Witam tak jak w temacie posiadam konto do gry guild wars 2 po około roku gry chciałbym spróbować czegoś innego i stąd ta propozycja jeżeli posiadasz kondo Diablo 3 i nie chce Ci się już grać ta oferta jest dla Ciebie!!!
ref
ref
Szczerze mówiąc to ja kiedyś znalazłem przeciwną ofertę i z niej skorzystałem. Oddałem konto do GW2 i dostałem konto do Diablo 3. Ale wtedy jeszcze dodatku nie było, a w Guild Warsy grało więcej ludzi, a teraz to pustki na serwerach.
ref
ref
moge dać posiadam konto diablo III i Starcraft 2 i Warcraft III jeżeli masz coś więcej to napisz , chętnie przyjme guild wars II :DD
Jeżeli jesteś zainteresowany pisz na:
e-mail:[email protected]
facebook:Dominik Okruta
nr.tel: 724850455
ref
Wybaczcie, że nie na temat ale,
Bezi2598 [5] https://www.gry-online.pl/forum/zamienie-guild-wars-2-na-diablo-iii/zdc9c446?N=1#post0-13223527
Chyba żartujesz. Od wprowadzenia megaservera(tj. 15.04) w świat GuildWars 2 aż tętni życiem. Wybór serwera w tej chwili ma znaczenie praktycznie tylko przy grze na WvWvW.
[14]
Na F2P tak szybko nie przejdzie. :) Dosłownie parę dni temu otworzyli chińską wersję gry i azjatyckie serwery, więc będzie dość duży zastrzyk gotówki.
Maciejkami
Ostatnio jak grałem, czyli jakieś 3 miesiące temu, to były pustki na serwerach. Widzę, że wprowadzili aktualizację. Zobaczymy jak długo uciągnie zanim powróci sytuacja sprzed kilku miesięcy.
A po roku od premiery GW2 przejdzie na F2P :)
Manstein - W Guild Wars 2 gram od premiery, przegrałem setki godzin i doskonale wiem kiedy była premiera tej gry. Po prostu wyśmiewam tych jasnowidzów, którzy po premierze tej gry pisali, że gra ta nie wytrwa nawet rok w B2P, a tu szok. I nie, pustek nie ma, gra się nadal świetnie :)
Nie wiem o co chodzi z tym megaserverem, ale rzeczywiście odpaliłem gw i pełno graczy wszędzie.
Premiera była 28 sierpnia 2012 więc trochę się przeliczyłeś, ale podobno pustki jak pisał Bezi
Oferta nadal aktualna!!!! Prosze o kontakt:
e-mail:[email protected]
facebook:Dominik Okruta
nr.tel: 724850455
ref
Małopolskie, okolice Sucha Beskidzka.
tak :)
ref
ref