Czy sekcja "najważniejsze premiery" ze strony głównej zniknęła na dobre? Szkoda..
Rzadko kiedy tu wchodzę i gdy pojawił się nowy wygląd to jedynie wzruszyłem ramionami, ale jest jednak jedna zmiana, która mnie bardzo dotknęła, albo po prostu jestem ślepy... ale czy w kolekcji gier (która została zmieniona na Moje Gry) nie można już podejrzeć więcej tytułów niż te, które pokazują się na głównej stronie profilu? Wcześniej mogłem sobie sortować gry platformami, datami ocenienia lub też alfabetycznie i zawsze mogłem podejrzeć pełną listę gier, które dodałem od praktycznie początku istnienia profilu. Jeśli taka opcja dalej gdzieś jest to prosiłbym mnie pokierować :(
Ogólnie sama aktualizacji kolekcji gier jak dla mnie na ogromny minus - pozbycie się działów "ukończyłem" i "chcę zagrać" i wrzucenie wszystkiego do jednego wora sprawiło, że ciężko się w tym wszystkim połapać.
Chciałbym zgłosić że jak przeglądam Newsroom i mam włączone wszystkie wiadomości to na starej stronie wyświetlało mi wszystko z danego dnia z możliwością cofania do poprzednich. Natomiast teraz jest tak, że jak jest więcej wiadomości to ucina i trzeba rozwinąć tą listę. Miło by było żeby jednak wszystko się wrzucało na jedną stronę, a do tego jak się klika na to rozwinięcie to wraca na samą górę co też nie powinno mieć miejsca i znowu rolka w ruch.
Dziękuję.
Ciąg dalszy znajdziecie na: https://www.gry-online.pl/forum/listopad-2025-poprawki-bledy-i-problemy/z4100bf8c