Nie rozpaczaj Waść z samego rana. ;]
Czas to największy zabójca!
[5] Dokładnie :D Korzystaj z ostatniego tchnienia bycia nastolatkiem, później już będą Ci mówić, że jesteś za stary na pewne rzeczy. Spełnienia marzeń :)
Pracuj, płać, umieraj :)
Wszystkiego dobrego i abyś jak najszybciej dołączył do grona podatników, bo ktoś przecież musi zapracować na nasze emerytury.
Spoko, mi i kumplowi ostatnio pewna 18stka powiedziała, że z chęcią by z nami poszła się pobawić (do klubu) ale jesteśmy za starzy :) Fajne uczucie xD
choć w sumie ostatni raz w klubie byłem...szzzz...ssiiiieeedem lat temu chyba :)
Haha, ja za 2 miesiące skończę 22, także dzięki. :P
Ciesz się z życia, a nie narzekaj, bo to dopiero jego 1/4. :) Najlepszego!
26
piokos - 32? uwierzysz jak Ci napiszę, iż myślałem, że masz ze 20 w porywach? ;D
Najlepszego!
Najlepszego.
Ja 32 w nadchodzącym roku, ale póki sprawność sexualna nie maleje, nie martwi mnie upływ czasu :P
No to co ja mam powiedzieć jak w marcu przestanę być nastolatkiem bo stuknie 20...

Oczekujesz, że forum zrzuci Ci się na trumnę.
--->
A co Ja mam powiedzieć pamiętam jak miałem 12-14 lat,a teraz stuka mi za kilka Miechów,a ten czas przeleci nie długo 18 Lat.Człowiek się starzeje i nie mamy na to żadnego wpływu.
19 lat mam od września :/ Zważywszy na to, że w 2012 roku koniec świata, umrę w wieku 20 lat, piękny wiek.
Najlepszego ;)
Connor_ -> Im bardziej to przeżywasz teraz tym szybciej przejdziesz do porządku dziennego, kiedy pyknie 20lvl ;)