Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Giercownik #641- Assassin’s Creed: Black Flag Resynced

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
10.07.2026 06:30
mrjohhny
1
10
odpowiedz
mrjohhny
239
Amoniak Vas Here
Image

Giercownik #641- Assassin’s Creed: Black Flag Resynced

Remake czwartej głównej części bestsellerowej serii Ubisoftu. Assassin’s Creed: Black Flag Resynced gruntownie modernizuje oprawę graficzną, a przy tym odświeża system walki, skradanie i parkour, rozbudowuje walkę morską oraz wprowadza nowe postacie i wątki związane ze starymi znajomymi.

Audycje znajdziemy pod adresem : http://prk24.pl/player-rk
Assassin’s Creed: Black Flag Resynced>https://www.gry-online.pl/gry/assassins-creed-black-flag-resynced/zb70bb
O nagrodach dowiemy się na stronie jak się pojawią :).
http://www.prk24.pl/27517412/giercownik

Poprzedni wątek jest tu ->https://www.gry-online.pl/forum/giercownik-640-007-first-light/z51028e23
Giercownik to cykliczny wątek niejedynej audycji radiowej o grach w Polsce ;)
Możesz jej słuchać w każdy piątek ok. 17.30. tu - >
http://www.radio.koszalin.pl/pl/page/dod/sluchaj-online.html
czyli na antenie Polskiego Radia Koszalin.

Nagroda główna w naszym konkursie, to z reguły gra-bohaterka wątku !
Wygrywa ją osoba, która udzieli poprawnej odpowiedzi na pytanie konkursowe i trafi swym mailem w odpowiednie miejsce.
Wiadomości (email-e) z odpowiedziami wysyłamy do godziny 10:00 następnego dnia (najczęściej sobota).
Po wrzuceniu listy waszych prac .zaczyna się głosowanie które kończy się w środę o 13.Po tym czasie zostaje wyłoniony zwycięzca .
Nagrody dodatkowe (jeżeli są), to najczęściej przeróżne gadżety !
Wędrują one do osoby, która najlepiej (IMO) wywiąże się z zadania specjalnego postawionego w wątku,
lub pierwsza odpowie w wątku na pytanie w KGB czyli Konkursie Gola Błyskawicznym.

Odpowiedź do konkursu głównego powinieneś wysłać tu - > [email protected]
W mailu (jednym dla jednego miejsca zamieszkania) wpisz Imię, Nazwisko i adres.
Maile niepełne nie będą uczestniczyć w konkursie. Możesz też wpisać Nick z GOL-a. Jeśli takowy posiadasz oczywiście ;)

10.07.2026 13:00
1.1
2
odpowiedz
[email protected]
1
Junior

mrjohhny Black Flag do dziś ma jeden z najlepszych klimatów pirackich. Jeśli remake zachowa ten klimat i poprawi mechaniki, to może być naprawdę mocny powrót.
[link] [link]

10.07.2026 12:37
2
2
odpowiedz
Webar91
43
Centurion

Oryginał prawie wyplatynowany,jeden z najlepszych Assassinow,a na pewno numer jeden z pirackich

14.07.2026 10:28
PIL
3
4
odpowiedz
PIL
280
VoiceMaster

Sorki za spóźnienie 😁

1. Jedyna która ograłam na przenośnej konsoli a mianowicie AC Liberation. Bardzo spodobało mi się to, że główną bohaterką jest Aveline. Jest odważna, inteligentna i świetnie radzi sobie z przeciwnościami losu. Ciekawym pomysłem był system zmiany strojów, który wpływał na sposób rozgrywki. Akcja w Nowym Orleanie ma wyjątkowy klimat. Gra może nie jest tak długa jak inne części, ale nadrabia ciekawą historią. To chyba jedyny assassyn który obronił się na przenośnej konsoli

2. Moją ulubioną częścią od niedawna jest Mirage. Bardzo podoba mi się to, że twórcy wrócili do korzeni serii i postawili na skradanie zamiast otwartej walki. Bagdad został pięknie zaprojektowany i aż chce się go zwiedzać.Misje pozwalają planować każdy ruch, co daje dużo satysfakcji. Basim jest ciekawym bohaterem, którego historię śledziłem z zainteresowaniem. Gra nie jest tak długa jak poprzednie części, ale dzięki temu nic się nie dłuży. Klimat przypomina pierwsze odsłony Assassin's Creed. Uważam, że to bardzo udany powrót do klasycznego stylu serii.

3. Wybiorę chyba Unity, wiem, że na początku gra miała problemy techniczne, ale po poprawkach stała się naprawdę świetna. Paryż w czasie rewolucji francuskiej wygląda niesamowicie i jest pełen szczegółów. Bardzo spodobał mi się parkour, który działa płynniej niż w poprzednich odsłonach. Misje można wykonywać na wiele różnych sposobów. Arno to ciekawy bohater z własnymi motywacjami. Gra ma świetną grafikę nawet dzisiaj. Chętnie wracam do niej dla samego klimatu miasta,podobno niektóre lokacje są oddzwierciedlone 1:1,taka ciekawostka :)

4. Najbardziej przypadło mi do gustu Assassin's Creed Valhalla. Od zawsze interesowała mnie historia wikingów, dlatego ta gra od razu zwróciła moją uwagę. Podoba mi się możliwość rozwijania własnej osady i zawierania sojuszy. Walki są efektowne i dają dużo satysfakcji. Świat gry jest ogromny i pełen ciekawych miejsc do odkrycia. Lubię również uczestniczyć w najazdach na klasztory. Historia Eivora jest interesująca i dobrze opowiedziana,choć wymaksowanie to juz setki godzin-dla wytrwałych maniaków serii.

5. Wybiorę sobię pierwszą z nowej serii czyli Origins
Gra przenosi gracza do starożytnego Egiptu, który mimo niewysokich lokacji jest ciekawy i pełny wspinania.
Zwiedzanie pustyń, piramid i wielkich miast sprawia ogromną przyjemność.
Początek assassynów niby jest wytłumaczony ale mogli się bardziej postarać
Ale to co mnie wciągneło to system walki jest bardziej rozbudowany niż w starszych częściach,
to są Soulsy ale nie tak wymagające. Bayek już nie stoi w kółku i czeka na przeciwnika,tutaj trzeba manewrować ,uciekać kombinować.
Coś wspaniałego dla ludzi którzy lubią otwarty świat i trudną walke-Polecam

6. O dziwo jeśli mam wybrać jedną część, to bez zastanowienia stawiam na Assassin's Creed IV: Black Flag. Uwielbiam motyw piratów i morskich przygód, dlatego ta gra od razu mnie wciągnęła. Pływanie statkiem i toczenie bitew na morzu nigdy mi się nie nudziło. Edward Kenway jest bardzo ciekawym bohaterem, bo nie od razu zostaje asasynem. Podoba mi się również możliwość odkrywania wysp i szukania ukrytych skarbów. Muzyka i klimat Karaibów są fantastyczne. Według mnie to jedna z najbardziej oryginalnych części całej serii.

14.07.2026 10:31
PIL
4
3
odpowiedz
PIL
280
VoiceMaster

A tak przy okazji ...
Właśnie się dowiedziałem, że 5 lipca stuknęło mi 24 lata na forum
😲😲😲

14.07.2026 12:05
5
3
odpowiedz
Webar91
43
Centurion

24 lata - gratulacje może jakiś medal będzie:)
Głos na 6

14.07.2026 16:19
kermit73
6
2
odpowiedz
kermit73
57
Centurion

Niezły wynik
trójka

14.07.2026 16:40
7
2
odpowiedz
delluk
13
Legionista

GRATULACJE teraz dosetki liczymy :)
6

14.07.2026 18:43
8
1
odpowiedz
panmordu
10
Legionista

Głos na 5
Gratulacje sporego wyniku-nie wiedziałem ,że forum ma tyle lat ,bo chyba jesteś od początku

14.07.2026 20:01
kominiarz1984
9
1
odpowiedz
kominiarz1984
98
Pretorianin

Ja raptem 14,a wydaje mi sie wiecznosć-Graty!
Szósteczka niech będzie i odemnie

15.07.2026 06:27
kroliczek
10
1
odpowiedz
kroliczek
98
Pretorianin

To już w stanach piwo można od 3 lat pić :)
-4😁

15.07.2026 11:39
PIL
11
1
odpowiedz
PIL
280
VoiceMaster

Nie wiem czy z gratulacji stażu na forum, więc w jakimś sensie z peselu można się cieszyć 😞
Tym niemniej pięknie dziękuję 😁
Webar91 Eeee tam medal. Lepiej piwo by postawili. Już mogę 😏
delluk Setki raczej nie będzie. W przyszłym roku ... 😎

16.07.2026 09:28
PIL
12
1
odpowiedz
PIL
280
VoiceMaster

mrjohhny donosi 😁, że wygrała praca nr 6

6. O dziwo jeśli mam wybrać jedną część, to bez zastanowienia stawiam na Assassin's Creed IV: Black Flag. Uwielbiam motyw piratów i morskich przygód, dlatego ta gra od razu mnie wciągnęła. Pływanie statkiem i toczenie bitew na morzu nigdy mi się nie nudziło. Edward Kenway jest bardzo ciekawym bohaterem, bo nie od razu zostaje asasynem. Podoba mi się również możliwość odkrywania wysp i szukania ukrytych skarbów. Muzyka i klimat Karaibów są fantastyczne. Według mnie to jedna z najbardziej oryginalnych części całej serii.

Wynika z tego, ze nagroda poleci do anastazja1979 👍
Jutro wolne 😒

23.07.2026 17:00
anastazja1979
13
odpowiedz
anastazja1979
14
Legionista

😉PIL-jutro o czym w audycji będzie ?

31.07.2026 16:54
PIL
14
odpowiedz
PIL
280
VoiceMaster

anastazja1979
Takie tam dyrdymałki o nowościach sierpnia

14.08.2026 18:10
MoebiusTF
15
odpowiedz
MoebiusTF
71
Centurion

Pil , mrjohhny-co się dzieje z Audycją ?

15.08.2026 16:56
PIL
16
odpowiedz
PIL
280
VoiceMaster

MoebiusTF

Z audycją nie dzieje się nic (Na razie)
A ja jestem do końca miesiąca na urlopie. O!
Pozdrowienia znad jeziorka 😁

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl