Argh. A tylko "na chwile" odpalilem Supreme Commander :-/
Arxel ---> Seriali mam od metra, i jeszcze troche.
Dobranoc !
Lul, biologia.
Masoneria w wykładzie Dana Browna :P
Ostatnio widziałem filmik, gdzie pyta.pl jedzie na jakiejś konferencji Gonciarzowi i Rojewskiemu. Obejrzałem z tego filmu jakieś kilkanaście sekund, bo nie mam czasu i szkoda mi życia na toczenie internetowych wojenek vlogerów i ich fanów.
Co do mnie, to jeszcze w sklepie nie byłem, ale jutro sie wybiore na 100% :)
Arxel -> czy ta nowa Twoja znajoma to jest ta, od której niedawno numer zdobyłeś? :)
Mały ---> Nope, bardzo stara znajoma (4 lata?), z którą władowałem się we friendzone.. :)
O 7 pobudka, na 9 w Motoroli testy na staż.. Dzisiaj było Sabre - ogólnie bez szału, trochę nie doczytałem przez co kilka zadań na pewno zrypałem..
-->
Sabre Holding? Geez coś słabo płacą w GOLu jak musisz iść do "normalnej" pracy :)
Aloha!
Mialem sie uczyc a znowu pilem. Nie czuje sie na silach. Chyba ide spac.
Co tam kochani slychac ? W ogole powiem wam, ostatnio zarobiony jestem ZE HO HO !
No to moze chociaz cos muzycznego podesle
http://www.youtube.com/watch?v=cFmTs_i7ztg
Pozytywny jest z niego typ nawet. No i klimat piosenki stary, to co lubie.
To jutro zyczcie powodzenia na kolokwium, przyda sie !!!!!!!!!
Oj daj spokój.. Od dwóch lat w sumie chodzę na jakieś staże, ale prawdę powiedziawszy nigdy nie przykładałem się do powtórzenia Javy.. Mam nadzieję zmienić to teraz, tym bardziej, że i studia kończę, no więc wypada, heh.. :)
Co do koleżanki to może być ciężej niż zakładałem.. Pierwsze spotkanie po latach tak połowicznie pozytywne, ale też nie do końca.. Trochę za mało z jej strony wyraźnych wskaźników zainteresowania.. Generalnie jest inna niż wszystkie i wszelkie podstawowe sztuczki nie działają tak dobrze.. :D
Jak nie działają podstawy to trzeba przejść do poziomu zaawansowanego ;)
szymon -> połamania pióra! :)
Ja spadam, dobrej nocy panowie ;)
Sęk w tym, że zupełnie inaczej podrywa się kogoś, kogo się nie zupełnie zna.. W drugim przypadku niektóre ruchy mogą się wydać dziwne dla drugiej osoby.. :)
No, ale wstępnie mieliśmy się widzieć w weekend, chociaż nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie.. Jak się uda, to będzie to ostatnie spotkanie definitywnie.. Lub pierwsze z wielu następnych, z serii tych lepszych ;)
Jeeezzzzz... Kto wymyśla takie clienty, chcę zagrać w Marvel Heroes, bo serwery otwarte, to ie dość, że sprawdza dane 10 minut, to jeszcze muszę aktualizować co chwilę, a ostatni patch z PvP jest większy od samej gry! nie na moje łącze takie zabawy...
Arx, podrywaczu, jakie sztuczki stosujesz? :D
i taka przestroga ode mnie: nie pijcie u-bootów, poniewiera...
Po dwoch jest super, trzeci zaczyna miotac :D
Glober ---> Za takie informacje sie placi ;) A na powaznie to jestem po dwoch piwach i wszystko bym zaczal chaotycznie opisywac.. Do tego wlasnie probuje zasnac, bo wtsac o 7 trzeba.. :)
/wysylane z tel/
Ale mnie dopadła choroba, wolę nie mówić, bo gardło daje o sobie znać.
Jutro miałem się spotkać ze znajomymi, których nie widziałem jakiś czas i pierwszy raz od niepamiętnych czasów pokopać w piłkę na powietrzu. Shit happens, "Zgon na pogrzebie" czeka.
Właśnie wróciłem z małej domówki i..
.. I chyba zrobiłem swojej dziewczynie, którą kocham(?) największe świnstwo, jakie kiedykolwiek zrobić mogłem. Brakbsłòw. A to tylko nielwimna gra w butelkę, ehh..
Dobranoc. :/
A ja miałem dzisiaj szanse być na domówce, ale widzisz, służba nie dróżba ;)
Ponoć dziewczyna ze sklepu jest zareczona. W poniedziałek będzie w pracy więc sie wszystko okaże ;)
thomas, nieciekawie, ale takie są zasady gry... Zgrywam sie, ale faktycznie, może być kibel...
Co tam ludzie?
Sobota, północ prawie a tu prawie nikogo? No co wy?
Mialem isc na miasto na jakas impreze z kolezanka ale ponoc nie udalo sie jej przekonac jej najlepszej kolezanki, zeby poszla, a nie chciala jej zostawiac samej..
Jutro za to mamy wyskoczyc na piwko tylko we dwojke..
Kurczę jest ten konkurs plastyczny...
A ja mam tylko jakieś badziewne nonameowe kredki... i w dodatku nie umiem nimi się dobrze posługiwać.
Przez to zainteresowałem się tym wszystkim do rysowania i jakie niesamowite rzeczy poznałem, w życiu nie myślałem, że coś takiego jest, jakieś tusze we flamastrach, w kredkach(mindfuck), barwiony węgiel, jakieś różne pastele, pierdyliard typów kredek, ogólnie urwało mi łeb. A potem jeszcze go zgniotło, jak zobaczyłem, ile to wszystko kosztuje.
Ale ten barwiony węgiel muszę sobie sprawić, super sprawa(nieważne, że nawet samym węglem nic nigdy nie robiłem :P)
Arx -> A jak ta sprawa z Twoją lubą?
Dzis dostalem smsa z pytaniem czy testuje jej cierpliwosc, czy sobie ja zmienilem i jej nie poinformowalem czy jeszcze cos innego.. odpisalem, ze zawalony nauka na testy jestem i nie mam czasu myslec o czymkolwiek.. co jest prawda.. po czesci ale jest..
Szkoda, że tak musiało sie potoczyć... wiesz oszukiwać nie dobrze, ale jak nie wiadomo jak z tą koleżanką się sytuacja rozwinie to tak musi być.
Oglądałem dzisiaj Familiadę. Byli Braci kontra Włóczykije aka Studenci archeologii 2 roku. Bracia byli normalni, ale bardziej hipsterowych i i głupiomądrych ludzi to ja nie widziałem. Gdybym był na widowni...
Cześć po przerwie (trenowałem do zawodów w śnie sportowym).
Kliknij TYLKO jeśli lubisz Heavy:
http://www.youtube.com/watch?v=SCWVWbiIJXQ
A ja dzisiaj cały dzień na uczelni. Tylko się uczyłem, przeglądałem internet i jak wróciłem to siadłem do Diablo. Zmarnowany potencjał soboty...
i jak wróciłem to siadłem do Diablo
Straciłem kolejną czarodziejkę na Hardcore MP10 no AH - i nie żałuję ani jednej minuty.
Ja ostatnio obkupiłem się w nowego laptopa. Fakt, głównie on do innych rzeczy, ale Starcrafta II i Diablo III wreszcie ukończę i to w dogodnych warunkach.
Jak ktoś grywa i chce czasem poczatować albo pograć (chociaż przyznaję - wcześniej tego nie robiłem a jestem w 3/4 pierwszego aktu) to macie mój battletag:
PatriciusG#1943
A tak w ogóle to nanarzekali na to Diablo, ale IMO gra jest klimatyczna. Fakt, kilka rzeczy mnie zirytowało, ale muzyka ładna, oprawa ładna, klimat jest... czego chcieć więcej?
Na co?
A tak w ogóle to nanarzekali na to Diablo
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/6443805025?page=1
Przeczytaj, daj sobie luz z trybem SC, jeśli zagrasz i znajdziesz drużynę/towarzysza, to SC już nigdy nie będzie Cię bawić.
Już dwie polskie drużyny sklepały tyłek Diablo na piekle w tym trybie.
Aż wyjdą ze sali i bede mógł zaczać sprzątać...
I w sumie na poniedziałek też. Zobaczymy czy faktycznie panna z obsługi klienta jest zaręczona :)
No i we wtorek na dwa tygodnie pozbęde sie brachola i jakiś czas później na pół roku aż. :D Pokój schadzek będzie mój :D Sasasasa
ZŁ -> Żeby nie owijać w bawełnę to muszę to jutro przeczytać chyba na spokojnie bo mało co kumam z tego. Ja na dobrą sprawę dopiero zacząłem przygodę z Diablo III i teraz chcę tylko przejść fabułę, żeby zgłębić Lore.
I nic nie kumam z tego :D
Mój dzisiejszy dzień przebiegł bez rewelacji. Obudziłem się o godzinie dziesiątej. Po spojrzeniu na zegarek przez moją głowę przemknęła myśl, że godzina dziesiąta nie jest najlepszą do wstawania z łóżka, więc zmrużyłem oczy na chwilę. Kiedy o godzinie czternastej otworzyłem oczy już wiedziałem, że podniesienie się z łóżka jest nieuniknione. Wstałem...
Ubrałem swoje ulubione ubrania "domowe", zaliczyłem całą poranną toaletę, a następnie zjadłem śniadanie (standardowo - mleko z czokoszokami (pozdrawiam), zapijane mocną, rozpuszczalną kawą).
Po śniadaniu, z racji braku zajęć i postanowień noworocznych do zrealizowania (w końcu jestem realistą - postanowienia takie ostatecznie nigdy nie zostają wcielone w życie), siedziałem przy komputerze aż do obiadu (czyli do godziny osiemnastej).
Po obiedzie wypadałoby, zgodnie z zaleceniami dietetyków i różnych innych specjalistów z forum, zdrzemnąć się na piętnaście minut. Tak też uczyniłem.
Wstałem po dwóch godzinach, to jest o godzinie 20:36. Cóż począć? - pomyślałem. Ta myśl nie dawała mi spokoju jeszcze przez następnych parę chwil.
Oto przyszła odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Internet. Internet jest odpowiedzią na wiele pytań, w związku z czym był i na moje. Resztę dnia spędziłem przy internecie. Fora, Youtube, Nasza Klasa, Grono, Onet. Tak właśnie w, czego by tu nie mówić, standardowy dla mnie sposób spędziłem resztę dnia, aby w końcu opisać to w tym wątku.
Pozdrawiam Was serdecznie, drodzy forumowicze i życzę Wam wszystkim udanej niedzieli, spędzonej zgodnie z przykazaniami Kościoła Katolickiego.
Czy ten xircom, to TEN xircom!?
Tak czy siak, obudziłem sie o 11.00, z wyra wstałem o 12.00, mimo dwóch budzików nastawionych na 9.00. Ostatnio tak dziwnie wstaje. Na 13.00 do pracy a ja o 11.30 wstaje z wyra...
Słąwa wyprzedza samego Ciebie. Coś patrząc po ilości postów to spodziewałem się większej jej ilości. :)
Fakt, jak widać zła sława jest potężniejsza od tej dobrej - znam wielu mniej znanych użytkowników, którzy mają 10x tyle postów i gwiazdkę a nie są tak popularni.
W każdym razie żegnam się z wami i do jutra. Czy dzisiaj nawet.
Edit:
Ah i przypominam o ankiecie, bo koniec części za rogiem:
Głosowali za zmianą godzin otwarcia od 22 do 6:
1. malyb89
2. Cyber Rekin
3. kokoju
4. Pat
5. @d@m
6. Glob3r
7. HUtH
Głosowali przeciw:
1. Avenger
2. Arxel
3. mannan
Wstrzymali się:
1. Soulkokoju (to gad:/)
Prawdziwa sztuka nie idzie w parze z ilością postów.
W kwestii formalnej - posty w formie cyfrowej nie mogą być określane ilością lecz liczbą, ponieważ są policzalne.
"Prawdziwa sztuka nie idzie w parze z liczbą postów."
Zawsze tak mam po ośmiu piwach ;) Ale to nieszkodliwe - przeważnie w tym stanie nikt nie słucha ..
Taaa... kiedyś za młodu jakieś 9 lat temu, byłem pełen podziwu jak ktoś był w jasności umysłu po 7 piwach :) To były czasy, gdy tyrałem sie po dwóch. Teraz jestem starszy i nadeszły lepsze czasy i zblizyłem się do tego wyniku. Teraz wystarczą 4 :)
Taa, a teraz załączyli sobie PS3 na konferencyjnej i grają w FIFE 13 :)
Może osoby zainteresowane już wiedzą, ale jeśli jakimś cudem nie, to spieszę z informacją, iż Chi Cheng, basista Deftones zmarł, ponoć wczoraj, 13 kwietnia.
Więc co do piątkowej domówki..
Poszedłem tam, a nie wiedziałem o obecności pewnej osoby. Osoby, która działa na moją dziewczynę jak "płachta na byka". Wiem, że podobam się tej osobie, lecz nie mogę sobie pozwolić z nią na nic, tak samo jak ona ze mną ze względu na moją..
No i na tej domówce jej serdeczna koleżanka po moim przyjściu z przerwy od picia na papierosa usadowiła mnie koło niej, no i zaczęliśmy grać w butelkę.. Zgodziłem się na warunki, że wszystko co wydarzy się tam, to zostaje tam, a z gry nie można się wycofać. Kiedy się zgodziłem uświadomiłem sobie, że coś mnie czeka, no i oczywiście wypadło do mnie i dostałem zadanie pocałowania jej przez minutę z językiem. Na początku się sprzeciwiałem, ale w końcu uległem pod wpływem %. Pocałunek zamiast minutę trwał dwie, a ona dodatkowo mnie objęła.
Graliśmy dalej, wypadło na nią. Dostała zadanie położyć daną osobę na łóżku, położyć się na nią i przez 5 sekund całować ją . Nie muszę chyba pisać, że wypadło na mnie..
Na razie czuje się okej, sam jakoś odczuwam, że między moją, a mną jest początek końca i jakoś specjalnie nie mam wyrzutów sumienia.
[Ed.1]
Wiem, że aż tak nie przegiąłem z tym, bo zawsze mogło być gorzej, ale nie zrozumcie mnie źle. Z reguły jestem dobrym chłopakiem, wiernym, oddanym itd. Może te ciągłe kłótnie z moją sprawiły, że uległem? Sam nie wiem..
[Ed.2]
Wolę jej nic nie mówić. A dlaczego? Dlatego, że mam świadomość, że jakby moja się o tym dowiedziała, to z tej koleżanki nie zostało by nic. Taki charakter ma ta cała "moja".
1. malyb89
2. Cyber Rekin
3. kokoju
4. Pat
5. @d@m
6. Glob3r
7. HUtH
8. cswthomas93pl
Głosowali przeciw:
1. Avenger
2. Arxel
3. mannan
Wstrzymali się:
1. Soulkokoju (to gad:/)
W końcu oddałem głos! :) Jestem na tak, gdyż 22 to dobra godzina. Nie trzeba czekać do 23, a jeśli ktoś ma coś do dodania, a musi iść szybciej spać, to niestety nie doda.. Tak było w moim przypadku. Dzień w dzień 4.30 pobudka, także po 21 już spałem. W bezsenności praktycznie nie istniałem, a fajnie tutaj się spędza czas. :)
Moje zdanie już znacie, a teraz pozwólcie, że pójdę się wykąpać i spać, gdyż weekend mnie totalnie pochłonął, czas odespać.
Dobry wieczór tak w ogóle i jednocześnie dobranoc. :)
Ja dzisiaj obudziłem się o 16 więc o spaniu mogę zapomnieć.
Ja się wykąpałem i też jakoś ochota na spanie mi przeszła.
mannan - No bo nie ma skąd wiedzieć.
cswthomas93pl--> Jeżeli między Twoją jest początek końca to raczej nie musisz się przejmować "zdradą" skoro mimo to i tak by było źle. Jednak jeżeli wciąż Ci zależy na Twojej dziewczynie to nie fajnie zrobiłeś godząc się na to.
Moja dziewczyna by mi... or not, wait.
Tak przy okazji: http://www.youtube.com/watch?v=phGyJyp3MBg :O
[259] Lul, nie wiedziałem że koleś z Małej Brytanii jest w jury.
Tu pisze że nie.
I dlatego kocham internet - moje życie to tylko studia, szukanie pracy, dziewczyna i gry a tu ludzie mają takie problemy ;)
Miejmy tylko nadzieje, że Twoja dziewczyna się o tym nie dowie, bo będziesz miał no woman no cry ;)
Fakt, że to zrobił świadomie - mniej lub bardziej - świadczy o tym, że mu nie zależy na niej..
Dzisiaj, ukończyłem The Walking Dead. Gra jest miodna, lecz końcówka nie daje mi spokoju.
Czy Clementine znalazła Omida i Christe? Ma ktoś jakieś info? Być może w 2 sezonie będzie to wyjaśnione - mam nadzieję
To ja się pochwale, że w sobotę kupiłem nowe wiosło, a właściwie pudło. Jest akustyk, jest w końcu motywacja na naukę akordów.
A mnie dzisiaj koleżanka olała.. Albo dostaję mieszane sygnały albo nie jest zainteresowana..
Tak czy owak powoli z powrotem wkręcam się w podrywanie, więc whatever.. Prawie..
Mnie jest dobrze w związku. Nawet powiedziałbym bardzo dobrze.
Ej panowie, za ile można kupić dobry i długi kabel hdmi?
Pat, zależy trochę od długości, ale za 40 zł myślę że coś już zgarniesz odpowiedniego.
Ey jo jop, jep jep fool!
arxel -> nie chciałem nic pisać, ale czytając [227] tak czułem, że oleje. Spróbuj jeszcze raz. Jeśli coś znów bedzie kombinować, daj spokój.
Hm... coś ostatnio w tym watku zdrad :P
Zdradziłem dzisiaj ulubioną pizzerie z inną. To przez tą całą monotonnie .
Też niedługo zdradzę moją pizzerię z inną. W tej nowej mają zajebiste kebaby, więc i pizza powinna być gites ;)
Ja spada, do miłego :)
Ja zdradzam konsolę z PC.
Nareszcie do mojego miasta dotarł niebieski Burn. Wyborny :)
Dobra, obejrzę ostatni odcinek Gry o Tron i lulu.
Miłej nocy moi kompani!
Przestałem sobie to już wmawiać. Z drugiej strony przestałem też próbować to zmienić.
A mi dalej smutno bez kobiety. Ale ostatnio niezbyt mam czas na bycie smutnym z tego powodu.
Ja doszedłem do wniosku, że z babami trzeba krótko. Żadne jakieś spoufalanie, walczenie, staranie się. Ty dla niej wszystko, a ona do innego...
Pragnę przypomnieć, że posiadanie dziewczyny także ma swoje minusy. Mniej czasu na wszystko np. i sprzeczki/kłótnie, po których cały mój zen strzela ch*j.
Byłem niedawno wolny w stanie (co prawda krótko, ale zawsze coś) i zdecydowanie wolę być sam niż z byle kim, o!
[281] Po pierwsze to zależy. Ja wiem że takie dziewczyny to rzadko spotykany gatunek, ale jednak jest szansa, że trafi się na "tą". No i bilans plusów i minusów niestety jest dodatni.
A po drugie, to trzeba dać każdemu szansę na popełnienie własnych błędów, bo to zdecydowanie najlepsza nauka.
Dawno nie zapuszczałem żadnej wieczornej propozycji, a akurat dzisiaj grałem to na gitarze, więc łapcie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N8EVNdbbYoA
Co wy tak bezosobowo po numerach postów? Bo się poczułem jak w gościach ;)
Cyber -> Nawet jeśli to będzie "ta" to i tak musisz się przygotować na to, że to inny człowiek posiadający inny umysł i kłótni nie unikniesz. Możesz zminimalizować straty, ale...
Ja miałem długo dziewczynę, która chłonęła wszystkie moje cechy robiąc z nich swoje własne - słuchała takiej samej muzyki, oglądała te same seriale i grała ze mną na konsoli. Ale sprzeczki były - nie ma idealnych rozwiązań.
Jak zacznie się sprzeczka po prostu opuść pomieszczenie.. Nie możesz się przecież kłócić kiedy Cię tam nie ma, racja? :D ;) [by himym]
No, sezon na bieganie się zaczął, +5,5 km dzisiaj.. Buty trzeba sobie kupić odpowiednie..
Byłem niedawno wolny w stanie (co prawda krótko, ale zawsze coś) i zdecydowanie wolę być sam niż z byle kim, o!
Po co w ogóle być z byle kim? Żeby dziewczyną szpanować? Geeez...
A ja sie czuje jak pustelnik. W piatek ide na pierwsze w tym roku spotkanie z kolezanka O.o
Nie wiem, ale znam takie przypadki, że ktoś jest z kimś i nikt nie wie czemu...
adam -> http://www.youtube.com/watch?v=0iZOmjLrFMs
spoiler start
Ja to stwierdzam, że jednak teraz mam przerypane. W sobotę byłem na melanżu ze swoją tak zwaną crush i mimo iż od długieeeeego czasu wiem, że ja + ona = nic, to ciągle mi chodzi po głowie.
W balecie podbijały do mnie dwie dziewuchy. Numer + spotkanie praktycznie na wyciągnięcie ręki jednak jakoś nie miałem ochoty.
Za to imprezę zakończyłem dużo wcześniej przed innymi bo pomagałem jakoś przetrwać zgona tej "jedynej"...
Z*ebane to.
spoiler stop
Macie w spoilerze, może nie każdego interesują takie gorzkie żale.
Jakby na to nie spojrzeć to ma sens - Bezsenność, czyli gadamy o tym co nam spędza sen z powiek ;)
Roniq -> Przykra opcja, ale zaufaj mi - im szybciej dasz sobie spokój, tym szybciej będziesz szczęśliwym człowiekiem ;)
Dalej płacz nad życiem osobistym ?
Od czasu do czasu jest też o żarciu.
Nie wiem, czy zrozumiałem ideę głosowania, ale ..
1. malyb89
2. Cyber Rekin
3. kokoju
4. Pat
5. @d@m
6. Glob3r
7. HUtH
8. cswthomas93pl
Głosowali przeciw:
1. Avenger
2. Arxel
3. mannan
4. ZŁ
Wstrzymali się:
1. Soulkokoju
Roniq -> Przykra opcja, ale zaufaj mi - im szybciej dasz sobie spokój, tym szybciej będziesz szczęśliwym człowiekiem ;)
Rozum już dawno sobie dał spokój, no ale...
Edit// Dla mnie może być otwarte od 22 :)
Dobry moment, żeby powiedzieć, że jak ktoś nie wpisał się tu ^ to niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki.
Roniq -> A serce jest uparte jak cholera, ale na swoim miejscu - jak pójdziesz za rozumem to szybko się przekona, że jednak faktycznie tego kwiatu...
[295]
spoiler start
Chyba się muszę postarać żeby usłyszeć od niej coś w stylu "Po prostu mi się nie podobasz/nie jesteś w moim typie, dlatego nie chcę z tobą być" bo wiadomo ze tekst "Nie jestem teraz zainteresowana związkami" itp. itd. oznacza jednogłośnie "Jestem zainteresowana związkami ale nie z tobą", no ale człowiek lubi żyć nadzieją...
spoiler stop
Witajcie
Dzisiaj bez zbednych slow. Piosenka i wypadam
http://www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY
No i wybaczcie, ze nie zagoszcze dluzej, bo widze ze ciagle sa problemy sercowe. Zapraszam stale na moj nr gg, czesto bywam niedostepny, ale postaram sie odpisywac (ostatnimi czasy moglo tak nie byc, ale juz chyba to naprawilem), chociaz co z tego ze zapraszam, skoro nikt nie pisze ...
spoiler start
I naprawde wierzcie mi - gdyby takie porady internetowe duzo dawaly, to by nie bylo w ogole problemow ze zdobywaniem dziewczyn. Wiec jednak cos w tym jest, a mnie dalej sie chce szczerze pogadac i podzielic sie doswiadczeniami
spoiler stop
Rezerwuje nową część.
To pogadaj z nią wprost i może takie zdanie padnie. A jak nie to jesteś skazany na czekanie na to, aż sobie znajdzie kogoś innego a ty będziesz tu gdzie jesteś teraz minus czas.
Mówię Ci - postaraj się po prostu wyskoczyć gdzieś z jakąś panną. Tak hobbistycznie. Może za którymś razem coś się stanie ;)
Mówię Ci - postaraj się po prostu wyskoczyć gdzieś z jakąś panną. Tak hobbistycznie. Może za którymś razem coś się stanie ;)
Coś czuję, że się przełamie i w końcu tak zrobię. Nawet dużo wysiłku nie trzeba, łatwo będzie się skontaktować z tymi dwoma dziewczynami z soboty :)