Kiedys moj przyjaciel powiedzial: albo cie kocha, albo lubi sie, kurwa, tylko przytulac. Mam nadzieje, ze teraz nie chodzi tylko o przytulanie.
Meg, tylko fochów nie strzelaj :). Nie ja pokazem cycki tylko ktoś zaczął temat o cyckach, ja coś dopowiedziałem a Ty zaczęłaś rozmawiać na ów temat i go drążyć. Idąc tą drogą chciałem Ci udowodnić na załączonych obrazkach (nie wszystkich) iż Anne ma ładne piersi, niema co się sprzeczać na ten temat, jednocześnie mówiąc że ja nie spostrzegam kobiet jako materiał na fizyczne zadowolenie/nie patrze przez pryzmat ich piersi. :)
Cyber, A nic, tak po prostu mi się podoba (bardzo :D) to musiałem zarzucić trochę fotek :)
cswthomas93pl <- wystarczy dodać więcej soli, pieprzu, typowo "wytrawnych" ziół i przypraw, cebuli i czosnku, jeśli się ma to ciemniejszej mąki czy kaszy lub suchego chleba i nie będzie słodkawe :P
Nie żebym się wymądrzał ale od kiedy mleko w połączeniu z mąką i jajkami jest słodkawe?
Na powiedzmy litr ciasta wystarczą dwie szczypty soli, i to tyle filozofii, ale trzeba pamiętać że po soli naleśniki powoli robią się kruche.
Kaszy, suchego chleba do ciasta naleśnikowego? pierwsze słyszę.
generalnie można dać cokolwiek się chce(jak się ma mikser), tu chodziło o sposoby na zrobienie ciasta wytrawnym. Czy to ważne, że tak nie ma w przepisach? :P
I jesteś w stanie pisać Rekin? Nie no zgrywam się, nie każdy pije.
Nie wiem, mamy musiałbym zapytać. To najwidoczniej jeszcze mało wiesz i mało widziałeś ;)
Wstępne dobranoc bezsennym.
Dodanie kaszy czy suchego chleba do ciasta naleśnikowego nie czyni go wytrawnym :)
-Jajka
-Mleko
-Mąka Pszenna
Taki jest podstawowy skład ciasta naleśnikowego, można go oczywiście modulować na swoje sposoby, nic do tego nie mam.
Wytrawne naleśniki to nie takie do których dodaje się dziwne rzeczy tylko takie które nie są na słodko, czyli z na przykład dżemem czy serkiem delikatesowym. Jest mnóstwo przepisów na naleśniki z pieczarkami, więc jeśli podam taki którego używamy w pracy to nie będzie nic specjalnie odkrywczego.
Pieczarki
Ser żółty
+ ewentualnie jakaś szynka.
Pieczarki wiadomo smażymy z przyprawami, jak przestygną to dodajemy sera i pakujemy w naleśniki które zawijamy w koperty bądź trójkąty. Potem panierujemy w bułce tartej i smażymy, no na przykład we frytkownicy.
Już padliście? co tak słabo?
W taki razie już też będę kończył, niema co robić, czołgi mi się aktualizują :D
Dobranoc wszystkim, spokojniej nocy :)
Meg ---> Bez kitu, W kategoriach błyskotliwość i urok osobisty masz 11/10. :)
Pomyśl ile mam kiedy nie jestem chory i osłabiony ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n2IPsu0yYbE
Bry
Ale ja was rudzielce kocham :* Dziś wyjątkowo :)
Brywieczór.
thomas-> zarzuć na jaki gatunek masz dziś chęć to coś się wynajdzie.
Dobry wieczór Panie i Panowie.
Thomas, Oglądałeś Elysium?
Kupiłem klucze Max Payne 3 i Tomb Raider 2013 (bo był tani). O ile sądzę że na Maxie się nie zawiodę, to ciekaw jestem TR. To już podobno inna gra niż poprzedniczki, a grałem w Legendę, więc będę miał jakieś porównanie.
ed. Wczoraj oglądałem Sinister, całkiem dobry horror, takie 7/10, ma kilka momentów. Myślę że warto zobaczyć.
Kupiłem klucze Max Payne 3 i Tomb Raider 2013 (bo był tani). O ile sądzę że na Maxie się nie zawiodę, to ciekaw jestem TR. To już podobno inna gra niż poprzedniczki, a grałem w Legendę, więc będę miał jakieś porównanie.
TR to dobry tytuł, choć zdecydowanie celuj w 100% gry, inaczej wyda ci się za krótka. Ale szczerze - w żadnej grze nie widziałem by tak potraktowano głównego bohatera, że jakieś miejsce go zmieliło, przeżuło i potraktowało jak szmatę. Ostro...
Na szczęście nie musisz kupować żadnych DLC, są tylko do multi albo "cheat za kasę".
Dzięki za rady :) Na pewno będę się starał zaglądać w każdy zakątek mapy. Fajnie, że - z tego co czytałem - gra jest otwarta i nie prowadzi cię za rączkę.
A Max - 27GB ściągania z moim netem będzie się trochę pobierał :D
Witam przybyłych.
Nie chciało mi się czekać na odpowiedzi i już w łóżku leżę oglądając w tv Dzieci kukurydzy kątem oka :)
MP3 dobry tytuł, TR też zbiera dobre opinie. Ostatni mój TR to The Last Revelation, ale w najnowszego bym wypróbował.
Sinister? Coś mi to mówi..
Fajnie, że - z tego co czytałem - gra jest otwarta i nie prowadzi cię za rączkę.
No niestety nie bardzo... tryb łowcy "lekko" ułatwia grę.
Witam! ;)
Wczoraj były urodziny siostry mannana tak więc była domóweczka. Nie mogłem nie skorzystać z takiej okazji i napisać czegoś w bezsenności po pijaku... ;) Cieszy mnie to, że nic głupiego nie zrobiłem/napisałem :D
Dzieci Kukurydzy nie oglądałem, ale widząc po opiniach to raczej lipa :p
gnoll ->hmm.. a świat nie jest otwarty? - możemy "zwiedzać" całą mapę, może o to chodziło, źle się wyraziłem. zresztą, mniejsza z tym ;]
cześć Av.
gnoll ->hmm.. a świat nie jest otwarty? - możemy "zwiedzać" całą mapę, może o to chodziło, źle się wyraziłem. zresztą, mniejsza z tym ;]
Półotwarty, możesz po nim łazić jak chcesz, nawet wracać do poprzednich map, ale to po prostu zlepek map, po których swobodnie chodzisz, to nie GTA.
Ale i tak polecam, to świetna gra.
Ja gram w Outlasta, i o ja pier... nawet Amnesia mnie tak nie wbiła w fotel. Horror ostatnich lat jak dla mnie.
DOWN
Dysk będzie w użyciu co najmniej miesiąc jeszcze, więc - jak chcesz. Ale jak będę sprzedawać to zrobię wątek.
gnoll, Mogę Ci podać mój e-mail gdybyś chciał sprzedać ten dysk?
Zostanę tirowcem.
Tak w ogóle to przerzuciłem się dzisiaj z Firefoxa na Chrome. Czuję się jakbym zmienił całe swoje życie.
Tak w ogóle to przerzuciłem się dzisiaj z Firefoxa na Chrome. Czuję się jakbym zmienił całe swoje życie.
Jak to mówią... należy się cieszyć chociaż drobiazgami :)
Dobranoc
Dobranoc :)
PS: Coś słabo dzisiaj, chlejecie? :D
Donry :) konczy sie maraton weekendowych imprez.
Sinister dobty film, Outlast skoczylem na piracie- miazga!
spoiler start
Traaaaageeeeerrr!!!!
spoiler stop
i zakonczenie po prostu niszczy :D
Dobrej nocy :)
Rdit: bylbym zapomial, lasagne rzondzi!!! :)
Malyb, Pomyłka, kawa z mlekiem rzondzi.
Nah,ladagne kurwa! :)
Aporopos Anne, ladna, ale mni sie nie podoba. Za to Rachel Weisz to jest to!
Mówisz serio czy jesteś pijany? :D
A Cruz? :D
Tak czy siak Anne Hathaway mój ideał :3
Oficjalnie usuwam Skyrim ze swojego komputera.
Meh. Posesyjna batalia trwa, ale jestem w dupie, razem z 6 osobami, ktore nie zaliczyly cwiczen z biologii :-/ 4, jebanych, punktow zabraklo.
Cyber, ja wczoraj nieoficjalnie usunąłem Battlefield'a 4, już zaczynał mnie wkru**ać :)
Dobry :)
Ja grałem w WoT'a ale coś mi się już nie chcę, pograł bym w tego Black Flaga ale czekam na edycje Ubisoft Exclusive :/
A mi tam się podobał :D jestem fanem.
W ogóle mam niezłego mindfucka, na przeciwko jakieś 50-70 metrów na dworze płonie malutkie ognisko, ale nikogo tam niema.. O.o
Dobranocki :)
https://www.youtube.com/watch?v=wT8NO5FDS7E
Dobry wieczór. Magia płynąca z tego utworu jest tak wielka, że nie zmieści się w całej galaktyce.
Też mieliście dzisiaj taką piękną pogodę? :) Bosze, jak dobrze się z piesem spacerowało. Jak nigdy. :)
W ogóle to wielkie plz o kciuki, Panowie - mam szansę odmienić swoje życie, wyprowadzić się /znów../ na drugi koniec Polski i... nie wiem co w sumie. Umierać ze szczęścia. ;)
W przyszłą sobotę rozmowa kwalifikacyjna.
Ingrosso?! <333333333
https://www.youtube.com/watch?v=9G1I16gJBvU
Łyczuś
Aaa w dupnym. ;) Stalowa Wola. Ale praca wydaje się atrakcyjna, na dodatek miasto 3x większe niż moja obecna pipidówka, więc jest nadzieja.. :)
A w sumie jakie masz wykształcenie ? :) Może Warszawa Cię przyciągnie. Chociaż i tutaj z robotą jest do kitu, bo sam szukam.
Ale może masz wykształcenie i doświadczene, które jest poszukiwane :)
Łyczek
Taaa, mam już takich, co mnie na Warszawę namawiają - nic z tego. Jestem zwykłym, prostym lekarzem weterynarii. W Warszawie konkurencja jest niesamowita, a co za tym idzie - warunki zatrudnienia są gorzej niż psie. W stylu umowy-zlecenia, albo milion dyżurów nocnych, albo coś..
Generalnie to najlepiej by było, jakbym założyła coś własnego - ale mam srogą zagwozdkę.. Bo jak coś swojego, to już "na zawsze", a skąd ja mam teraz wiedzieć, gdzie chcę żyć? A jak znajdę swojego księcia z bajki na drugim końcu Polski, co wtedy? Ogółem sytuację mam teraz z jednej strony malowniczą - bo mogę wszystko i wszędzie - a z drugiej strony.. chyba nie znajdę męża w Koziej Wólce. Dramat :|
siwy ---> Teraz już wszędzie. Za 2-3 miesiące pewnie będę magister inżynier Technologii Żywności (jestem inżynierem) i jak na razie jest straszna lipa. Bez znajomości (w sumie to chyba w każdej branży) ani rusz ... Poważnie. Jedna osoba, którą znam dobrze z roku nie ma po znajomości pracy ... Udało się jej. A ja byłem na dwóch praktykach i nawet nie było możliwości iść dalej na staż. 4-5 miesięcy robienia za darmo (żadnej złotówki nie dostałem) i się okazuje, że to do niczego mi potrzebne.
Martusia ---> Ty wiesz w sumie najlepiej :) Życzę Ci wszystkiego dobrego. Oby Cię przyjęli !
Łyczek-> lipa, lipa... Mam nadzieje, że coś złapiesz.
Szukanie pracy irytuje jak cholera. A posiadanie firmy to też nie jest jakiś zielony raj.
Łyczek, gastronomia w kraju upada....
Marta, powodzenia :) Jestem zwykłym, prostym lekarzem weterynarii No popatrz jaka franca!
Ja miałem pomysł, nie miałem jaj (w sumie to na pograniczu prawa byłaby firma) i teraz zastanawiam się raz na jakiś czas czy dobrze zrobiłem. Kasa z tej firmy pewnie byłaby dobra, ale czy chciałbym żyć z myślą, że któregoś dnia mogą mi panowie zapukać do drzwi i zakuć w kajdany :P
Wolałem nie ryzykować.
Marta ---> Jakiego pieseła posiadasz? :-)
W Krakowie wczoraj było przyjemnie, dzisiaj już nieco gorzej.
Średnio trzy razy w życiu człowiek wpada na pomysł, dzięki któremu stałby się milionerem :) A ze skarbówka i tak nie wygrasz...
Też mam pomysł na biznes, ale musiałbym bańkę wyłożyć. I to taki biznes, który dałby jeszcze profity moim wnukom. I to dożywotnio. :)
Ja miałem pomysł, nie miałem jaj
W pewnym etapie życia (jakiś rok temu) też tak miałem, teraz mnie trochę zlecenia na śmieciówkach i współpraca z innymi firmami bolą więc może kiedyś wrócę do pomysłu.
Akurat nie chodzi o to czy stałbym się milionerem, ale myślę, że mógłbym spokojnie pomnożyć 10-krotnie wkład początkowy w ciągu roku.
Ale cóż, już nie ma o czym gadać, bo pomysł na ten moment nie ma sensu :)
maluch
Że niby czemu franca, dlaczego?! :(
Arx
Szarpaja. :) Chińskiego shar peia znaczy ;)
A to te małe skubańce co mają więcej skóry :) No może później nie są takie małe :D
Ja zawsze myślałem o dwóch rasach: owczarek długowłosy lub niemiecki.
Z psem dużym jest zawsze jeden problem. One muszą się wylatać :) Dlatego gdybym się decydował to wiem, że minimum rano i wieczorem po 30 minut trzeba by z nim spędzić. W mieście jest dodatkowo problem, że nie ważne czy deszcze, śnieg to musisz wyjść. Sraczka, nie sraczka to samo.
Dlatego nigdy nie zdecydowałem się na psa :)
Łyczek
Jakie małe, mój ma 7 miesięcy i 24kilo już..
Arx
Nie wiem, czy kiepski dzień, Samael jest w sumie zawsze radosny - tylko obślinia się jak prosię :)
Hasiory ładne, ale mają zryte banie.
Generalnie psy zaczynają się od 10kg w górę. ;) Jak już się dorobię domku z ogródkiem, to na pewno w nim zagości Dogo canario.
Samael jest w sumie zawsze radosny
Fajne imie, nie ma co :)
Hasiory ładne, ale mają zryte banie.
Rozwiniesz?
Ewentualnie beagle :)
Domyślam się, że te 7 miesięcy i jego waga to normalna sprawa, a nie zasadzie: kochana pani nie żałuje jedzenia swojemu pupilkowi :D
Małe psy, to nie psy :P Jakbym miał mieć małego psa to wybrałbym kota. Facet wychodzący z yorkiem na spacer wygląda komicznie.
Mój pies wabiłby się na 100%: poker :D
Arxel ---> Nie, ale gdyby był to owczarek długowłosy to pewnie wabiłby się blek (od blackjack) :D
Bleh, w piątek poprawka egzaminu, wypadałoby się pouczyć. Coś trzeba wymyślić, żeby jakoś ten tydzień sobie umilić.
Kotę też mam! Ogółem to mnie popieprzyło z tymi zwierzętami, ale przynajmniej mam wesoło.
Imię pieseła mroczne, owszem /niczym właścicielka ;>/, niestety w ogóle nie pasujące mu do charakteru - on się z wszystkimi chce przyjaźnić, jak ktoś obok na ulicy przechodzi i nie zwraca na niego uwagi, to jest niemal depresyjnie rozczarowany ;)
maluch
Oczywiście. :) Hasiory, jako rasa w typie pierwotnym, mają mocne pierwotne instynkty - w tym np. skłonność do ucieczek, uparte charaktery itd. Z racji zawodu naprawdę sporo psów już widziałam i wydaje mi się, że akurat te /husky, alaskan malamuty, samoyedy/ szczególnie często mają problemy behawioralne. Generalnie żeby radzić sobie z tą rasą, trzeba mieć trochę doświadczenia, inaczej będą problemy..
Hahah, beagle.. :) No fajne, trochę nadpobudliwe, ale generalnie miłe psy. Na uczelni miałam takie w panelu doświadczalnym /tzn. żeby nie było, nie eksperymentowaliśmy na nich niczego złego :P/. Były na katedrze rozrodu i studenci zasadniczo uczyli się "na nich", jak pobierać nasienie od psa, robić badanie "płciowe" itd - psiaki były tak wyuczone, że jak tylko wchodziły na salę ćwiczeń, to siusiory od razu wywalały. :D Czyli krzywda im się nie działa. :)
No tak, bliżej huskim do wilków niż reszcie psów.
U beaglów podoba mi się ich umaszczenie trójkolorowe i taką fajną budowę mają, miśki takie :)
psiaki były tak wyuczone, że jak tylko wchodziły na salę ćwiczeń, to siusiory od razu wywalały. :D
Czyli Meg była zadowolna :D
Meg - mhroczne? :D chyba w zdobywaniu uwagi ! :D
I czytaj o rozrodzie psa ! uważaj bo dostaniesz kryptonim super szybkie ręce i co? :D
Nie mam w co grać.
Z dwojga złego to dobrze, że nie Cthulhu :D
A ja sięnapaliłem na ESo, 25 gb zasysania w 2h godziny, ale jednak nowe stworzone konto nie przyjęło przesłanego kodu na stare konto... No i kicha... I tym sposobem powróciłem do Portu Llast...
zapomniałam, Łyczek
co jak co, sama idealnej figury nie mam, ale na punkcie swoich zwierząt jestem wyczulona - Sam wygląda w sam raz, tyle że te 24kg to w tej rasie mają dorosłe psy, a nie młodzież.. Sami jest po prostu wielki, taki egzemplarz mi się trafił - łeb jak sklep itd ;)
Diablo
Samael nie brzmi mrocznie? ;P A szybkie ręce to chyba w niczym nie przeszkadzają akurat ;>
Co do wczorajszego filmu - nie wiem, wpisałem się tutaj, zerknąłem na tv akurat reklama się zaczęła, włączyłem drzemkę i zasnąłem ;)
Co do pogody - szaro buro, zero słońca. W zeszłą niedzielę pogodę miałem śliczną.
Witam btw.
Mrocznie pff. mile imię .. bardziej bym się bał psa o imieniu pusia ! :D
a szybkie ręce - czyżby forever alone ? :D
bo zwykle są ciekawsze części ciała ! :D
witam.
Dobra ta nowa Lara, dubbing też całkiem niezły. Wreszcie jakaś poważniejsza od poprzedniczek.
Glober -> w Canal+, jak co roku.
https://www.youtube.com/watch?v=AcoI8Zr5l3Q
I dobranoc. Faceci to straszne siusiaki, ale was jakoś lubię. ;)
Chyba sobie nie obejrzę w tym roku gali, nie wstałbym jutro.
Dziękować.
"Za kilkadziesiąt lat powstanie film o takim aktorze jak Leonardo DiCaprio. I aktor jego grający dostanie za tę rolę Oscara" :D
Jestem pewien, że tym razem DiCaprio dostanie Oscara. I internet zaleje fala memów, obrazków, komiksów i kawałów na ten temat.
Przydałoby się, bo memy z płaczącym DiCaprio patrzącym na Oscara powoli się nudzą.
Wielu mówi, że DiCaprio akurat w tym roku ma małe szanse zgarnąć statuetkę. Mógłby w końcu, bo to kpina że jej nie ma... Cały czas się zastanawiam jak to możliwe.
A kogo kurwa obchodzą oskary?
Fakt, że DiCaprio nadal żadnego nie dostał doskonale świadczy o poziomie tych nagród.
Statuetki dla celebrytów, nic więcej...
Nigdy nie obejrzałem żadnego rozdania Oscarów. :P Ale fakt, wydaję się mocno przereklamowaną galą...
Również żadnej jeszcze nie oglądałem, dlatego teraz może z ciekawości sobie obejrzę :)
To tylko taka impreza dla "gwiazd Hollywoodu", nie będę sprawiał im satysfakcji, jako "plebs" jarając się tym, jak to się elity kina amerykańskiego bawią...
Hollywood to straszne miejsce, pełne czystego skurwysyństwa, ot, chociażby żeby wspomnieć o ostatniej aferze z pedofilią: http://guardianlv.com/2013/10/child-stars-and-pedophiles-an-epidemic-in-hollywood/
A założę się, że to tylko wierzchołek góry lodowej...
Oscary nigdy nie będą gorsze od Grammy. Albo Teen Choice.
Moja propozycja: http://www.youtube.com/watch?v=IwKRyizwEKo A propos mojej kariery tirowca :)
A tak w ogóle to co za tytuł części? Treat women like objects, man. Are you sirius?