Zawsze jak mam jakiś problem to
Zawsze jak mam jakiś problem to modlę się do Ojca Świętego Jana Pawła II i problemy od razu znikają. Polecam
Ciekawy strzał, ale chyba chybiony (?) gejmingmen to oczywiście norfik, czy ten tutaj autor to ta sama osoba nie jestem przekonana... ale być może rozwinął w sobie tzw. osobowość mnogą..
Via Tenor
Żadne pudło, wiele wątków z ostatnich dni zakłada jedna i ta sama osoba, w komentarzach odpowiadając sobie z innych kont. Przy niektórych nawet poszedł o krok dalej i używa ai do tworzenia tematów/odpowiedzi w nich próbując zgrywać ogarniętego w temacie. To już wyższy level gejmingmemowania
Ale kombinujecie niepotrzebnie. Autor tematu to jest ten cały Antar czy jak mu tam było - najsuchszy troll w historii tego forum. On jest za mało inteligentny, żeby wymyślić coś oryginalnego - każde jego konto jest dokładnie takie samo i od razu je poznać.
Norfiki i te konta z ostatnich dni to jest inna osoba.
edit: w sumie dziwie się, że moderacja od razu go nie usuwa jak tylko się pojawi. Przecież to już któreś tam jego niemalże identyczne konto.
Thomas <3
No, trochę liczyłam, że się tutaj odezwiesz, tego gena nie wydłubiesz... Jak Sherlock Holmes, albo Bloodhound! :) Brawo. <3
Ale tym AI to się trochę zdziwiłam, nie brałam tego pod uwagę.. po zastanowieniu, to się klei w całość, masz rację. Zdecydowanie wyższy level :|
Wrzesień
e, serio? Antar to ten bezbek od wątka o upałach? Się namnożyło, ciężko się orientować...
Mnie się wydaje że na forum mamy minimum 4 konta gamingmana, z czego nawet 3 teraz wiszą na stronie głównej. Czyli na standardy GOLowe stabilnie.
Ale OP to ewidentnie inny odłam (od drzewka geneaologicznego Anthara) który zamiast robić wątki z randomowymi pytaniami, robi wątki skrajnie kretyńskie.
Gość od upałów to też osobne entity, Annac1.
Ja pierdziu!
Jeszcze jak mi napiszecie, że któryś z nich to Goozys, to zdechnę.
Modlitwa do świętych to nie jest przypadkiem politeizm?
Raczej totalne nieogarnianie tego co się robi.
W KK jest coś takiego jak modlitwa wstawiennicza, ale tłumacząc na język prosty to jest prośba do świętego o wspólną modlitwę do Boga, o towarzystwo można powiedzieć, ale modlić sie można tylko do Boga (w którejkolwiek osobie Trójcy Świętej).
Widać to świetnie na przykładzie litanii:
w wypadku litanii do świętych odpowiedź to zawsze módl się za nami, w wypadku tych skierowanych do Boga (głównie w osobie Jezusa) to zmiłuj się nad nami, wybaw nas itd.
Jednak wiele osób nie ogarnia różnicy i faktycznie wychodzą z takiego politeistycznego założenia samego w sobie a ne jest to u nich tylko skrót myślowy.
Zawsze podobał mi się pomysł, w jaki chrześcijaństwo wybrnęło z tego problemu: co zaproponować zdezorientowanym nowym wyznawcom przyzwyczajonym do wielobóstwa by jednocześnie zachować swój koronny argument.
Via Tenor
No i wydało się żeś oszust i kłamca bo prawdziwy fan Gothic modli się do Innosa lub Adanosa.
Do Beliara lepiej nie bo pomocy się raczej nie otrzyma a jak już to więcej straci.
Ja całe życie oprócz Jana Pawła modliłem się do Beliara. To wiele by wyjaśniało