ZABAWA:Avatary [Part 38]
ZABAWA:Avatary [Part 38]
Cześć !
Kolejna część zabawy, w której możecie oceniać avatary innych użytkowników. Poniżej regulamin, który proszę przeczytać!
REGULAMIN:
1. Oceniamy avatar osoby wyżej. Według schematu: użytkownik, ocena, uzasadnienie; np: "użytkownik - 10/10 - podoba mi się twój avatar, ponieważ przedstawia samochód",
2. Nie przeklinamy i nie obrażamy innych,
3. Piszemy nick osoby ocenianej,
4. Nie oceniamy częściej niż co 3-4 posty, - nagminne łamanie będzie tępione.
5. Nową część robimy po około 300 postach,
6. Jeżeli nie masz ochoty brać udziału w zabawie, nie wpisuj się tutaj - istnieje taka możliwość jak ''ignoruj wątek''.
JAK WSTAWIĆ/ZMIENIĆ AVATAR:
Ostatnio pojawiło się pytanie jak ustawić swój avatar na forum. Jeśli ktoś nie wie to służę pomocą:
Krok 1. Wchodzimy na stronę - https://www.gry-online.pl/moje_gry-online.asp
Krok 2. Klikamy na ''Ustaw Swojego Avatara''
Krok 3. Szukamy na dysku twardym obrazka, który ma służyć nam za avatar i klikamy ''Zatwierdź'' - to wszystko - teraz możemy cieszyć się nowym avatarem:)
Zaczynajmy.. :)
Cooper- Nice1 9/10
Artilio- Ultramarines 8/10
kaptur123
trochę Soap'owi łeb zmiażdżyłes :D 5/10
SlyCooper - Chojrak :D 10/10
$erek47 - 6/10
spoiler start
Już trzeci raz oceniam osobę z $ w nicku:P
spoiler stop
SlyCooper - lubisz chojraka, hę? :) 8/10
binkset nawet spoko ;) 8/10
bogi1 ---> Jakiś gangsta. Nie moje klimaty. 4/10
Pizystrat --> genialny, połączenie ulubionego klubu z kochanym orłem narodowym :) 9,5/10
Onomatopeter - Jakaś czacha 6/10
Kojarze tego gościa z avatara Bac02 niestety nigdy nie wiem jak on sie nazywa. Dla mnie i tak 8/10.
Scotch - widzę, że ci się jeszcze Hit Girl nie znudziła i dobrze, bo fajnie wygląda 10/10
Cyber Rekin - Ciebie nie lubię, ale avek super 9/10
kriswar ---> No nie, znowu troll face. Przejadła mi się po jakimś 10 komiksie. 2/10
[EDIT]
Ooo, teraz lepiej. 10/10 - Wiadomo, Wiedźmin.
Radanos - nawet ok 8/10
Btw. pr0gh0stpl ---> Na avatarze to Y. Strahovski?
Tak :p
pr0gh0stpl - Piękna 10/10
SwiXen ---> Wygląda jak te wszystkie tapety na telefony z czachami itd. 6/10
Btw. pr0gh0stpl ---> Na avatarze to Y. Strahovski?
[EDIT]
Sorry, zapomniałem o czwartym punkcie regulaminu ;)
kong123 ---> Predator! 9/10 :)
Scrotch- I have no idea who's dat.
5/10
devileq does - what the hell is this 5/10
devileq does --> ładnie się prezentuje, ale trochę rozmiar avataru niszczy jakość. Dam 6/10
Krol Pawel ---> Przerobione logo rockstar games nie lubię podróbek 4/10
SlyCooper - No cóż avatar raczej średni. Kojarze gościa, aczkolwiek ogólnie uważam że bajeczka jest słaba. Jakiś taki mało przemawialny, że się tak wyraże, chociaż widziałem gorsze. I jeszcze taka biała pustka z tyłu, ja wiem, że chciałeś wyróżnić główną postać ale uważam, że to wcale nie jest takie dobre, od biedy ujdzie, może gdybym cię lepiej znał, to zobaczyłbym, czy avatar pasuje do twojej osobowości, aczkolwiek widzę, że jesteś mało spamerski i aktywny.
Avatar się kojarzy raczej ze spokojem, pewnie dlatego tak mało komentujesz i tylko krótkie wstawki. No dobra, niech będzie, dam ci połowę.
Czyli ocena końcowa 5/10
Kowal172 ---> widzę ten avatar praktycznie codziennie, a nadal mi się nie znudził. Bez szału, ale liczy się że rozpoznawalny. 8/10
leem230698 - Eee, pusto? 0/10
Cyber Rekin ---> zero powiązania do nicku,w ogóle nie lubie takiego typu avatarów, 3/10
SlyCooper ---> Oglądałam tą bajkę, aczkolwiek nie była moją ulubioną. 5/10 sorki w tej kwestii trzeba być szczerym;)
Lara577 --> Wygląda mi to na jakieś dzikie zwierze 8/10
kefirek09 --> Coś nie tak z proporcjami, chyba awek jest trochę zgnieciony. Oklepany temat. 5/10
EDIT: Predator. A na górze szczęka Obcego.
COREnick --> to alien jakiś? 6/10
Bac02 - Chyba wszyscy znają już ten awatar :) 10/10
kefirek09 - 8/10
SlyCooper ---> Nie moje klimaty. Napis jednak fajnie wkomponowany :P. A 5/10 mogę dać :)
Michael_999 ---> Ładnie :) 7/10
Nikos007 ---> Chyba jakiś herb drużyny piłkarskiej. Nie znam się za bardzo. Ale nawet fajnie wygląda 8/10
bogi1 - Nie no ten w porównianiu z niektórymi to nawet nie jest taki zły, widziałem gorsze. W każdym razie za dużo ganksterskiego klimatu, coś w stylu jakbyś chciał pokazać, patrzecie ludzie jaki to ja jestem fajny.
Pamiętaj, że ludzie zawsze dopasowują i wyobrażają cię takiego jakim wzkazuje cię avatar. Więc w tym wypadku, gdy ktoś patrzy na twoje wypowiedzi, kojarzy cię właśnie z takim ganksterem, może niektórym się to podobać, ale nie wszyscy takich lubią.
Zresztą co ten gościu sobie na tym zdjęciu wyobraża, macha tymi brońmi, a żeby sobie tak strzelił w twarz...
Tak czuje, że powinienem dać 6/10 i wiesz mi, to jest wysoka ocena...
Bac02--> całkiem fajne kojarzy mi się z żyjącym gó*nem :D daje 9/10
[99]--> thx ! :)))))
Kowal172 ---> Fajny, skromny avatar. 8/10
Nikos007 - Koleś z wyrytymi napisami ? 6/10
Onomatopeter ---> Nigdy nie lubiłem Turbodymomena więc tylko 5/10
SlyCooper ---> pomysłowe :D 7/10
SutiL ---> nawet nie wiem kto to jest :) 5/10
Mutant z Krainy OZ ---> Nie bardzo wiem, co ten avek przedstawia, stąd tylko 4/10 ;)
$ikus -> szału ni ma, no ale avatar chyba ze swoim ulubionym klubem więc 7/10
ehh...
Bac02->avek już kulyowy dla tego forum, fajna ruszająca się kupa xD
Kowal172 ---> Ładna ta pani :) 8/10
Michael_999 - Nie pamiętam tytułu tej bajki ale bardzo ją lubiłem 9/10
Ben 10 xD
kcieciol - nie wiem co to jest (?) ale 7/10
No właśnie, Chojrak RLZ!!! Ale też czasem leci. Oceniajcie SlyCopper
Popieram was , CN schodzi na psy jest coraz gorzej . Oceniajcie SlyCopper
Chojrak RLZ !!!
SlyCopper--> taki se 6/10
Scortch-----> Nice ;p 8/10
Naruto Fan PL - Dziewczyna słuchająca muzyki 7/10
SlyCooper - jak coś to chojrak leci na CN w tygodniu o 19:30 chyba
kowal - nigdy go nie lubiłem, nie wiem dlaczego :/ 1/10
CENATION - 9/10 - Moja ulubiona kreskówka gdy byłem mały. Fajny klimat miała. Sam się zawsze bałem gdy ten dziadek robił hugabugabuga !!!
Artilio- Black/Dark templars zawsze w modzie ;D
9/10
MajkelFPS - 9/10
kefirek09 ---> No nawet niezła ta pani. 7/10 :)
Jestem chyba jedyny któremu sie BARDZO nie podoba twoj awatar (Kowal172)nie wiem czemu :P nie mój klimat niestety 2/10
Słabo.. 1/10
Według mnie takie coś nie nadaje się na avatar. Zresztą bardzo fanbojowskie jakbyś chciał pokazać , że xbox jest najlepszy..
Xboxer360 - no niestety nie podoba mi się. Ma złe wymiary, jest taki ściśnięty i nie przepadam za xboxem 2/10
SwiXen - nie wiem co to jest... Takie naciągane 5/10
Bac02 ---> Świetny avatarek :) 9/10 się należy.
Kowal172 9/10 bo przedstawia fajnę dziewczynę.
Quake Wars 256 :D >
No nawet
7/10
Skiter16 ---> Zawsze lubiłem reklamy z nim ;d 8/10
Artilio >
No może być 7/10
Bac02 - nie wiem dlaczego wszyscy dają 10, dla mnie przeciętny :/ 3/10
Bardzo fajny 10/10
db mafia - hehe 10/10
Avatar__94 - zawsze lubiłem Agenta 47 8/10
Reaper1996 >
Śmieszny 9/10
DB Mafia- nie wiem, czy mój 8 letni siostrzeniec posiadałby tak "śmieszny" avatar.
3/10
Kowal172 > > Jak zawsze na + ;) 10/10
bogi1 - Charakterystyczne, ale to nie znaczy, że jakiś piękny, ale fajny - 7/10
Cyber Rekin - bardzo lubię twój avek 10/10
SlyCopper -> średniak 7/10
Artilio
Fajny 7/10
Brawo Adam > Nowy Kawałek o naszym Mistrzu http://www.youtube.com/watch?v=x7T4Y1fQGS8&feature=feedbul
SlyCooper - nie lubie różowego ale piesek fajny :D 6/10
Shark- pomysłowy.
9/10
Onomatopeter-> Podoba mi się ten kot 8/10
ComradeHell - Jakiś rozmazany żołnierz z Famasem i jakiś niewyraźny napis na dole, zresztą jak cały avek 2/10
Artilio - Nie wiem czy słusznie, ale kojarzy mi się ze StarCraft-em 9/10
Kowal172 ---> W zasadzie to już oceniałem wcześniej. Ładna ta pani :) 8/10
Michael_999 - nie wiem co to jest, przypomina jakiegoś pokemona;P, ale fajnie wygląda (kolorowo) 8/10
Jarooli > ciekawy, jednak wydaje mi się, że ma słabą jakość. Tak czy inaczej podoba mi się 9/10
Tsuna - manga? bardzo ładnie 9/10
PS: @Kowal172 - to nie jest miecz tylko mój nick -"SHARK" wkomponowany w postć rekina - takie 2 w 1
ShArK_CK - niby tylko taki prosty czarno-biały avatar, ale mi się podoba. 9/10
Artilio
Prosty ale moim zdaniem zbyt ciemny :) Nie wiem czemu ale zawsze jak widze avatar to moim zdaniem powinien on być podpisany. Ale to już raczej kwesta gustu/przyzwyczajeń.
7/10
Kowal172 - Zajebiste - nic dodać, nic ująć
ShArK_CK
Dam ci 6/10
Artilio - ujdzie ;p 6/10
pr0gh0stpl > Ładna kolorystyka 9+/10