Battlefield 4 Zacina sie na kazdych ustawieniach
Witam , mam problem mianiwiocie gra battlefield 4 chwile po wejsciu do gry zaczyna "klatkować" sa to bardzo denerwujace scinki co kilka sekund spadki fps cały czas jest 60 i np. co 4 sek spada do 20 potem znowu 60 itak cały czas nie wiem z czym to jest spowodwane.
Moj Sprzet:
Amd Phenom x4 965 3.4
Gigabyte hd 7850 OC 1gb
4gb ram
Zasilacz aerocool 450
Płyta główna asrock 970de3
nic poradzisz ścina ludziom na mocniejszym sprzęcie od Twojego
czeeekaj na paaatcheeeeee
Moze Jest Jakis Sposób zeby to naprawić , moze ktos mial taki problem lub cos
Niby Proste ale niestety win 8 nie posiadam , liczyłem na jakies typi na windows 7 ; /
W battlefield 3 to teraz wystepuje czasami taki sam problem , lub dzieje sie tak ze klatki ogólnie spadaja do 3-40 gdzie normalnie zawsze jest 60 + Nie wiem moj komp chbya nie lubi frostbite silniku ; /
wyszedł patch już nie mam directx error ale za to co jakiś czas wywala mnie z gry i ściana się animacja...
Beta chodziła płynnie, pełna wersja cięła jak diabli nawet na niskich. Po wczorajszej łatce chodzi płynnie.
Ciiicho! Nie przeszkadzajcie DICE w pracy. Oni pracują nad pierwszym DLC do Bf5. Kto by miał czas na naprawianie 4? Kupiliście? No to wypad i się cieszyć.
Wczoraj wydali patch ktory mi poprawil znacznie rozgrywke, z wysokich przezucilem sie na ultra, bez strat fps, a nawet wzrosly. Watpie ze jeszcze bardziej zoptymalizuja ta gre, sprobuj zaktualizowac sterowniki do grafiki