Zhakowali Allegro?
Wiedz ze coś się dzieje! Zhakowali Allegro? Cały dzień nie ma dostępu. Jak ukradną dane kont i płatności to będzie problem wielgachny dla serwisu aukcyjnego.
Handel powinien odbywać się na bazarach, a nie w jakiś internetach!
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Awaria-serwisu-aukcyjnego-Allegro-pl-2403625.html
O godz. 15:45 Allegro opublikowało kolejny komunikat: Jeszcze raz przepraszając Was za awarię chcemy poinformować, że za ok. dwie godziny działanie serwisu powinno zostać przywrócone. Oczywiście o rekompensatach i przedłużonych aukcjach zostaniecie poinformowani. Chcemy Was także uspokoić, że dane w żaden sposób nie ucierpiały; nasze bazy danych są jak najbardziej bezpieczne.
KONIEC TEMATU
Mi cały dzień wszystko działało.
Brawo. Ocknąłeś się po fakcie. Wszystko gra, śpiewa i tańczy. Allegro działa, ludzie sprzedają, kupują, a Anonymous zbierają siły na Facebooka.

Miczkus --> Brawo. Ocknąłeś się po fakcie. Wszystko gra, śpiewa i tańczy. Allegro działa, ludzie sprzedają, kupują, a Anonymous zbierają siły na Facebooka.
Nie działa!
Ale mnie działa.
Miczkus --> Ale mnie działa.
Jeśli wszystkim nie działa, a Tobie działa, to wniosek jest oczywisty. Jesteś hakerem i ta awaria to Twoja robota. Odpowiednie służby.....
Nie działało mi w ciągu dnia, teraz chodzi jak po masełku ;)

Jesteś Hakerem i ta awaria to Twoja robota. Odpowiednie służby .....
>>ja, ja, ja, pierdu-pierdu, chlastu-chlastu. Wywal onet z adresu i będzie działać.
Mnie na PTI nie działało (ok 12:00), ale teraz jest ok :)
mirencjum wywal onet z adresu to będzie działać. Ja pie'dziele...
Miczkus --> mirencjum wywal onet z adresu to będzie działać. Ja pie'dziele...
Nie! Nie będę wywalać Onetu! Onet to świątynia polskiego internetu! To wiarygodne źródło informacji. Nie wywalę Onetu! Hakują dalej cyber-złodzieje!
Boże, jakim cudem mirencjum jeszcze nie dostał bana to ja nie wiem.
mirencjum --> Do tej pory starałem się Ciebie bronić, ale odnoszę wrażenie że skoro część użytkowników forum ma Cię za trolla, to chcesz teraz na to uczciwie zapracować...
Boże, jakim cudem mirencjum jeszcze nie dostał bana to ja nie wiem.
Ciekawostka jest taka, że mirencjum był już zbanowany. Ale z nieznanych powodów został odbanowany parę lat temu ...
Z pomocnego użytkownika (chodzi mi o gry) zrobił się z niego troll jak każdy inny.
PrzemoDZ --> Do tej pory starałem się Cibie bronić, ale odnoszę wrażenie że skoro część użytkowników forum ma Cię za trolla, to chcesz teraz na to uczciwie zapracować..
Już się bałem, że przypiszesz mi winę za te hakowanie..., odetchnąłem!
Devilyn --> Mirencjum upiłeś się czy coś?
Nie piję!
[26] Byłem świadkiem pomocnej wypowiedzi Mirencjuma w wątku o popsutym komputerze.
Ciężko mu się dziwić, kiedy forumowa akcja przeciw niemu trwa w najlepsze.
Oto przykład jak z porządnego usera stać się trollem.
Szkoda Panie mirencjum. :| Zawsze uważałem Ciebie jako wzór tego forum. Może jeszcze wróci taki czas.
Nie! Nie będę wywalać Onetu! Onet to świątynia polskiego internetu! To wiarygodne źródło informacji. Nie wywalę Onetu! Hakują dalej cyber-złodzieje!
>>Jeez... Rób jak chcesz, ale potem nie miej pretensji do innych, że nie działa. EOT z mojej strony.
Troll...
mirencjum - Zupełnie jakby Kratos ukradł konto mirencjum'a...
Nie no, żebym cię nie jakoś nienawidził, ale kiedyś miałeś mądrzejsze wątki.
No, ale spójrzcie na swoje posty, nie sądzę, że user, który ma 3 gwiazdki, dalej miał by mieć ochotę na prowo, w dodatku tak durne...
Noooo, Mirek, abstynencki duch Generała jest w Tobie karwa, silny. Jestę dumien.
Mirencjum wpisze się w wątku 2-3 razy, zamilknie i już forumowa wojna wrze, a on się z was śmieje trolle. Niemal mistrzostwo prowokacji, napisać 3 posty po czym obserwować walkę między userami dochodzącą do kilkudziesięciu nawet postów. Niezły ubaw z was ma.
Wytłumaczy mi ktoś czemu wszyscy czepiają się Mirencjum?
Też mnie to zastanawia. Nie widzę nic dziwnego w tym co tu pisał. A już na pewno nic co usprawiedliwia taki atak na niego.

Wrzucam śmiszny obrazek ku uciesze tłumu bo fajnie jest wtedy.
Od kilku godzin już wszystko ładnie działa, a Ty Mirencjum nie wiem co chcesz osiągnąć takimi odpowiedziami jak ta: Nie! Nie będę wywalać Onetu! Onet to świątynia polskiego internetu! To wiarygodne źródło informacji. Nie wywalę Onetu! Hakują dalej cyber-złodzieje!
Wydaje mi się że jest to ciągniecie na siłę wątku po rozwiązaniu problemu...
Wydaje mi się że jest to ciągniecie na siłę wątku po rozwiązaniu problemu...
Ważne, że działa w 100% - dzięki wam szczególnie.
ed: ide spać, zajrzę jutro :> ciekawe do ilu postów dojdziecie. Późno już - nie spodziewam się niczego spektakularnego.
[33] syndrom leminga, w necie jest pełno ludzi którzy idą za innymi bo to jest cool, trendy, modne etc.
z onet nie działa, bez onet działa.
Ktoś haknął allegro dzisiaj i tyle. Ciekawe czy dane rzeczywiście nie wypłynęły, czy tylko allegro tak mówi.
Co w tym dziwnego,codzienie coś tam zhakują.Pozatym gdzie by się jeszcze nie włamali?Hakerzy to rzecz naturalna w necie i nic nie można na to poradzić,ot co.
allegro hakli, sprzedawalem pady do xboxa,sprzedalem jeden i zostal 1, teraz jest tak jakbym nie sprzedal dalej 2 na 2. Czyzby polski anonymous?
Hakowali aż iskry leciały. Androidy druciane. Miałem rację.
https://www.gry-online.pl/forum/allegro-quotprosiquot-o-zmiane-hasla-do-konta/z4b0b187?N=1
Jeśli wszystkim nie działa, a Tobie działa, to wniosek jest oczywisty. Jesteś hakerem i ta awaria to Twoja robota. Odpowiednie służby..... Jesteś zajebisty Mirek! Trzymaj tak dalej, podziwiam Cię
Kupiłem kilka kart Magica, w sumie nie dostałem odpowiedzi że są wysłane, ale maile potwierdzające zakup i maile z adresami dostałem. Zawsze dostawałem też potwierdzenie wysłania kart, pisane przez sprzedających, a teraz nic. Zobaczymy...
allegro hakli, sprzedawalem pady do xboxa,sprzedalem jeden i zostal 1, teraz jest tak jakbym nie sprzedal dalej 2 na 2.
Więc zyskałeś jednego pada. Powinieneś się cieszyć