CoD czy BF?
Witam.
Nie, nie jest to kolejny temat porównujący te dwa tytuły. Chciałbym się zapytać czy lepiej kupić BF3 czy któregoś z nowszych CoD-ów (>CoD4; w pierwszym MW niestety pustoszeją serwery)? Chodzi najbardziej o rozgrywkę multi
The WAR in 3.....2.......1.....
Battlefield - drużynowo i bardziej taktycznie
Call of Duty - po prostu napie**alasz i masz z tego zabawę
Osobiście wolę mechanikę CoD'ów.
Chcesz pojazdy i duże mapy to bf. szybkiej rozgrywki cod. w 2 i 4 gra wiele osób, skad Ci się wzięly te puste serwery. nowe cod'y nie są warte zachodu. promocja na bf'a 30zł można brac.
a moze arma 3?
Battlefield --> Pusty deatmatch z wielkimi mapami, nie widzę tam żadnej taktyki. Do tego pay2win
CoD --> Skill nie ma żadnego znaczenia, mapy są śmiesznie małe a rozgrywka polega na tym kto pierwszy zajdzie kogoś od tyłu i ubije.
Podsumowując obie gry to kał na który nie warto wydać pieniędzy, zagraj lepiej w coś innego.
Reaper xD --> Ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzisz, chyba masz jakieś kompleksy
Wieśniara----> Nie brałem Arma pod uwagę. Może spróbuję?
Od kiedy w pierwszym MW pustoszeją serwery? Ja cały czas gram i nie mam problemu ze znalezieniem serwera na którym jest wystarczająca ilość graczy.
Z racji, że mój PC nie daje rady pykam w MW i MW2. Gdybym miał lepszy sprzęt, to wgrałbym BF'a, który od dawna leży na półce..