Tak jak w temacie najlepiej jakąś taką z klimacikiem horror lub strzelanki lub przygodówki.
UWAGA! żadnych platwormówek. Najlepiej coś w stylu Bf3 lub assassyn. Sory jeżeli pomyliłem się w nazwie.
Za wszystkie propozycje serdecznie dziękuję.
Quake 4, naprawde mozna sie wystraszyc.
Ok ściągne se i pogram.
a tego to ja nie znam ;d
:D a co :D
Ogarnij sie koleś co? i jakie Youtube ja nawet tam konta nie mam tylko mój brat.
on ma nick taki sam, jak wszędzie "xan" albo coś podobnego z liczbami.
Ja używam tylko nicku taki jak tu i pocztafmfm to wszystko. Mamy wspólny E-mail.
to naucz się jak założyć sobie własny e-mail... i załóż sobie konto na steam jeśli tak bardzo nie lubisz pudełek
Witamy na golu niezniszczalny. Tu ludzi normalnych jest tylko garstka. Nawet jakbys mial oryginalne gry to by po tobie jechali uwierz mi ;]
Po 1 mam swoje konto steam po 2 po co mam zakładać 2 ?
Wiem mój brat już na nich narzekał.
[10] nie chodzi o to że nie umiem czegoś tam założyć, tylko o to że ja nie mam nawet konta na yt a [8] cały czas o tym czymś wygarnia. Choć nawet nie wiem o co chodzi, mój brat coś tam gadał że da sie zarabiać na yt ale mi to zwisa jak narazie to co on zarobił w takie sposoby to jakieś 0zł.
I co tam jeszcze gadał ten twój brat?
A i [8] pobieram sobie by zobaczyć co to za gra potem sobie kupie. A nie najakieś youtube. "Dzieciaku"
[15] No gadał że jak wystawi jakieś cośki chyba filmy to wtedy niby kase zarobi ale ja w to nie wierze.
Dlatego postawiłem ten wątek, bo on chce jakąś fajną gierke na gwiazdke za mniej/więcej 4 godziny lece do sklepu kupować.
To twoja decyzja czy wierzyć czy nie.
haha frajer
oj, powiedział marny człowieczek o zerowym rankingu
ed: Jakbyś miał mózg to wiedziałbyś, że posty można edytować; że jest coś takiego jak interpunkcja i że robisz z siebie kretyna i jesteś ofiarą mojego żałosnego trollingu. Pozdrawiam :)
Kto leem230698 ty ? tak zgadzam się.
Jak byś może miał oczy to byś widział że dopiero wczoraj sie zarejestrowałem ?
Quake 4, naprawde mozna sie wystraszyc.
Co do tego sie nie udzielam bo nie grałem jeszcze w tę grę
Edytować ja moge przez 3 min. potem już nie, i cały czas sie z ciebie nabijam ale spoko. Też pozdrawiam.
PS: nie musisz mnie uczyć polskiego bo i tak za jakiś rok będę w irlandi i zapomne o polskim.
A to że jesteś trollem to od wczoraj wiem.
Bardzo polecam League of Legends! Jest to gra, która nie nudzi się szybko, ponieważ posiada dużą ilość bohaterów. Gra jest za darmo i da się grać bez utrudnien nie wydając pieniędzy na Riot Points, czylli pieniądze do gry, które kupujemy za normalną walutę. Gra jest prosta do ogarnięcia, ale radze się skupić podczas samouczka i uważnie czytać porady zamieszczone w tutrialu. Gra nie ma dużych wymagań systemowych. Nie waży też dużo ale średnio co misiąc pojawiają się aktualizacje.
Link do rejestracji:
[link]
Dobra uciszcie się bo zostanie to zgłoszone. Witamy na forum niezniszczalny1 no przynajmniej ja Cie witam :D
ups. :P