapłacić podatek od wygranej, a są nawet zakusy, aby podnieść go z 10% do 15% i więcej w kolejnych latach - projekt na razie umarł, ale kto wie.
To był rok, sezon w którym już nigdy później i przedtem nie było takiego wydarzenia na Steamie gdzie za te węgle można było realnie zdobyć gry.
Bardzo przepraszam ale tamten koleś nie wygrał gier, wygrał dostęp do gier ze steam, steam nie sprzedaje gier, a je użycza zgodnie z licencją. Eh, niby portal z grami ale fajnie by było jakby takie dość istotne informacje były zawierane w takich tematach.