Tym razem swoiste "wash & go" :D
Chyba jeszcze w Giercowniku nie oddawaliśmy na taką skalę DLC
Kiedyś musi być pierwszy raz.
ME3: Cytadela & BF3: Decydujące starcie
Właściwie to tylko do ME będzie DLC.
BF'a oddajemy w wersji premium, czyli gra z wszystkimi dodatkami.
Ale komu ja to objaśniam ;))
Oddajemy:
- BF3 Premium
i
- Trzy "Cytadele"
w postaci kluczy dostępowych do Origina.
Wygrywają maile #3, #9, #17 i #24
Poprzedni wątek jest tu -> https://www.gry-online.pl/forum/giercownik-208-gears-of-war-judgment/z8c0f59a?N=1
Giercownik to cykliczny wątek niejedynej audycji radiowej o grach w Polsce ;)
Możesz jej słuchać w każdą sobotę ok. 14.15. tu - >
http://www.radio.koszalin.pl/pl/page/dod/sluchaj-online.html
czyli na antenie Polskiego Radia Koszalin.
Nagroda główna w naszym konkursie, to z reguły gra-bohaterka wątku !
Wygrywa ją osoba, która udzieli poprawnej odpowiedzi na pytanie konkursowe i trafi swym mailem w odpowiednie miejsce.
Nagrody dodatkowe (jeżeli są), to najczęściej przeróżne gadżety !
Wędrują one do osoby, która najlepiej (IMO) wywiąże się z zadania specjalnego postawionego w wątku,
lub pierwsza odpowie w wątku na pytanie w KGB czyli Konkursie Gola Błyskawicznym.
Odpowiedź do konkursu głównego powinieneś wysłać tu - > [email protected]
W mailu (jednym dla jednego miejsca zamieszkania) wpisz Imię, Nazwisko i adres.
Maile niepełne nie będą uczestniczyć w konkursie. Możesz też wpisać Nick z GOL-a.
Jeśli takowy posiadasz oczywiście ;)
Propozycję banerów do kolejnych wątków wklejajcie dopiero po zakończeniu konkursu głównego!
Baner zrobił A's Dzieki ;)
Powodzenia wszystkim życzę!
Premium to jest podstawka + dodatki, czy wszystkie 5 dodatków? Jeśli to pierwsze, to jestem na 100%
[3] --> To samo premium bez podstawki. Z podstawką wyszło pudełkowe wydanie BF3 Premium Edition. Czyli dziś w giercowniku 5 DLC do BF do wygrania.
To ja już się kompletnie zgubiłem, bo PIL napisał BF'a oddajemy w wersji premium, czyli gra z wszystkimi dodatkami.
edit: dubel :p
[5] Chyba PIL lepiej wie co oddaje. Pewnie niedoprecyzowanie.
Mnie dzisiaj niestety nie będzie, a szkoda, bo BF (nawet zakładając, że tylko DLC) to niezły kąsek.
[6] --> To ja też teraz zgłupiałem.
BF3 Premium to zestaw 5 dodatków
BF3 Premium Edition do podstawka + 5 dodatków (sam ją posiadam)
PIL musi jednak rozwiać wątpliwości co oddaje. Jeżeli z podstawką powinien napisać w wstępniaku BF3 Premium Edition a nie samo Premium
[10] --> Samo Premium kosztuje w okolicach 100zł a Premium Edition jest za około 120zł
Różnica ceny pomiędzy Premium a Premium Edition jest obecnie tak mała, że myślę, że EA nie poskąpiło i dało cały pakiet.
Oby nie bylo sytuacji, ze masa osob bierze udzial w konkursie od tak - nie majac ani BF3, ani ME3.
Ja za swojego Premium Edition (BF3 + Premium) zaplacilem przed swietami (Bozego Narodzenia) 120zl, gdzie Premium w najwiekszych promocjach chodzil w ok. 70zl.
Ja miałem zaproponować coś takiego, że jak ktoś wygra, to niech da jakieś potwierdzenie (screen z Origin etc.), że grę faktycznie posiada. Choć znając moje innowacyjne pomysły, coś takiego nie przejdzie :P
@UP - Chociaz, czemu nie ? W emailu zalacznik ze zrzutem ekranu, tak w sumie powinno byc.
@Down - No to niech wygrywa osoba, ktorej w ogole nie zalezy. Choc z drugiej strony - uczestnik, nie posiadajacy gry, moze ja w najblizszym czasie zakupic po otrzymaniu klucza.
ba, a moze do tego jeszcze specyfikacje komputera, zeby bylo wiadomo ze mu bf3 ruszy? no i dokument tozsamosci, w koncu pegi 18
Wystarczy sam paragon.
Ja biorę udział tylko dla BF3 Premium, jeśli wygrałbym Cytadelę oddam kod komuś innemu.
Ale macie problemy, ludzie...
Żeby wam się aby przykro nie zrobiło, jak wygra osoba bez posiadania podstawki, a tak wgl. kogo to obchodzi?
Hmm, mam nadzieję że będzie wybór nagrody, bo Premium tez mi niepotrzebne. Chyba że pudełkowe, wtedy do kolekcji :)
Standardowo pewnie bedzie - wybor nagrody wg. kolejnosci.
Chyba że pudełkowe, wtedy do kolekcji :) -> Oddajemy: (...)w postaci kluczy dostępowych do Origina.
Zawalczę o premium, jeśli okaże się jednak, że to same dodatki, to pewnie komuś oddam.
Ciekawe jakie pytanie zostanie dziś zadane?
14:19:12 moje. Zdążyłem niestety tylko na samo pytanie, muszę odsłuchać w archiwum. :(
Dzisiaj dosyć nietypowe pytanie, ja nie miałem z nim problemu, ale jeśli ktoś nie siedzi w temacie, to w Googlach chyba nie znajdzie tak łatwo odpowiedzi.
Ed. jednak nie, pierwszy link w googlach daje odpowiedź:P
No oby o to chodziło, bo PREMIUM do BF3 by mi się przydał. Bo ile można grać w podstawkę...
Nie, nie ma co pewnie znowu nici. :D
Wyjaśniam kwestie wersji.
Jeśli chodzi o ME to sprawa jasna.
BF'a oddajemy w wersji Premium Edition - podstawka+dodatki.
gnoll -> Sorry, ale tym razem tylko kody ;)
Premium Edition?! Wow, niezle, naprawde niezle.
Oto zwycięzcy:
#3 - kopiko5991@ … - 14:18:12 - PREMIUM EDITION
#9 – bamkozlowski@ … - 14:18:38 - CYTADELA
#17 – garret368@ … - 14:19:05 - CYTADELA
#24 - danusiapetryk@ … - 14:19:52 - CYTADELA
Gratulacje ;)
Gratuluje zwycięzcom, ładny ściśk w odpowiedziach, niecałe dwie minuty różnicy :D
@DOWN, a to wtedy mój błąd, jak mówiłem, dawno nie brałem w giercowniku udziału, przez brak czasu w okolicach 14, teraz się zmieniło i czas wrócić :D
Idzie co raz lepiej. Znowu mialem szczescie i trafilem w #9. Gratuluje pozostalym, jak i rowniez dziekuje PILowi. Jako, ze Premium Edition posiadam juz jakis czas, osobiscie wybieram ME3: Cytadele, bez wzgledu na to, co bierze pierwszy wygrany.
@UP - Nie cale dwie minuty to masa czasu. Trzeba bylo przejrzec GIERCOWNIKi z "wiekszymi" grami, gdzie na kilka sekund przypada kilkanascie (?) emaili.
:(
Cóż, przynajmniej pocieszę się słuchaniem OST z obu tych gier...
DOWN
Przecież dobrze (już) napisałem :P
Rozparcelowane ;)
Kody wyślę mailem, jak tylko dotrą.
gnol -> OTS? - oświeć starego :D
edit
Ooops!
Literówka ;)
OTS Open Tibia Server? hmm chyba to nie to :P
OST - Original Soundtrack ;)
W pytaniu chodziło o silnik Frostbite. Mam rację?
Tak. Choc tak sie spieszylem, ze wpisalem "Wspolny silnik graficzny", a po wyslaniu palnalem sobie siarczysta blache, bo chodzi o ogol silnika - grafika, fizyka, itp. Mimo wszystko, PIL uznal odpowiedz... :P
EDIT: http://social.bioware.com/me3citadelsoundtrack.php - darmowy soundtrack do pobrania. Jedyny warunek, to obowiazek zalogowania sie do swojego konta Origin na stronie. W pamiec zapada szczegolnie jeden utwor - "the end", znany ze zwiastunu dodatku.
Ło Matko! Stary i głupi.
Zęby zjadłem na soundtrackach, a domyślałem się Bóg wie czego :D:D:D
BTW - może ktoś jeszcze nie wie, że OST ;P do Cytadeli można sobie pobrać za free?
Zapomniałem o prawidłowiej odpowiedzi.
jarooli -> Tak, chodzi o silnik ;)
Gratulacje dla zwycięzców ;) Sethlan chyba odkrył jakieś zaklęcie przyciągające szczęście i zgarnia nagrody za nagrodami :D
Standardowo - co za tydzień? (Nie chodzi mi o ten program z TVN :P)
Injustice: Gods Among Us! Świetna bijatyka od profesjonalnego studia, mam nadzieję, że się pojawi. Do boju Cenego. :)
Sam też jestem za Injustice. Bijatyka z postaciami DC Universe ? Zawsze miodzio ;)
Wiadomo cos o kluczach i koszulkach GoW:J z przed tygodnia ?
Stra - ach te Twoje poczucie humoru, po prostu boki zrywac.
Dobra, wiem teraz, ze koszulki najprawdopodobniej bawelniane, ale co z nimi ? To samo tyczy sie klucza, bo ostatnia gra, ktora wygralem elektronicznie, to byl NFS:MW - i tego dostalem zaraz po weekendzie.
Jeśli chodzi o klucz, to obstawiam, że piętnastoznakowy, kombinacja cyfr i liter.
Po pierwsze, co w sobotę.
https://www.gry-online.pl/gry/injustice-gods-among-us/zc30e4
Po drugie klucze.
Jeszcze nie dotarły, niestety :(
Po trzecie koszulki.
Dziś od nas wychodzą. Elki.
Stra -> obstawiam, że piętnastoznakowy, kombinacja cyfr i liter - Łeeee :( Myślałem, że polecisz jakimś "szwedem", "francuzem" albo dynamometrycznym co najmniej :D
[54] --> Wow. Epic
Mam nadzieje, że gierki będą do oddania bo się napaliłem na tą produkcje
EA cos sie z kluczami obija... :P
Dobrze, ze koszulki niedlugo dotra.
Chyba mnie nie będzie w sobotę. A szkoda, bo fajnie byłoby powalczyć o fajne gadżety. Gra zapowiada się interesująco, idealna na imprezy.
bogi -> Słuchasz tylko dla wartościowych nagród?
[59] --> Dla gier ! A czy gry są takie wartościowe ? Gadżety mi nie potrzebne. Taki ze mnie skurczybyk ;)
[61] Chyba wszyscy tu są dla nagród ? Po prostu zadowalają was też koszulki i innego rodzaju gadżety a mnie tylko gry. Nie widzę powodu, żeby brać udział w konkursie, gdy nagrody mi nie odpowiadają. Daje szanse innym wtedy. Mój udział raczej samej audycji nie pomaga więc ?
Nieprawda, słuchałbym też, gdyby nagród nie było - jeśli byłbym w domu, bo nie w każdą sobotę jestem. Wtedy trzeba odsłuchać online. ;)
W sumie z czystej ciekawości chciałbym kiedyś zobaczyć, ile osób zostałoby, gdyby nagród nie było albo można by wygrać długopis. :P
[63] --> Pogratulować motywacji. Jeszcze inne nagrody niż gry rozumiem ale brak nagród ? I to jeszcze w sobotę ?
A tak wgl. To czy nie masz matury w tym roku Stra ? Uczyć się a nie pisać na forum ;) Hłe Hłe
Nieprawda, słuchałbym też, gdyby nagród nie było - jeśli byłbym w domu, bo nie w każdą sobotę jestem. Wtedy trzeba odsłuchać online. ;) <--- bo na koncoworocznym GIERCOWNIKu trzeba znac wszystkie audycje. Ja mimo wszystko zostalbym przy GIERCOWNIKu, aby po prostu posluchac, nawet jesli do wygrania bylby tylko dlugopis - czegos do pisania nigdy dosc!
<- Dyskutujcie tak dalej, to za chwilę będzie targanie po szczękach.
Kody od EA mają dotrzeć jutro rano.
Okazało się, ze był jakiś problem.
Jak tylko dotrą, od razu wyślę.
PIL -> E, dlaczego? Nie ma tu nic zdrożnego, normalna wymiana poglądów przy różnicy zdań.
bogi -> Daję radę. ;)
Sethlan -> Nie, nie dlatego. :P
bogi -> Daję radę. ;)
Tak w ogóle to powodzenia bo godzina zero zbliża się wielkimi krokami ;)
Mamy dwa.
Trzeba wybrać jeden ;)
novi.. -> http://img853.imageshack.us/img853/9080/injustice.jpg
mrjohhny -> http://img802.imageshack.us/img802/8467/77025164.jpg
U mrjohhny'ego jest tylko Flash i Superman, a u novi..'ego dodatkowo Wonder Woman. Dlatego zdecydowanie novi.., bo zawarł więcej superbohaterów. :)
novi...
Klucze jeszcze nie dotarly...
mrjohhny
Mój głos też dla novi..'ego ;)
Kody od EA faktycznie nie dotarły.
Bardzo nie lubię takich sytuacji :((
Rozumiem fizyczna przesyłka, koperta, paczka, ale mail?!
Cóż ...
Nowy -> https://www.gry-online.pl/forum/giercownik-210-injustice-gods-among-us/z4c14804?N=1