Siemka. Od pewnego czasu (12 miesięcy) nie grałem na PC ze względu na PS3 więc o wymagania się nie przejmowałem. Teraz jednak chciałbym się spytać, czy na moim komputerze odpaliłbym Battlefield'a 3 i czy dałoby radę grać jakoś płynnie. Sprzęt w tym roku będzie miał już bodajże 5 lat, a jest to:
GeForce GTX 260 896 MB
Intel Core 2 Duo 3.20 GhZ
4 GB RAM
Dzięki za pomoc.
...Ani nie nie srednich, ale na low bedzie smigac.
Ale sie nie zrazaj - nawet na low gra wyglada dobrze.
Raczej wiecej niz na srednich. Gtx260 nie ma dx11. Ja grałem na wysokich. Podobna konfiguracja core2 duo 3,6 ,260, 4gb.
Ok, czyli celować w średnio-wysokie ?
Ja ustawialem nawet ultra w becie ale dx11 nie ma 260tka wiec to bylo wysokie. Trzeba zmniejszyc aa i jeszcze cos ale gra i tak wyglada dobrze.
Ok, dzięki za odpowiedź :)
bez problemu pograsz:) chociaż na multi może być problem, ale też da rade
Podepnę się do tematu - czy BF3 pójdzie na moim złomie (konfig w sygnaturce)? Jak jest z obsługą CrossfireX ?
high i medium , jeżeli interesuje cię dosyć płynna rozgrywka
wszyscy sie pytaja czy im battlefield 3 pojdzie jak by nie wiadomo jakie wymagania ta gra miala, a tak naprawde to battlefield 3 ma mniejsze wymagania niz gta 4
ba, ma mniejsze wymagania niż BF2 :D Bo szczerze powiem że mi dwójka cięła, a w BF3 nigdy mi nie przycięło i to na high.
jak bys zainstalował bf2 teraz! na pewno by ci też nie cieła , bo twój system jest już ulepszony w nowe aktualizacje do systemu czy karty graficznej
Co wy gadacie mi na maxa szedł a kompa mam takiego sobie owszem przy zadymie to nawet 18 fps miałem ale przeważnie było to 22 klatki więc ci napewno pujdzie
Ja przy żadnej grze nie mogę grać przy 22 fps... ( wyjątkiem są niektóre RTS'y ).
30 imo to minimum.
Orzołek a w co ty wogóle możesz grać przy tym kompie co masz z sygnaturce ? Ja też mam słabego kompa ale u mnie lista gier w które mogę zagrać jest większa
Kisiel1991
Mam sprzęt jaki mam(sygnaturka) i wcale nie narzekam na ilość gier, ba, musiałbym jeszcze go mieć z 5 lat, żeby przejść wszystkie tytuły, które mnie interesują.
@Kisiel1991
Mi chodzi ogólnie o wszystkie gry a nie o BF3... Przy 22 fps'ach grać w jakieś shootery to katorga...
Zależy jaka rozdzielczość jak 1680 to wysokie :) w singlu rzecz jasna w mulit to już różnie bywa..
Ja tam jedną grę przeszedłem z 8 fps (to mój rekord) . I grę miło wspominam ;] .
gratuluje , nie polecam granie w b3 na wysokich ustawieniach na tej grafice ... jest za słaba