Witam.
Poszukuje dosc nietypowego przedmiotu. Jak zapewne zdazyliscie sie dowiedziec chodzi mi o przypinke do marynarki, jaka nosi sie zazwyczaj bedac ambasadorem. Ja potrzebowalbym przypinki ktora przedstawialaby godlo, ewentualnie flage Korei Polnocnej, a w ostatecznosci portrecik Wielkiego Wodza. Wiem na 100% ze te ostatnie sa ciagle w uzytku, jesli jednak wiecie czy da sie zdobyc dwa pierwsze (moze byc cos na wzor orderow Loyok Hunchang) to bylbym wdzieczny
To NIE zadna prowokacja i inne dziadostwa. Pytam bardzo powaznie, poniewaz znaczek jest mi potrzebny do kilku celow. Za wszystkie konkretne odpowiedzi dziekuje
LooZ -> kogo ty porownujesz ?
ed. widze ze nie rozumiecie idei. Nie potrzebuje przypinek NIEISTNIEJACYCH panstw. Inaczej przypialbym sobie order ambasadora Indii Brytyjskich :P
ed2. piokos - a list na pewno przyjdzie z powrotem xP
O wiele łatwiej o przypinke ze Związku Radzieckiego... sam mam kilka w domu ^^
Napisz do ambasady KRLD. Serio mówię. :) Po odpowiednim liście nie powinni robić problemów jeśli tylko je mają. ;)
http://www.krld.pl/krld/ambasady
W dowolnym sklepie z muzyka np. reagge.
Ja kupilem przypinke Che Guevary i naszywke z Godlem Polskim, w takim sklepie
w Krakowie.
liltat -> bylem dzis w ambasadzie. Jutro mam zadzwonic do ambasadora, planuje spotkanie. Mam nadzieje ze nie pomysli ze jestem kims podstawionym ;) Moze nawet nawiazemy kontakt
No i po kolejnym telefonie. Pan Ambasador okazal sie byc bardzo mily, nie ma absolutnie zadnych problemow zeby sie spotkac. Musze sie tylko umowic telefonicznie.
Jako ciekawostke dodam, ze Pan Ambasador jest drugim synem Wialkiego Prezydenta, Ojca Narodu Kim Ir Sena, co w porownaniu z przyjaznym nastawieniem dla osoby skrajnie obcej jest bardzo mile zaskakujace.
Fajną ofertę w kwestii takich przypinek ma polska firma Slabonski na swojej stronie www.slabonski.com. Sprzedają już od 1 sztuki, co było dla mnie akurat okej, bo ja potrzebowałem raptem kilku sztuk. Nie było też problemu ze wzorem, ładnie mi go wyskalowali, obrazek nie uciekał w żadną stronę, był dobrze scentrowany.
Czemu chcesz propagować komunizm ? Gin komunisto !
Dobrze by było gdybyś dostał oklep zaraz po przypięciu tego gówna.
Jeśli chcesz mieć taka rzecz dla zartu to wiedz ze masz głupie poczucie humoru, z takich rzeczy się nie żartuje, w tym kraju ludzie cierpią.
Jak już wątek został odkopany to z ciekawości zapytam jak skończyła się ta historia? Spotkałeś się z ambasadorem? Dostałeś przypinkę? Jestem strasznie ciekawy :D
Tak sobie czytam i kurcze szok, że z ambasadorem tak się łatwo umówić. Też jestem ciekawa czy załatwił przypinkę :)