Błędy i problemy GOL październik 2025

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
28.10.2025 22:22
79
odpowiedz
2 odpowiedzi
tynwar
96
Senator

Nie wiem czy już naprawiliście to, ale na wszelki wypadek zgłoszę parę problemów.
Podczas dodawania komentarza czasami nie ma żadnej reakcji i trzeba odświeżyć stronę, by zobaczyć, że komentarz się dodał.
Czasami komentarze pod niektórymi artykułami nie ładują się, a pojawiają się dopiero po kliknięciu przycisku dodawania komentarza przenosząc się do podstrony z komentarzami do danego artykułu, gdzie dopiero są widoczne komentarze.
Nie mam pewności co do wyszukiwarki gier, ale wydaje mi się, że chyba ma problem z pobieraniem gier, bo coś pokazuje o wiele mniej gier niż powinno. Np. wybieram 2 tagów "bijatyki" i "2D", a potem rok 2005 i wyskakuje bardzo mało, analogicznie dla innych lat i myślę, że podobnie jest z innymi tagami. Coś jakby jakiś limit wyszukanych pozycji nie pozwalał pobrać więcej tytułów z bazy.
Fajnie by było przywrócić przycisk minusowania.
Moglibyście zmienić jakieś oprogramowanie wyświetlania reklam czy coś takiego, nie wiem dokładnie co, ale chodzi o tę szczególną formę reklamy co ma nazwę "google viginete" czy jakoś tak. Moim zdaniem te oprogramowanie jest zbyt agresywne i można nawet ją stawiać na równi z niektórymi reklamami z stron inwazyjnie reklamujących, chociaż na początku nie ma żadnego przycisku "x", żeby zamknąć, to wyświetla się dopiero jak się pomniejsza/oddala ekran. Na początku jest niezwykle dezorientująca, mało tego te oprogramowanie aktywuje się już przed przekierowaniem na nową stronę przez co sprawia, że odświeżanie, aby usunąć reklamę, powoduje że użytkownicy nie są przekierowywani. Moim zdaniem powinniście to jak najprędzej porzucić, to oprogramowanie jest fatalne, widziałem je tylko na kilku stronach i pewnie dlatego, że jest nawet szkodliwe to nie wszyscy je używają. Po prostu zmieńcie na jakieś normalniejsze oprogramowanie, zauważyłem że oprogramowanie dostosowuje wielkość wyświetlanego okienka, tak by ten przycisk "x" zawsze był poza widokiem ekranu i to jest na moim stacjonarnym komputerze, laptopie i komórce. To wyraźnie świadome działanie mające zwiększyć agresję wyświetlania reklamy, więc tym bardziej musicie zmienić software tej reklamy, nie powinno się popierać takich form wyświetlania reklam atakujących użytkowników, którzy nie mieli jeszcze styczności z tym.

29.10.2025 01:54
79.1
tynwar
96
Senator

a dodatkowo moglibyście jakoś to tak zrobić, by podczas pisania postu artykuł był jednak widoczny cały czas zamiast w osobnej stronie? Utrudnia to kopiowanie fragmentów z artykułu i wklejanie do postu, zmusza do podzielenia przeglądarki na 2 strony, bo jeśli podczas pisania wchodzi się do artykułu to przenosi się do innej strony przez co pisany post znika.

29.10.2025 14:45
79.2
tynwar
96
Senator

a jeszcze poza problemem z brakiem reakcji podczas dodawania posta, ten sam problem jest podczas edycji posta. Po edycji również nie ma reakcji, nie widać, że post został zedytowany, a nawet okno edycji dalej jest otwarte. Dopiero odświeżenie pokazuje, że edycja się przyjęła.

28.10.2025 22:28
80
odpowiedz
zaye93
7
Legionista

Czy sekcja "najważniejsze premiery" ze strony głównej zniknęła na dobre? Szkoda..

29.10.2025 14:32
adam11$13
81
odpowiedz
adam11$13
135
EDGElord

Rzadko kiedy tu wchodzę i gdy pojawił się nowy wygląd to jedynie wzruszyłem ramionami, ale jest jednak jedna zmiana, która mnie bardzo dotknęła, albo po prostu jestem ślepy... ale czy w kolekcji gier (która została zmieniona na Moje Gry) nie można już podejrzeć więcej tytułów niż te, które pokazują się na głównej stronie profilu? Wcześniej mogłem sobie sortować gry platformami, datami ocenienia lub też alfabetycznie i zawsze mogłem podejrzeć pełną listę gier, które dodałem od praktycznie początku istnienia profilu. Jeśli taka opcja dalej gdzieś jest to prosiłbym mnie pokierować :(

Ogólnie sama aktualizacji kolekcji gier jak dla mnie na ogromny minus - pozbycie się działów "ukończyłem" i "chcę zagrać" i wrzucenie wszystkiego do jednego wora sprawiło, że ciężko się w tym wszystkim połapać.

29.10.2025 18:59
82
odpowiedz
LordAndre
0
Junior

Dodawanie awatara nie działa

29.10.2025 21:38
WolfDale
83
odpowiedz
WolfDale
90
~sv_cheats 1

Chciałbym zgłosić że jak przeglądam Newsroom i mam włączone wszystkie wiadomości to na starej stronie wyświetlało mi wszystko z danego dnia z możliwością cofania do poprzednich. Natomiast teraz jest tak, że jak jest więcej wiadomości to ucina i trzeba rozwinąć tą listę. Miło by było żeby jednak wszystko się wrzucało na jedną stronę, a do tego jak się klika na to rozwinięcie to wraca na samą górę co też nie powinno mieć miejsca i znowu rolka w ruch.

Dziękuję.

post wyedytowany przez WolfDale 2025-10-29 21:39:44
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl