O boshe :D pomijając już te gry wam też ciągle wylogowuje epica? codziennie trzeba się logować i jeszcze ta weryfikacja co kilka dni. Jakie to upierdliwe się zrobiło.
Nie wiem co się zrobiło bo wcześniej normalnie było bo nawet grałem w kilka gier, a teraz codziennie jak dają nową grę to trzeba się logować ponownie. Wcześniej to tylko jak była duża aktualizacja lub wyprzedaże. No nic jakoś trzeba z tym żyć.
Właśnie na steam jest ok. Nie pamiętam kiedy ostatnio do steama się logowałem i jakby teraz mi wyskoczyło logowanie to musiałbym zobaczyć jakie hasło miałem bo nie pamiętam. Do epika już znam na pamięć.
Ja tam od kilku tygodni zalogowany bez problemu, jakieś dynamiczne IP masz od providera czy coś?
Może fani gierek w 2D i to RPG się ucieszą XDDD
HALO EPIC, mamy zaraz 2026 rok, wam się tam czas nie zatrzymał na 1995 r?
Kup sobie grę jak ci się nie podoba a pozew to złóż na samego siebie i na innych co mają bul tyłka bo nie ma gier za free np z szyldu AAA itp.
Bida Bida ja ogram tylko Dziedzictwo Hogwartu te mini gierki mnie nie interesują. Może w Sylwestra coś rzucą :) ale trza codziennie sprawdzać :)
Teraz zgodnie z poprzednimi latami to coś większego będzie na koniec czyli 31 grudnia
Ja też jestem zniesmaczony, że nie dali Black Ops 7, może jakiś pozew społeczności GOL-owej, że chamy rozdają za darmo za mało znane gierki?
Epic Szaleje
Ktoś niezadowolony.....
Cóż zatoczka czeka
A niejaki Voices 38 scrackował
Sonic Colors Ultimate z 2023
Jeżeli dadzą bombę na koniec to albo trylogie Tomb Raider Albo Mass Effect Andromeda,no chyba ,że rozczarowujący dla mnie Hogwart Legacy było jedyną bombą,poza powtórkowym The Callisto Protocol.Chociaż,te kilka indyczków dla mnie całkiem przyjemnych jest