Żebro lajk :) Konkurs FC Barcelona - Lechia Gdańsk - 20 lipca 2013 Gdańsk
Witam serdecznie.
Wspieram siostrzeńca w walce o jedno z dziewięciu miejsc uprawniających do wzięcia udziału jako asysta piłkarzy przed meczem organizowanym w Gdańsku.
Sam nie daję rady, konkurencja walczy dzielnie.
Więc mam prośbę do rodziny gry-online o jedno a nawet pięć kliknięć może być codziennie :) i zagłosowanie (nie koniecznie przez FB jest to dość denerwujące) na jego kandydaturę:
http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/19,filip-broner,834,id,t,kid.html
Transmisja na żywo w TVP. Więc będzie widać efekt głosowania.
Dzięki :)
Na początku nie chciałem dać, ale jak spojrzałem na opis innych dzieci:
Oliwer chciałby zostać piłkarzem.Cały wolny czas spędza na boisku.Dla piłki nożnej jest w stanie zrezygnować z wielu rzeczy
Taaa... pewnie z nauki też
Od razu oddałem głos na tego dzieciaczka co chciałeś....
Dzięki za głosy, Młody jeszcze nie wie o tej akcji. Nie ma co obiecywać. Mam nadzieje, że się uda. Już widzę jego minę. Bezcenne :)
Dzięki za chęci, ale to się chyba nie uda. Ekipy mają tyle "lajków" jakby mieli pół rodziny MADE IN CHINA.
Ekipa nie śpi, przez noc podgonili po 1000 głosów jak nie lepiej :)
Dziękuję za kolejne głosy.
Plus dla rodziców z Gdańska, że oprócz Bendżamina i Dżejmsa same ładne polskie imiona jak: Mateusz, Daniel, Jakub, Michał, Kamil, Kacper itp itd!!
Masz plus 5!
Jakie przekręty idą w tym konkursie. Wczoraj jeszcze 3 dzieciaków miało ponad 6000 głosów, a dziś już ośmiu.
malyr weź sobie przeczytaj spoiler z posta nr 18 bo bez tego to nie masz żadnych szans.
Fakt, całe to głosowanie to jakaś masakra.
Przez 6h potrafią skoczyć o 4000 głosów.
Będzie dyskwalifikacja. :)
Jesteśmy w Fakcie! Dziękuję za reklame!!!
link do arytkułu:
Brawo za rzetelność.
Eskorta piłkarzy Lechii nie Barcelony.
Mecz na PGE ARENIE nie jak w gazecie ERGO ARENIE
Nie mówiąc już o zdjęciach piłkarzy ARKI nie Lechii Gdańsk
:) Polecam
o, widzę ktoś z Gdańska, bo na facebooku już się zetknąłem z głosowaniem na tego chłopaka :P
+5 poszło ;)
+5 - meczu pewnie nie bede ogladal, to chociaz daj znac, czy pojechal.