Znacie dobrego fryzjera męskiego w Krakowie?
Cena w sumie nie gra roli, grunt by atmosfera była miła, gość znał się na rzeczy i nie odwalał fuszerki :)
Jak zwał tak zwał - byle tylko człowiek wyszedł z salony zadowolony.
Panie a cena i lokalizacja nie mają znaczenia?
Jeśli to specjalna jednorazowa okazja to Jean Louis David
Lokalizacja też nie - mogę podskoczyć, jak dobre. Nie pochodzę z Krakowa, w rodzinnej wsi mam znajomego fryzjera, który znał każdą pchłę na mojej głowie i teraz się czuję nieswojo z innymi. Dodatkowo brat gdzieś był i tylko narzekał. Dlatego wolę się spytać :)
Sprawdzony od prawie 2 lat "La Femme" ul.Nowosądecka 48 standardowe strzyżenie pały ok. 20zł :)
@Damian1539 - tak, mam gógle i wiem jak działają. Mi chodzi o coś innego - o opinie osób. Dzięki póki co wszystkim :)
Tennis - Dlatego szukasz w google. Są różne fora gdzie ludzie się też pytają o fryzjera w krakowie. Wchodzisz na taką stronę i czytasz co inni polecają. Musisz tylko pamiętać, żeby datę sprawdzać.
Swego czasu chodziłem do Trendy na Starowiślnej 47. Było bardzo dobrze, herbatka, pełen profesjonalizm. Niestety pewnego dnia zażyczyli sobie 40 zł za ścięcie i stwierdziłem, że to jednak dla mnie za dużo ;) Tym bardziej, że od jakiegoś czasu wystarcza mi maszynka.
Black Pearl jest na prawdę dobry, usługi na wysokim poziomie, ceny przyzwoite no i świetna lokalizacja (zaraz obok Galerii Krakowskiej)
Framesi Polska na Rynku Głównym. Oprócz świetnych fryzjerek/fryzjerów masz bajery typu fotel z masażem itp. Nie wiem, jak chcesz się ciąć, mi za półdługie, jak to określili, skasowali 80zł. 2 lata temu chyba. Albo 3.