"Wszystko co wiemy o GTA V". "Trzy nowe screeny". Ileż można w kółko wałkować to samo? Już raz pisałem, że nie będzie żadnej rewolucji w porównaniu do GTA IV.
Już raz pisałem, że nie będzie żadnej rewolucji w porównaniu do GTA IV
no i co z tego, że jakiś nick z internetu coś napisał, tysiące graczy czeka z niecierpliwością na GTA V i nie zmienisz tego, szczególnie przypominając, że już raz pisałeś o braku rewolucji, pff, kogo rusza to co pisałeś :)
Brak rewolucji? GTA IV pamiętam jako grę z małym, jak na serię Grand Theft Auto, światem; jednym bohaterem; nudnymi po pewnym czasie aktywnościami dodatkowymi; dziwnym systemem strzelania (na konsolach); brakiem prawie jakiejkolwiek modyfikacji bohatera ----- zero rewolucji!
ED: Z tego co napisałem to wygląda jakby GTA IV było do dupy, ale nie jest. Miało po prostu za dużo słabych punktów jako całość.
To przestań odwiedzać serwisy o grach. Ja tak robiłem w przypadku Wiedźmina 1 i 2, gdzie serwisy dosłownie zasypane były każdą pierdołą o tej grze.
Włącz też RSS i odpalaj wybrane newsy.
W ramach zemsty włącz adblocka. Okaż swój gniew
spoiler start
XD
spoiler stop
He, do końca roku tak będzie, a że Ci to nie pasuje to trudno. Wypad na fan page nowego coda albo bf4.
Mnie obecnie również nowe GTA V jakoś bardzo nie rusza, ale przymykam oko na różne newsy związane z tą produkcją. Jak stwierdził U.V. jest to temat numero uno obecnie i w sumie nie ma co się dziwić. Serię Grand Theft Auto rozpozna niemalże każdy gracz - od niedzielniaka do hardcore'a.
Grałem w poprzednie części i z ciekawości zobaczę oceny "piątki" po premierze. Jak mnie najdzie chętka, to w przyszłości kupię. Może... :D
Jak Cię "niusy" nie interesują, to ich nie czytasz - proste. A że widzisz nagłówki i to Ci się niepodoba... Nie Ty regulujesz, co i jak ma wyglądać :)
Mam nadzieję, że pamiętasz: https://www.gry-online.pl/forum/jesli-zagram-w-gta-v-na-pc-do-wygrania-gta-v/zebd3bc0?N=1
Wydało się. Zdenerwował się, że nie zagra, bo we wrześniu wychodzi tylko na konsole.
Dobra, możecie usunąć mój post, bo niektórzy się na żartach nie znają i zaraz wybuchnie wojna.
A kiedy wyjdzie okaże się że wszystkie egzemplarze zostały wykupione/wyprzedane, taką sytuację miałem przy zakupie Red Dead Redemption :D
Oj, ja też chętnie zobaczę, zagram, ale spokojnie ludzie, nie trzeba codziennie o tym pisać, premiery to nie przyspieszy.
Zdenerwował się, że nie zagra, bo we wrześniu wychodzi tylko na konsole.
Żeby nie było, mam PS3, ale jeśli wierzyć pewnym serwisom, to gra na konsolach obecnej generacji, będzie wyglądała (co nie dziwi) raczej słabo, a to mnie do zakupu raczej nie przekonuje.
Oj, ja też chętnie zobaczę, zagram, ale spokojnie ludzie, nie trzeba codziennie o tym pisać, premiery to nie przyspieszy.
Twe wysiłki daremne są , waćpan powinien wiedzieć iż mówi do ludzi zaślepionych,dla nich inszej prawdy niema .
Admini GOLa! Kasujcie newsy o GTA V, jaśnie oświecony krukilis sie nimi znudził!
Ileż można w kółko wałkować to samo? Już raz pisałem, że nie będzie żadnej rewolucji w porównaniu do GTA IV.
Krukilis - znany wieszcz - już zawyrokował. A teraz wszyscy na twarz przed nowym panem.
Klasyczny ból dupy.
Co jak co ale to prawda non stop te gta v, wszyscy przeżywają.
Ludzie będzie zagracie i wtedy się podniecajcie a nie non stop wałkujecie jedno i to samo.
Już raz pisałem, że nie będzie żadnej rewolucji w porównaniu do GTA IV
Czytałeś zapowiedzi ? Ta gra będzie pod każdym względem bardziej rozbudowana od 4.Największą rewolucja będzie wprowadzenie 3 grywalnych bohaterów.
@1 Jak cię męczą newsy o GTA V to idź na spacer i ich nie czytaj :). Przyjemne z pożytecznym :).
Swoją drogą, ciekawe jak obecne konsole podołają tak wielkiemu open-worldowi, jaki ma być w piątce... zauważcie przecież, jakie już się rysują różnice w Watch Dogs między gameplayami z platform nowej generacji, a tym ostatnim, pokazanym z wersji na PS3 :)
.Największą rewolucja będzie wprowadzenie 3 grywalnych bohaterów.
Tia,rewolucja na miarę Darwina albo Kopernika :D
HA! a pomyśl co będzie jak gra wyjdzie, tona tematów z problemami, chwaleniem się kupnem gry lub screenami, poradniki, pytania itd. itp. no i najważniejsze LAMENT pecetowców :]
co dopiero będzie jak wyjdzie na PC.. ho!ho! pytania 'czy pójdzie' , 'kiedy patch' , 'co zrobić' , 'gdzie moge sciongnonć gre' ' nie lubie murzyna/Trevora' itd. itp.
Gdyby to jeszcze jakieś konkretne newsy były. A tu Rockstar wrzucił 3 obrazki i już na GOLu video recenzja O_o Najlepiej to mają niewidomi bo nic nie widzą ale GOL im wszystko opisze, kazdy obrazek, trailer klatka po klatce :D
No też się nie jaram ale nie przeszkadza mi to. Jak Sony ogłosili prezentacje PS4 to się spuszczałem a pewnie inni mieli to głęboko gdzieś. Takie życie, a w GTA zagram jak cena zejdzie do 100 zł.
W sumie ciekawe co dadzą w plusie jak będzie wychodzić gra. Jak wyłaził nowy GoW to dali jedynkę za darmo.