Co sądzicie o użytkowniku Connor_?
Bo ja tam go lubię. Jest dobry z fizy, zna się na polityce, często się udziela, ma własne zdanie i ogólnie jest sympatyczny. Naprawdę, szkoda, że forum gry-online.pl/s008.asp nie ma więcej takich osób jak on. A Wy co uważacie?
Edit: Ups, jaki błond w tytule wątku
To samo.
Connor_ Jakoś nie kojarzę, ale jak sympatyczny to wielki +... a sory, to nie karczma :>
6 - Do budy lemingu ha ha, zaiste magiczny tekst, podtrzymuję plusa xD
Podoba mi się, że potrafi używać właściwych komend, jak np w post 13 w tym wątku:
https://www.gry-online.pl/forum/radio-w-maluchu/zab0f68d
6 - +1
A tak w ogóle to żeby się nie okazało że ten wątek będzie początkiem do fali forumowej pod tytułem ''Co sądzisz o...'' bo trochę by tych wątków było. Fala ''Cześć, jestem nowy'' w zupełności wystarczy.
Wolę Qverty, niż Connor, bo bardziej kojarzy mi się z Mass Effect. Swego czasu się tam gęsto udzielał, teraz jakby mniej...
Ej! Nie ładnie tak kogoś obgadywać. To już drugi wątek tego typu!
Sądzę, że śmierdzi.
spoiler start
Zróbcie osobne tematy do każdej osoby, bo trzeba wiedzieć, co wszyscy sądzą o innych...
spoiler stop
Nie raz się trochę z nim "pogryzłem" ale nie tak dawno starał się mi pomóc i tym u mnie zaplusował więc nie jest tak źle.
Najlepszy był za czasów MistrzaGrzegorza, ciężko się o nim wypowiedzieć, bo raz się z nim całkowicie zgadzam, a raz mam ochotę rzucić go do lwów.
Jeżeli chcesz z nim coś robić, to załatw to najlepiej na boku. Bo tak, to się zaraz będą wszyscy śmiać.
spoiler start
buszszit - nie znam gościa - nie udziela się za często, pewno jest mądry.
spoiler stop
[6] +1
Najlepszy był za czasów MistrzaGrzegorza
Czy on przypadkiem nie zaczynał na forum jako Ryder_?
,,Ryder? Chyba nie, chociaż zaczynali podobnie, z tym że Qverty nie był nigdy tak głupi, a niektóre teksty ,,Rydera przeszły do historii ;)
Noktowizytor :D
Że co ku*wa? Aż tak jestem popularny?
Nie, Yo Dawg to nie jest moje drugie konto...
[13] Ja ciebie również skarbie...
[24] Nie, nie kojarzę gościa...
Na pewno należy do bardzo aktywnych użytkowników. Udziela się w szerokim zakresie tematów i pisze raczej obszernie. Czasami ma jednak błędne przekonanie o swojej racji. Jest ok.
Czasami palnie jakąś głupotę bez sprawdzenia i nadużywa ikonki umieszczonej po lewej. Jednak poza tym ok.
[29] Najnowsze badania NASA dowiodły, że użytkownicy o ksywie Connor_ mają IQ powyżej 155, chamie.