Zrobiłem symulację rajdu Chwalińskiej w Paryżu. Aż trudno uwierzyć, ile można było zarobić stawiająć stówę

Forum Sportowe
Odpowiedz
04.06.2026 22:29
ObiŁan
1
odpowiedz
ObiŁan
8
Chorąży

Zrobiłem symulację rajdu Chwalińskiej w Paryżu. Aż trudno uwierzyć, ile można było zarobić stawiająć stówę

Panie i Panowie, na naszych oczach pisze się historia! Maja Chwalińska w finale Rolanda Garrosa to kosmos. Dziewczyna szła przez turniej jako underdog, a bukmacherzy dawali na nią gigantyczne kursy.

Sprawdziłem, co by się stało, gdyby przed I rundą wziąć zwykły banknot 100 zł i grać czystą kumulację (system "all-in" - cała wygrana leci na kolejny mecz Mai).

Wyniki:

I runda (vs Zheng): kurs ~5.50 z 100 zł robi się 484 zł

II runda (vs Mertens): kurs ~3.20 masz już 1 362 zł

III runda (vs Sakkari): kurs ~3.40 wskakujesz na 4 077 zł

IV runda (vs Parry): kurs ~2.15 na koncie jest 7 714 zł

Ćwierćfinał (vs Kalinska): kurs ~1.90 rośnie do 12 898 zł

Półfinał (vs Sznajder): kurs ~2.42 kończysz z kwotą 27 469 zł!!!

post wyedytowany przez ObiŁan 2026-06-04 22:31:20
04.06.2026 22:30
ObiŁan
1.1
odpowiedz
ObiŁan
8
Chorąży

Finałowy bilans: Ze skromnej stówy, po 6 meczach, na czysto zgarniasz ponad 27 tysięcy złotych!

Co ciekawe, gdyby trafić na promocję „gra bez podatku”, ten sam rajd dałby aż 59 104 zł.

Przed Mają wielki finał z Mirrą Andriejewą. Bukmacherzy znowu w nią nie wierzą i dają kurs w okolicach 4.00.

04.06.2026 22:37
2
odpowiedz
Hakim
259
Senator

A oblicz postawienie stówy na każdego underdoga w turnieju. Bo taki strzał jak z Mają teraz to już się może za naszego życia nie przytrafić. Więc trzeba stawiać na wszystkich tego typu by to miało sens. Ale pewnie o ile sens statystyczny by to może i miało, to ekonomiczny zapewne już nie.

Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl